Şimdi Ara

yeni pc topladım ekrana görüntü gelmiyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar teknobiyotikten yeni pc aldım toplama kendim seştim parçaları ama montaj istemedim kendim yaparım diye topladımda ama ekrana görüntü gelmiyor acaba sorun ne olabilir sizce fan işlemci çekirdeğine denk gelmiyo desem bilg. ın resetlenmesi lazım kart düzgün oturmadı desem 50 defa kontrolettim fanlar felanda çalışıyo birde şöyle bir şey var cd romu açtığım anda kendisi hemen içeri alıyor tekrar sizce sorun ne olabilir

• Psu ve sistemini yaz
  • Konuyu defalarca açmak çözüm getirmez..
  • Kasa
    1 x SilverStone Redline Serisi RL01B-W Aerocool 750W Güç Kaynaklı 2xUSB 3.0 Portlu Pencereli Mid Tower Kasa 209,49 TL+KDV
    İşlemci
    1 x AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 8MB 3.4GHz Dört Çekirdekli İşlemci 211,50 TL+KDV
    İşlemci Soğutucu
    1 x Sunbeam Core-Contact Freezer İntel/Amd İşlemci Soğutucu 75,96 TL+KDV
    Anakart
    1 x Asrock 990FX Extreme3 AMD 990FX AM3+ DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart 251,79 TL+KDV
    Bellek
    1 x Team Elite DDR3 8GB 1600MHz CL11 Dual Channel Bellek Kiti (2x4GB) 98,99 TL+KDV
    Ekran Kartı
    sapphire hd 7850 2gb ddr 5 dual fan
    HDD
    1 x Seagate 500 GB 7200 RPM 16 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST500DM002) 166,76 TL+KDV
    Optik Sürücü
    1 x SAMSUNG SH-S222AB Sata Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) 46,34 TL+KDV
    birde buna ek olarak sunbeam soğutucu taktım
  • konuyu ilk defa açtım arkadaşım başlıklara baktım bulamadım daha önce açıldıysa k.bakma link verirsen sevinirim
  • bütün parçalar uyumlu montaj sırasında hata yapmışsın büyük ihtimal birde uzay montaj dene
  • yüzbaşım konfigürasyon bu sizce nedir sorun uyumsuz olan bir şey mi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ok denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.narman

yüzbaşım konfigürasyon bu sizce nedir sorun uyumsuz olan bir şey mi var

hayır bütün parçalar uyumlu montaj sırasında hata yapmış olmalısın uzay montaj dene
  • quote:

yüzbaşım konfigürasyon bu sizce nedir sorun uyumsuz olan bir şey mi var

PSU bağlantılarını kontrol edin eksiksiz ve tam olarak takın. Bios pilini çıkarıp takarak biosu resetleyin çözüm olabilir..

Resimdeki kabloyu takmayı unutmayın

• yanlız şöyle bi ayrıntı daha var ben bunu lcd ye bağlamak istiyorum kartın üstünde hdmı ve dvı çıkışlar var kullanabileceğim kendi hdmı kablosuyla direk bağladım olmadı çeviriciyle vga dan bağladım yine olmadı acaba ekran kartında bir sorun olabilirmi yoksa çözünülürlükle alakalı birşeymi var
  • quote:

yanlız şöyle bi ayrıntı daha var ben bunu lcd ye bağlamak istiyorum kartın üstünde hdmı ve dvı çıkışlar var kullanabileceğim kendi hdmı kablosuyla direk bağladım olmadı çeviriciyle vga dan bağladım yine olmadı acaba ekran kartında bir sorun olabilirmi yoksa çözünülürlükle alakalı birşeymi var

PSU bağlantıları doğru olmadığı için ekrana görüntü gelmiyor dediklerimi yaparsan sevinirim...
  • bu kablo ekran kartının güç girişiyse takılı ama anakart üzerinde sekiz pinlik boş bir giriş var psu danda buraya girebilecek 4 er li olarak 2 ayrılmış durumda ama plastik şerit le birbirine tuturulmuşlar ama sadece biri uyumlu diğerlerinin girişleri farklı uçları yarı kapalı uymuyo yani
  • ayrıca yine bir ayrıntı anakart kılavuzunda bu pin girişi için alternatif güç girişi diyor yada ben öle anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.narman -- 7 Ağustos 2012; 18:58:17 >
  • quote:

bu kablo ekran kartının güç girişiyse takılı ama anakart üzerinde sekiz pinlik boş bir giriş var psu danda buraya girebilecek 4 er li olarak 2 ayrılmış durumda ama plastik şerit le birbirine tuturulmuşlar ama sadece biri uyumlu diğerlerinin girişleri farklı uçları yarı kapalı uymuyo yani

Anakartın girişlerini ve kabloları SS olarak atarsanız çok mutlu olurum.

Resimdeki girişin yanında 4 pinlik ayrılacak giriş olabilir çıkartıp anakarta takmadan deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 7 Ağustos 2012; 19:00:33 >

• arkadaşlar konuyu hortlatmak istedim benim başımda da böyle bir sııkıntı var; herşeyi eksiksiz monte ettiğimi düşünüyorum kasa çalışıyor işlemci fanlar herşey cayır cayır ama ekranda görüntü yok fikirlerinizi alabilirmiyim.

gigabyte 990fxa-d3 anakart
    CPU AMD FX-8120 8X 3.1/4GHZ 16MB B.E. AM3
    Hi-Level 8 GB Ddr3 1333 Mhz ram tek modül
    psu 600 w. high power
    ekran kartı SAPPHIRE HD6850 1GB 256 BIT GDDR5
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.