Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
25
Favori
16.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim.

Ben bayiye sorduğumda opsiyon olarak eklenemediği bilgisini ilettiler.

• eyes-on-you kullanıcısına yanıt

Umarım öyle olur da problem giderilir. Bu uygulama üzerinden e-remote control de yapılabiliyor normalde ama Türkiye de yok sanırım.

Araç Türkiye pazarında yeni olduğu için bir kaç belirsizlikte var ilerleyen süreçte her şey netleşecektir diye umut ediyorum.

Şarjı 80de limitleme özelliğini teslimatçı bilmiyordu mesela :) Regen seviyelerini de bilmiyordu. Aracı kurcaladıkça yeni bir şeyler keşfetme ihtimalimiz hala var :)

opsiyon olarak eklemek olamıyor çünkü araçların siparişi pejo türkiye tarafından 2 paket olarak veriliyor, ancak sonradan bayiler bir takım kitleri orjinal takıyorlar,örneğin önceki kasa 3008 lerde bagaj açma kiti orjinal olarak getirilip taklıyordu,buna da ileride öyle kitlerin geleceği bayi tarafından bana söylenmişti,belki ön sensor kiti de gelir bilemiyorum

ancak bu tip uygulamalar var, baştan bu özellikleri araçlara takılı olarak sipariş veremiyorlar sanırım fiyatın şişmesi ya da vergi mevzuları olabilir emin değilim

• Araç özellikleri ile ilgili video tutorial linki. NEW PEUGEOT E-3008 & 3008 | TUTORIALS - YouTube

3008-5008 kitapçık linki 9999_9999_527_tr-TR.pdf

Dokümanın online linki. INFOTEC - Service Box Peugeot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozilix -- 1 Kasım 2024; 12:6:8 >

• Yeni açıklanan fiyatlar için ne diyorsunuz?

Hele E-3008 GT için 2.250-2.300 fiyat veren bayiler için. Yasal olarak olması mümkün değil. Ama sanırım elden para alıp %10 ile satış yapacaklar.

• concordet72 C kullanıcısına yanıt

Bu çok güzel haber. Daha önce Peugeot kullanmadığım için bilmiyordum.

kör nokta uyarı gelirse ben kesin taktırırım.

bagaj için bana da ilave olabileceği söylendi.

• ozilix O kullanıcısına yanıt

Ben anlayamadım indirim mi geldi?

• Merhabalar 1.2 hibrit allure Titan gri geçen hafta 2160 liraya aldım. Araçta devir saatini bulamadım var mı bilen

1832 oldu. Bu fiyata 20.000₺ E-şarj kredisi de dahil. Geçen ay alanlarla resmen dalga geçiyorlar.

• ozilix O kullanıcısına yanıt

Markaya değer verip lansmanında alanlara büyük kazık atmış oldular.

Madem bu fiyata satabiliyordun neden 500 bin fark istedin?

Fiyat listesinden gördüğüm kadarıyla benzinli hibrit modelde bir indirim yok sanıyorum.

Ben yaklaşık bir ay önce Ingaro Blue Allure Hibrit için 2080 e anlaştım. Kendi eski aracımı da takasa verdim. Çok güzel teklif verdiler kendi aracıma da.

Başka bir bayi aracıma 100.000 lira daha düşük teklif etti ama ben satın aldıktan sonra arayıp 2040 a bırakabiliriz dediler.

Bu bayi kredi kartına da 12 taksit yapıyordu düşük faiz ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyes-on-you -- 1 Kasım 2024; 20:14:12 >

Yalnız benim dediğim elektrikli. Yaklaşık 70-80 bin kadar fark var

• Peugeotun internet sitesinde online satışta E3008 Allure paket 1832 ye düşmüş. 2 hafta önce 1870 e aldım , aracın gelmesini bekliyorum. Normalde lansman fiyatı düşük olurdu , bu sefer tam tersi oldu. GT paketin şu an 2550 TL gözüküyor ama birkaç hafta sonra ne olur belli değil
  • Fiyatın 1832 ye düşme konusunu bayiye sordum, o fiyata metalik boya ve 21 inch ekran dahil olmadığını söyledi. İnternet sitesinde bu durumun güncelleneceğini , metalik boya ve 21 inch ekran istenirse 46 bin TL opsiyon farkı alınacağını söyledi. Bakalım öylemi olacak göreceğiz
  • gaziteknik kullanıcısına yanıt

Umarım dediğiniz gibi olur. Resmen dalga geçiyorlar.

Eylülde sipariş verdim, Ekim ortasında teslim aldım. E-şarj da vermediler.

Bu arada gt için büyük oyun dönüyor. %10 ile geliyor araç aslında. En fazla tutarı 1920. Ama bayiler 2250, 2300 civarına (1920 üstünü elden alarak) veriyorlar. Resmen hem müşteriyi kazıklıyor hem de devleti dolandırıyorlar.

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozilix -- 4 Kasım 2024; 12:29:5 >

• Yeni modelde ön ve arka sis farı olmamasının nedeni aydınlatmaların daha güçlü olması mı?

Arka sis farı var. Autoda duran halkayı döndürünce açılıyor. Ön sis farı yok ama tam olarak sebebini bilmiyorum.

• wagabond006 W kullanıcısına yanıt

Bence bir eksiklik. Böyle bir araçta olmalıydı.

2025 allure pakette ben kör nokta uyarı, 360 park ve ön sis farının standart olarak geleceğini düşünüyorum.

• Yabancı forumlarda ayrı bir sis farı olmadığı, matrix led olanların arka sis farı açıldığında kendini özel sis moduna aldığını belirtmişler. GT de sorun yok.

Allure da arka sis farını açıp öndeki far görünümünde değişiklik fark eden var mı?
  • benim sorum hibrit kullananlara olacak, aracı kitleyip uzaklaşınca araçtan hala birtakım sesler gelmeye devam ediyor kaput içinden , sanki birtakım parçalar kendi kendini check ediyor gibi garip mekanik sesler geliyor, bunu fark eden oldu mu acaba?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.