< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (63. sayfa)
-
-
Merhaba, 1 yaşını dolduran 7000 kmdeki aracım için bakım randevusu aldım. Polen filtresi değişimi gerekmez dendi, motor yağı değişimi ve hava yağ filtreleri değişimi için 6000 tl ücret istendi yetkili servis tarafından. Makul bir fiyat mıdır?
Ekran ve navigasyon yazılımının güncelliğini kontrol ettirmek istiyorum. Aracımın bu bilgilerinin güncel olup olmadığını nasıl bilebilirim?
Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
i-toogle üzerine start-stop ve panoramik kamera özelliklerini atama.(Ben start stop kapalı kullanmayı tercih ediyor her seferinde açıldığı için bu sayede menülerde aramadan kapatabiliyorum.)
Kubilay ile Teknoloji ve Otomobiller 📱🚗youtube🚗 Peugeot 308 / 408 Gt 🔥i-toggles ile kolay erişimler (Start - Stop Kapatma ve Panoramik Kamera)https://www.youtube.com/shorts/A0Z8Jdw0ewk?si=9_PtVPll6sOM6nq2 -
Ben allure sahibiyim tam 1 yıldır kullanıyorum aracımdan memnunum h trim sesi v.b hiç sorun yaşamadım, gönül rahatlığıyla alabilirsin pişman etmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar honda civic fb7 aracım satabilirsem inşallah 308 ile aranıza katılacağım.
yeni 308'in 1.2 puretech 130bg eat8 şanzımanı ile diğer psa araçlarına göre fazla yaktığı yazıyor teknik bilgilerinde. aracı kullanan arkadaş yakıt değerlerinden memnun mu acaba?
-
2023 model gt aracım var. Sedan 2022-2023 model araç ile takas düşünüyorum veya Austral.
Hocam Cok gecmis olsun, size Komple uretim hatali arac denk gelmis gibi..Yani degistirmeleri lazim bu kadar sorun olmamali bir aracta..Bu kusurlarin bir cogu ozellikle arac ici su alma vs kimse de yok gibi..
Umarim degisim saglarlar..
Gecmis olsun hocam okurken bile carpinti tuttu umarim hakkaniyetle cozerler bu isi. Bir avukatla da sureci yonetmenizi tavsiye ederim nacizane eger baslatmadiysaniz.
Su radyonun kesik kesik calma sorununu cozen oldu mu acaba? İlk bakima goturdum gecen reset atilmis radyoya. Duzelmis gibiydi araci aldigimda ama motor kapatip actiktan sonra tekrar basladi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar merhabalar. insanların ön yargılı ve gereksiz yorumlarından sıkıldım. hayatımda ilk defa araba alacağım ve beni görsel olarak ve özellik olarak en çok etkileyen araç 308 oldu. resmen aşık oldum ama insanların daha eski japon ve daha eski alman arabalarına yönelmemin daha doğru olduğunu yoksa sorun yaşayacağımı söyleyip duryorlar. bana diğer tüm araçlar kalas gibi ve hiç estetik gelmiyor. gerçekten sıkıntılımı bana sıkıntı çıkartırmı pişman edermi yoksa eskiden kalan saçma hurafelerlemi bunları söylüyorlar. alıp o saçma insanların ön yargılarını yok etmek istyorum. tipsiz japon arabaları, gereksiz pahalı alman arabaları almak istemiyorum.
-
Hocam insanlar kendilerini geç güncelliyor. Peugeot o markalardan geri değil şu anda. Bir ara kabullenirler.
O devirler çok eskide kaldı.Çinliler bile baya ilerledi.Yeni 308 golften çok daha başarılı bir araç.Özellikle konfor malzeme kalitesi,yalıtım,yol tutuş,teknoloji ve donanım konusunda.Tasarımı zaten tek geçerim 308 de.Bende senelerdir alman ve eski bmw kullancısıyım.Size tavsiyem hiç düşünmeden alın.Millet çok eskide kaldı malesef.
-
Bayiden fiyat alan var mı
Bu aralar sevkiyat bekleyen var mı? Faturası 2 hafta önce kesilen aracım hala sevkiyatta görünüyor, ne bitmez yolmuş bu arkadaş!
Hocam kafanızı insanların yorumlarına takmayın. Bende 1 ay önce aldım . Ağzı olan konuşuyordu şimdi aracıma binen şaşırıyor çünkü sınıfının bence en iyisi .308 yerine önerilen araçlarda sanki hiç sorun yaşanmıyor mu ? Hepsi kusursuz mu ? Tabiki hayır . Biraz şans işi bazı araçlarda sorunlar olabiliyor sorun var diye her araçta olacak diye bir durum yok. Çevrenizdekileri umursamayıp kafanıza yatanı almanızı tavsiye ederim
Hocam bu cihazın adı nedir servise ne dememiz lazım bu cihaz için lütfen geri dönüş yapabilir misiniz? Birde nereye bağlıyorsunuz bunu?
-
teknoloji haberleri - shiftdelete.netBTK'dan müjdeli haber geldi! Beklenen özellik 5 yıl sonra otomobillere geri dönüyorhttps://shiftdelete.net/btk-otomobil-internet-baglanti-volvo/amp?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
Geçmiş olsun. Tek tek okudum ve sonra aracımı kontrol ettim. Bir tanesiyle bile karşılaşmadım. Gerçekten tüm sorunların sizi bulması üzücü olmuş. Firmanın çok yardımcı olmaması da üzücü. Bence tüm sorunlarla ilgili bir video hazırlayın ve sosyal medya üzerinden duyurmaya çalışın. Twiter ,facebook, instgram , youtube. Bir avukat ile görüşün ve sesinizi bir şekilde duyurun derim. Sosyal medyada yayılınca böyle şeyler hemen itibar riski ile firmalar akla gelmeyecek imtiyazlar yapıyorlar.
-
Hocam peki Allure sahibi olan biri olarak neden GT düşünmediniz?
Bende Allure almak üzereyim, yakın çevrem GT harici gerek yok gibi yaklaşıyor fakat bana Allure'de oldukça dolu geldi :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X