Ben de devre dışı bırakılmamalı diye düşünüyorum ama neden devre dışı diye uyarı çıkıyor anlamadım. Nereden ayarlanıyor derken, aslında elle açmak için sormuştum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (5. sayfa)
-
-
pardon ,adas kısmında araç ayarlarında sistemlerin aktif ve pasif olması için ayarlar mevcut oradan açılabilmesi gerekli
-
Benim araçta bazı sorunlar var. Daha önce karşılaşan olduysa nasıl çözdüğünü anlatırsa memnun olurum.
1-Sabahları ilk çalışma sonrasında saat 03:00 olarak başlıyor. 1-2 dakika sonra gerçek saat yazmaya başlıyor.
2-Aracın -içten yanmalı sistemlerdeki adı ile- marş rutinindeki güvenlik tedbiri -fren ile birlikte start butonuna basılması sonrası aracın hazır konuma gelmesi- çalışmıyor. Frene basmadan da araç hazır konumuna geçiyor.
3-i-toggle zaman zaman geç açılıyor.
4-Araçtan ayrıldıktan sonra kapıları kilitlemediği oluyor.
5-Bluetooth çalışmıyor.
TOGG yerine bu aracı tercih etmiş olma sebebim burada bahsettiğim gibi sorunlarla uğraşmamaktı. Gelin görün ki değişen bir şey de olmadı. Özellikle yaygın servisi olan köklü bir firmanın otomobilini alarak servis sorunları ile uğraşmayalım dedik, bluetooth için Fransa'dan bağlantı yapılmasını beklemek zorunda kaldık. Ne anladık bu işten?
Firma adı filan hikaye. Güya 1 yıldır Avrupa'da satışta bu araç. Nasıl olur da bu kadar hata çıkar 1 hafta içinde anlamak mümkün değil.
-
Benzer sorunlar yeni Tiguan'da hala çözülemedi. Bu firmalar hackleniyor mu yoksa yazılım konusunda bu kadar mı beceriksizler insan anlayamıyor. Umarım kısa sürede tüm sorunlarınız çözülür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
benzerleri bende de var şu şekil de ancak çokta kafaya takmadım,bu kadar elektroniği bol bir araba da bunların olabileceğini öngörüyordum,kronikleşirse belki yazılım için servisle görüşülebilir.
- saat bende de aynı 03.00 olarak başlıyor, ancak benim araç kapalı otoparkta olduğundan gps ten veri alamıyordur ve çekmiyordur diye düşünmüştüm otoparktan çıkınca saat düzeliyor,saat ayarlarıında bir de yerel saat ayarı var otomatik güncellemeyi kapatıp denemek lazım
- çalıştırma rutinini denemedim.direk frene basıp çalıştırıyorum
- i toggle in geç açılması bende de var, hatta dün itoggle ve ekranın yarısı yolda giderken tümden kapandı, eve gidip park edip 2 saat sonra tekrar çalıştırdım düzelmişti
- kapının kilitlenmediği kısmı sanki bende de bir kaç kez oldu,tam şudur diyemem
- bluetooth ile bağlantı yapıyorum
-
Bu sabah multimedya ekranı kendiliğinden hard reset olunca bluetooth geldi.
Siz kablosuz carplay ya da android auto yapabiliyor musunuz?
-
evet yapabiliyorum
-
tabi bunların yaşanmaması lazım, bu araç 1 yıldır satışta ,ekranın gelmesi,kendiliğinden çökmesi felan ,dünya para veriliyor bu araçlara hala yazılımsal sıkıntıları müşteri olarak bizler yaşıyoruz,ya tam denenmeli ve satışa sunulmalı ya da bu şekilde satılmamalı, büyük bir ihtimalle bu sıkıntılar kullanıcılar çoğaldıkça artacak ve bir güncelleme gelecek
-
Telefon bağlantısı dışında bir şey yapıyor musunuz? İlave bir ayar filan. Bende mirror screen ekranı geldiğinde cihaz bağla deyince profildeki tanımlı cihaz ekranı geliyor. Sonrası yok.
Bir de eskiden 2016 3008 allure elegance ve 2023 c5 aircross kullandım. my peugeot veya my citroen uygulamalarında araca her bindiğimde kilometre bilgisi güncelleniyordu. Bunda ise elle yazdığım rakamda kalıyor.
-
Eski araçlarda servise gidip cihaz bağlama vardı bilirsiniz. Bu yeni araçlarda adaptive autosar denilen bir standart var. Buna göre aracı kablosuz bağlantı ile doğrudan internet üzerinden güncellemek, araç diagnostik verilerini merkeze göndermek vb özellikler var. Ama gelin görün ki, firmaların yazılımları gerçekten çok berbat. Bu konuda teslayı ayrı tutalım. Gerçekten hakkını vererek yapıyor işini.
-
Paspas dün ulaştı. Mat kauçuk. Araç ile uyumlu, oturması güzel. Ama daha önce c5 aircross aracımda sahler paspas takımı kullanmıştım. Arka tarafta geçmeli idi. Bunda üzerine kapanacak şekilde tasarlanmış. Sahler bulursanız kaçırmayın derim. Bir de şoför tarafında sadece zemini kaplıyor. Pedal altları boş kalıyor. Başka seçenek olmadığı için şimdilik idare edeceğiz.
-
teşekkürler,foto atma imkanınız var mı? mat kauçuk benimde aradığım özellikti, öyle parlak yağlı görüntülü kauçuk diye sattıkları plastik paspaslar çok kötü ve ucuz görünüyor, bir de sipariş verdiğiniz adresi tekar belirtirmisiniz rica etsem
-
PSA 1692435680 Kaucukhalı 1692435680 Fiyatı-Türkiye Opel
Peugeot 3008 P64 Hybrid Havuzlu Kauçuk Paspas Takımı Orijinal 1692435680 **1.580,48 TL**
linkler bunlar. Aracın yanına gidince fotoğraf göndermeye çalışacağım. Bunlar hibrit model için. Ama yine de irtibata geçip şasi numarası ile doğrulamakta fayda var.
-
-
Merhabalar,
Hazır araç sahipleri konuda aktif iken tekrar sorayım;
Araçta İnternet Bağlantısı seçeneği var mı?
Youtube seyretmek değil de aracın yazılım güncellemelerini internet üzerinden alıp alamadığını sormak istiyorum.
-
wifi seçeneği var, ancak nasıl güncelleme yapılır bilmiyorum
-
Tavanda sos,e-call düğmeler var ama arabada sim kart var mı bilmiyorum. 1-2 kez kendi haritası üzerinde yoğun olan yerlerde kırmızı şekilde yolları gördüm. O zamanlar bluetooth sorunu vardı. Kendiliğinden ekran reset olduktan sonra sorunların büyük kısmı düzeldi. wi-fi seçeneği için sadece serviste yazılım güncelleme için kullanılıyor dendi. Aslı nedir bilmiyorum.
-
sos ve e-call düğmelerini bende merak ediyorum, aracı teslim alırken bir şey demediler, bende sormayı akıl edemedim, bu düğmeler aktif mi acaba ? basınca bir yerler mi aranıyor? hiç bilmiyorum
-
Teşekkür ederim...
-
E-3008 sahipleri arasında myPeugeot mobil uygulamasını çalıştırabilen var mı?
Bir de allure pakette v2l var mı?
Bilen varsa yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozilix -- 25 Ekim 2024; 11:9:25 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X