hocam internette gördüğünüz e-3008 gt benim tahminin eylülde sınırlı sayıda gelenlerden, adam almış 1910'a sarı sitede 2500'e satıyor, 1-2 ayda 600 bin kar |
YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (4. sayfa)
-
-
Tekrar selam ,bugün Şanlıurfa bayisinden bir tane daha okenit beyaz Allure e-3008 aldık. 1m895b tl ye metalik renk ve 21" ekran ek opsiyonları ile
-
herkese aydın'dan selam. aracı 1 ekimde izmirden aldım. 1910 liraya geldi. metalik ve ekran farkı. 1500 km yaptım. dizel manuel qashqai sonrası müthiş bir deneyim. araçta en büyük eksik bence 1.ön kamera. 2.elektrikli bagaj 3.elektrikli koltuk.
ben özellikle iç dizaynını çok beğenerek aldım.
geçen hafta eve otoparka 11 kw şarj istasyonu kurdurdum. toplam 23 bine maliyet oldu.
araç şehir içinde 16-18 kw/100 km yakıyor.
ev elektiriği ile bu kilometrede 60 kuruş civarı demek. menzil 500 oluyor. ancak otobana çıkıp spor moda aldığında olay tamamen değişiyor. tahminim 300-350 km ancak götürür. soruları olan varsa alabilirim. alan herkese hayırlı olsun.
-
bu arada ek yapayım. paspas vermediler bayide. yok bekliyoruz dendi. şimdilik idare ediyorum ucuz paspasla
-
aynı eksikleri bende hissediyorum, bende ki hibrit model, ileri de otomatik bagaj açma kiti gelebilir dendi, eski kasalarda uygulanan böyle bir kit vardı, gelir ve fiyatı uygun olursa taktırmayı düşünüyorum zira bagaj kapağı çok yukarı da ve büyük bu pakette de otomatik bagaj olmalıydı, bir de ön kamera olmasa bile en azından öne sensor koymalıydılar bunun eksikliğini çok hissediyorum,maalesef pejo türkiye fiyat yukarı daha da çıkmasın diye bunları kısmış
-
Güzel günlerde kullanın,kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
Merhabalar,
Öncelikle aracınız hayırlı olsun.
Kazasız, belasız ve keyifle kullanmanızı dilerim.
Araçta İnternet Bağlantısı seçeneği var mı?
Youtube seyretmek değil de aracın yazılım güncellemelerini internet üzerinden alıp alamadığını sormak istiyorum.
2023-2024 model 3008 kullandıysanız;
Ses sisteminde bir iyileşme var mı yoksa aynı mı? Focal ses sistemi, Allure donanım paketinde opsiyonel olarak da yok sanırım.
Bağımsız süspansiyon, torsiyon çubuğuna göre hissedilir bir konfor sağlıyor mu?
-
"Bağımsız süspansiyon, torsiyon çubuğuna göre hissedilir bir konfor sağlıyor mu?"
İnanılmaz,gece ile gündüz kadar.Eski 3008 im torsiyon çubuklu idi ,bu ise bağımsız salıncak.Muazzam fark var.
"Ses sisteminde bir iyileşme var mı yoksa aynı mı? Focal ses sistemi, Allure donanım paketinde opsiyonel olarak da yok sanırım"
Eski aracım GT olduğu için Focal ile gelmişti,bu ise Allure ve standart ses sistemi ile geliyor.Bir audiofil değilseniz tatminkar olduğunu söyleyebilirim.
-
Merhabalar, E3008 alma arifesindeyim. Aracım hem dışı hem içi çok cezbediyor bence. Alıp kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.
- Uzaktan aracın yanına gitmeden aracın şarj durumu vs canlı verileri görebiliyor muyuz?
Atıyorum şarja bıraktık araçtan uzaklaştık anlık olarak şarjın kaç olduğu vs bilgilerini peugeotnun uygulamadan görebiliyor muyuz? Böyle bir uygulama var mı?
tesla, byd, togg gibi araçlar bu tarz uygulamalar var. Bunda da var mı acaba merak ettim.
cevaplayan olursa sevinirim.
hayırlı sürüşler :)
-
Ben alttaki linkteki ürünü buldum. Sipariş verdim henüz elime geçmedi, bekliyorum.
PSA 1692435880 Kaucuk Paspas Tk (3008-P64) (Elektrıklı) 1692435880 Fiyatı-Türkiye Opel
-
Araç üzerinde sim kart olmadan olması pek mümkün değil.
-
Benim yaşadığım talihsizliği yaşayan varsa tecrübesinden yararlanmak isterim. Şöyle ki; aracı aldıktan sonra hiçbir şekilde telefonu bluetooth üzerinden bağlayamadım. Ayın 16'sında teslim aldığım araç 18'inde servise gitmek zorunda kaldı. Söylenene göre yazılım güncelleme yapılmış ve hala sorun düzelmemiş. Bunun üzerine Fransa'dan bağlantı yapılıp sorunu giderecekler denildi. Şimdilik aracı aldım, bağlantı için yeniden servise gitmem gerekecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozilix -- 18 Ekim 2024; 16:40:46 > -
kauçuk paspas bende bakıyorum ancak bulamıyorum,benim ki hibrit model ,acaba elektrikli olan ile hibrit model arasında paspas farkı varmıdır? siz ürün elinize geçince rica etsem bilgi verebilirmisiniz?
-
Aynen e sim ile yapıyor sanırım diğer firmalar. Anladığım kadarıyla e3008de böyle bir özellik yok o halde.
e3008i çok beğenmeme rağmen bu tip özelliklerin olmaması kafamı karıştırıyor :(
-
Teşekkür ederim...
-
Hibrit için şu modeli görmüştüm
www.parcagonder.comPeugeot 3008 P64 Hybrid Havuzlu Kauçuk Paspas Takımı Orijinal 1692435680 **1.580,48 TL**https://www.parcagonder.com/urun/peugeot-3008-p64-hybrid-havuzlu-kaucuk-paspas-takimi-orijinal-1692435680 -
Sipariş olan paspasınız elinize geçince yorumlarınızı yazarmısınız?kalitesini merak ediyorum, mat kauçuk mu ya da kalınlığı nasıl tecrübelerinizi aktarmanızı rica edeceğim
-
Henüz ulaşmış değil ancak satıcı şu fotoğrafı gönderdi.
-
Aracımı her çalıştırdığımda otomatik frenleme devre dışı uyarısı alıyorum. Sizde de bu şekilde uyarı geliyor mu?
Nereden devreye alandığını da bulamadın bir türlü. -
Normal bir uyarı bende de aynı,devre dışı bırakılamaz diye düşümüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X