2012 model 3008 2018 model 3008 2024 model e-3008..... Sonuncunun koltuğu bariz diğerlerinden dar,oturma alanının ergonomisi bence tam olmamış,tuhaf bir hissi var. Kıyaslamak adına- 2012 modeli hala elimde- dün yine sırasıyla bindim,aynı hisse sahip oldum. Benzer bir kanaate sahip olan var mı? |
YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (6. sayfa)
-
-
Merhabalar
2024 hybrid modelini 3 haftadır kullanıyorum.
Allure pakette ön sensör ve kör nokta uyarısı olmaması büyük eksiklik.
GT deki diğer hiçbir özelliği aramıyorum.
Kafama takılan, çözemediğim birkaç nokta var. Sizlere danışmak istedim.
1) Soğutmalı orta torpidonun içinde, üst tarafta plastik vana gibi bir şey var. Sonuna kadar çevirsem de soğuk hava üflemeye devam ediyor. Bunu tam olarak kapatmanın bir yolu yok mudur?
2) Bağlantılar sekmesinde Wi-Fi dokunsam da açmıyor. Bu normal mi?
3) MyPeugeot uygulaması km ve sürüş bilgilerini bağlı olmasına rağmen güncellemiyor. Bu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum?
4) MyPeugeot uygulamasında araçta vites kutusu yazılım güncellemesi ve sunroof tahliye hortumu kontrolü diye iki servis güncellemesi çıkıyor. Sizlerde de mevcut mu?
Bunlar için servisi arayıp randevu almalı mıyım?
-
siz konuya çok hakimsiniz ,dediklerinizden şuna cevap verebilirim, bende 1 aydır hibrit allure kullanıcısıyım,
1-soğutmalı vanayı bende sağa sola çevirmeme rağmen hava gelmeye devam ediyor ,bir klik sesiyle kapanmasını beklerdim ancak bende de olmuyor .
2-wi-fi bağlantısından etraftaki varolan wi-fi aramasını bulmasını bekliyorsunuz anladığım kadarıyla,bende de açılmıyor
3-mypeugeot uygulamasını anlamadım? telefonuma bir app indirdim,oradan mı bakıyorsunuz? kullanmayı bilmediğimden yazılım güncellemelerini de göremiyorum
-
Herkese merhaba , geçen ay 2020 model 1,5 bluehd active life prime edition 3008 mi sattım ve uzun araştırmalar sonunda yine 3008 de karar kıldım. 3008 i tercih etmemin sebebi , arabaya ayırdığım fiyat bandındaki SUV araçlar içinde fiyat performans ve konfor olarak beni en çok memnun eden aracın yine 3008 olması. Açıkçası ÖTV den dolayı Elektrikli aracı tercih ettim , bu tercihimin doğruluğunu araba elime geçince tecrübe edeceğim. Bu ayın başında E3008 Allure araç için bayi ile sözleşme imzaladık , aracın teslimatını bekliyorum. Aracı aldığımda izlenimleri yazıp , soruları elimden geldiğince cevaplayacağım.
Önceki aracında kablo ile Android Autoya bağlanıp cep telefonu interneti üzerinden navigasyon ve diğer hizmetleri kullanabiliyordum. E3008 kablosuz Android Auto hizmetleri sunuyor. Kablo kullanmadan telefonun İnterneti üzerinden navigasyona kullanabiliyormuyuz acaba.
-
Hayırlısı olsun yeni arabanız. Linkteki paspastan aldınız herhalde. Temizlenmesi ve kullanımı bakımından memnunmusunuz , tam olarak yerine oturuyormu araçta. Önceki 3008 de piyasadan aldığım Kauçuk paspas vardı , üzerindeki toz , leke vs... çıkmıyordu. Gönderdiğiniz linke baktım ürün şu an stokta yok diyor, yakın zamanda gelmeyecekse başka yerden bakıcam artık
-
Cevaplar için teşekkür ederim.
Evet marketten uygulama indirip şasi no giriyorsunuz.
Aracınız hayırlı olsun bu arada. Kazasız belasız kullanın.
Hangi renk tercih ettiniz?
-
titanıum grey
-
Bende iphone var ve kablosuz aktarım çok güzel çalışıyor.
-
Araçtaki en büyük sorun -şu an için- trafikte aşırı ilgi çekmesi. Obsession Mavi aracımı aldığımdan beri yıkamadım. Üzeri tozlu geziyorum. Bu haliyle bile trafikte yanımda durup -önü açık olmasına rağmen- araca bakanlar var. Şu an için çok rahatsız edici bir durum.
-
Bu arada karışıklık olmasın
E-3008 kauçuk paspas kodu 1692435880
Hibrit kauçuk paspas kodu 1692435680
-
paspaslar biraz ince mi? fotoğraftan tam anlaşılmıyor ama pek dik durmuyor gibi
-
Adıyaman-Konya / Konya-Adıyaman yaklaşık 1500 km.Ekonomik kullanma gayreti olmadan 21,5 kw/h tüketim ile tamamladım.Şarj ile ilgili herhangi bir tedirginlik yaşamadım,araç gayet performanslı ve konforlu.
-
Obsession mavi çok güzel renk , benim seçtiğim renkte ingaro mavisi. Yeni 3008 mavi renkleri dikkat çekici
-
28 ekim pazartesi obsession mavi elektrikli 3008i teslim aldım. Araç gerçekten çok güzel.
kablosuz car play büyük rahatlık.
tek problemim şu an myPeugeot uygulamasında araç bağlı gözükmesine rağmen (veri paylaşımını araçtan açtım) sürüş verilerini çekmiyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Paspas konusunda kauçuk yerine eva paspas denilen paspastan tercih edecek gibiyim. LORS paspas firmasında araca özel ürünler var incelemek isteyen olursa paylaşmak istedim.
-
aracınız hayırlı olsun, ben sırf ön park sersörü ve kör nokta uyarı olmaması sebebiyle aracı almaktan vazgeçtim, acaba bu 2 özellik sonradan eklettirilebilir mi, ön park sensörü belki olabilir ancak kör nokta için aynaların falan değişmesi lazım herhalde, başka türlü bir çözüm bulunabilir mi bilmiyorum.
-
ecopaspas'ı ben de şimdi gördüm. Sanki bu daha güzel olur gibi. Neyse kauçuk aldık. Kullanalım biraz bakalım.
-
Bu arada sıfır araç fiyatları konusunda kasım ayında 1915 E-3008 GT diyorlar.
-
Bu arada mypeugeot uygulaması üzerinden yapılabilen çok güzel şeyler var ama ne satış temsilcisi ne de servis bu konuda bilgi sahibi değil maalesef.
Çalıştırabilen olursa lütfen buradan nasıl yaptığını anlatsın. En azından biz de faydalanmış olalım.
-
Konuya yazarak paylaşan çalışan bir arkadaş olmuştu zaten. Fakat elden bir miktar ( ₺100k - ₺150k ) ekstra bir ateşleme istemeleri olası.
-
Merhaba,
Aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde genel bir güncelleme üzerinde çalışıldığını ve genel bir problem olduğunu ilettiler.
Oldukça da ilgililerdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X