Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.505
Cevap
105
Favori
175.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilinmeyen bazı detayların olduğu, biraz eğlenerek, biraz 308 gt’yi incelediğimiz bir video.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

2023 model Allure’larda ambiyans aydinlatma var mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 308 gt düşünüyoruz ama sarı sitede çok değişik fiyatlar var sebebi nedir ? 2023 beş onbin km de gt aracın ederi nedir?

• Celof kullanıcısına yanıt

Selam hocam,

Ben de 308 allure aldım geçen hafta ÖTV muaf ile. Henüz teslim almadım vergi dairesindeki onay süreçlerinin bitmesini bekliyorum.

GT ile allure arasında iç mekanı düşünürsek çok eksiklik hissetmezsin. Ancak dış tasarımda bariz farklılıklar var. Özellikle ön farlar görüntüyü bayağı değiştiriyor. Ayrıca sunroof olması bir avantaj. Ben muaf indirimiyle ve GT bulamadığım için allure aldım. Asla pişman değilim. 2016 manuel Leondan geçtiğim için bir çok özelliği bana fazla bile şu an.

GT'de güzel bir indirim yakalarsan tabi ki GT alınmalı. Ancak paran ucu ucuna allure'a yatiyorsa GT için 200 bin üstüne kredi çekilmez veya borçlanılmaz. Şahsi fikrimdir.

GT ve allure arasındaki en detaylı farkların hepsine hakimim, burada çoğu arkadaşın bilmediği farklar var. Takıldığın yerlerde danışabilirsin.

Allure'da ambiyans aydınlatma bulunuyor evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [C_a_N_e_R] -- 3 Şubat 2024; 17:19:12 >

• [C_a_N_e_R] kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kaça geldi araç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BFGKLDQS2D B kullanıcısına yanıt

Ortalama 1.300 tl...Temiz 1250' ye de satan da gordum ama ...

• Yakın zamanda 1.2 GT için fiyat alan veya satın alan var mı?

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt

765 hocam

• HyruleWarrior kullanıcısına yanıt
    Ortalama 1 hafta önce görüştüm, elixir kırmızı 2023 model gt donanım 1640K

• Son ne olur? kullanıcısına yanıt
    Evet ben de bugün benzer fiyat aldım hocam teşekkürler dönüşünüz için. 2 ay önce 2023’ler 1490’dı piyasa ölü diye kaçırdık maalesef.

• HyruleWarrior kullanıcısına yanıt
    Sarı site fiyatları sıfırlara nazaran çok makul bence

Çok iyi fiyat güle güle kullanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SUPERMAN kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam. Ben de fiyatın iyi olmasından dolayı tercih ettim. Aklım GT donanımda kalmadı değil :) Buna şükür diyelim.

• Son ne olur? kullanıcısına yanıt
    Öyle görünüyor hocam.

olsun bunu bulabilip almışsınız buna şükür bencede

• Arkadaşlar selamlar. 2020 model 1.2 EAT8 2008 GT Line aracımı hayırlısıyla satıp, 2023 model 1.2 EAT8 308 GT ile aranızdayım. Bir süredir araştırmalarım esnasında aklıma gelenleri bu konuda soruyordum sağolsunlar bilen arkadaşlar döndüler hep. Ben de bundan sonra kullandıkça konuyu takip edip naçizane sorulan sorulara yardımcı olmaya çalışacağım.

Şimdiye kadar araçta eksik olarak karter muhafazası ve geri vites lambasının led olmaması gibi şeyler okumuştum. Haricen bir şey varsa söylenebilecek yazan olursa sevinirim.

Herkese kazasız, belasız keyifli sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyruleWarrior -- 8 Şubat 2024; 15:14:43 >
  • Arkadaşlar selam, bende bugün 2022 Peugeot 308 - Allure ile aranıza katıldım. Yalnız eve dönerken şöyle bir şey dikkatimi çekti, hararet 90 da sabit değildi. Hani ben mi çok geride kaldım bilmiyorum ama bir önceki aracımda(2011 Punto Evo) 90 da sabit kalırdı. Şimdi 90 ı böyle çok az geçince bi içime dert oldu açıkcası. Sizce bu normal mi yada dikkat eden oldu mu daha önce acaba?

Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekardas -- 9 Şubat 2024; 0:18:50 >

• 2023 ocak trafiğe çıkışlı aracımla 1 yıldır ben de garipsesem de benim aracımda da durum böyle bilginiz olsun..

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.