Bahsetmiş olduğunuz ilk iki husus benim de başıma geldi. Servise götürdüm bilgisayara bağladılar. Servis bir sorun olmadığını söyledi. Muhtemelen yeni gelecek güncelleme ile sorunlar çözülür. |
Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (70. sayfa)
-
-
208 allure kullanıyordum onda tuşlu tavan lambaları vardı. Çok kötüydü .. o yüzden 208 gt düşünüyordum. Daha sonra 308 gt gördüm. Benim için özellikle alacantra koltuk çok önemliydi… Hatta 208 gt den vazgeçip 308 gt ye karar vermemde çok büyük etkisi olmuştu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3- Sürüş esnasında değil de ilk kontakta anahtarı hızlı çevirince 2016 modelinde olurdu genelde. Çok sıcak havada daha olası.
4- Pejolarda sensör bu şekilde çalışıyor. Araç sıcakta kızmışsa 50li dereceler başta görülebilir.
1. Maddedeki motor uyarısı bende yok, 9 binlerde km ve 2023 model. Yazılım ya da sensörle ilgilidir muhtemelen yakında çözerler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 23 Mayıs 2024; 21:44:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, 22 model bende de var GT 308. Bu aracı wifiye veya 4g falan bir şekilde baglayamıyor muyuz. Güncellemeleri biz yapabilsek çok iyi olacak. Mobil uygulamasını da kurdum fakat bir şey bulamadım. Wifi araya basınca da wifi gözükmüyor hiç. Mapi ve uygulamayı güncellemek gerek varsa.
-
Merhaba,
308 gt aldim 2022 model, araci 3 gundur kullaniyorum. Cok keyifli guzel bir arac. Bir cok ozelligi hala kesfedemedim :)
Bir kaç sorum olacak siz degerli arkadaslara ,
1- Araci calistirinca yada stop edince farlardan bi ugultu sesi geliyor 2/3 dk kadar. Sonra gidiyor. Normal mi ?
2- Direksiyon isitma var diye biliyorum lakin aktif edemedim nedense, nasil yapabilirim ?
3- Hiz sabitleyici aktif ederken 3 tip secenek geliyor. Bunlar nedir ?
4- alt karter koruma var mi araclarda
Simdiden cok tesekkur ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enescelik69 -- 2 Haziran 2024; 23:36:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhaba,dün(03 Haziran 24) tarihinde 308 GT okenite beyaz aracın kaporasını verdim,Aracı İzmir'den aldım,bayi peşin 1.610.000 TL'ye bıraktı,hediye olarak yol kayıt kamerası ve ön camlara sonax film yapacaklar,danışman başka hediyelerde ayarlamaya çalışacağım dedi,umarım haftaya arabayı teslim alırım.
-
Çok doğru Beyaz renk aracın hatlarınıda çok güzel gösteriyor,siyah detayları ön plana çıkarıyor.Kısmetse haftaya okenit beyaz gt teslim alacağım.
-
Hayırlısı olsun bende haftaya beyaz gt teslim alacağım,danışman döşeme alcantara dedi ama bence yanlış biliyor,bugün sipariş formunu yolladı orda döşeme jufr - belomka yazıyor,ayrıca bayi araç içi yol kamerası ve ön camlara sonax cam filmi hediye etti,başka hediyelerde ayarlamaya çalışacağım dedi,büyük ihtimalle o hediye sandalye ve termos olacaktır.
-
hayırlı olsun, ben henüz aracımı satmadım ama pejo alır mıyım artık bilmiyorum. Arabaya o kadar yatırım yapasım gelmedi şuan. üstüne 200 300 lira ekleyip daha 2020 2021 araç bakacağım gibi.
-
selamlar,
my peugeot uygulaması 10 gündür veri almıyor, telefon aç kapa, bluetooth aç kapa, vs ne gerekiyorsa yaptım, ekrana my peugeot izin ver diyor veriyorum sonrası araç baglantı işlemi başarısız, sorun ne olabilir?
-
Önce uygulamayı telefonda açıp sonra Bluetooth açmak gerekiyor. Yine de p5 kasada uygulama düzgün veri aktarımı yapmıyor maalesef ben kullanmayı bıraktım. Sadece son seyahati aktarıyor bende, o da bağlarsam. 2016 model araçta çok düzgün çalışırdı bunda neden böyle anlamıyorum.
Teşekkürler, maalesef öncelikle bu söyldiginizi yaptım önce uygulamayı açıp sonra bluetoothu açtım, fakat o da olmadı, guncelleme gösteriyor belki serviste guncelleme yapılırsa dğzelir diye düşünüyorum, çok ilginç tıkır tıkır çalışıyordu bir anda kesildi...
-
wifi bağlantısı , sesli komut, e-call gibi özellikleri ülkemizdeki yasalar nedeniyle kullanamıyoruz anladık ama araçta olduğu belirtilen birçok özellikte çalışmıyor nedense. mesela genişletilmiş trafik levha tanıma var güya ama hız tabelaları dışında hiçbir tabela gözükmüyor. mesela araçtaki eğitim videolarında bile olduğu gösterilen şerit değiştirme asistanı çalışmıyor. yine virajlarda hızı düşürdüğü söylenen adaptif hız saibtlemenin böyle bir uygulaması yok. bu dediklerim sizlerde çalışıyormu ? yoksa peugeot bizimi yiyor anlamadım.
-
Ben de merak ettim doğrusu.
araçalarda 4g bağlantısı geçen yıllarda yasaktı, 2024 ile birlikte Türkiye de artık serbest fakat stellantis grubu güncelleme getirmiyor, WiFi ise hiç bir zaman yasak olmadı neden WiFi özelliğini açmıyorlar servis bile cevabını bilmiyor.. şerit değiştirme asistanı 308gtlerde yok , şerit takip ve şerit ortalama asistanı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende onu diyorum işte niye yok... yurtdışında bu arabalarda şerit değiştirme özelliği var.. araçtaki eğitim videosunda bile nasıl çalıştığı anlatılıyor ve gt en dolu paket... neden Türkiye'de kapalı sadece...
-
Merhaba, kutup başlarını çıkarıp tekrar takın sorunlarınız çözülecektir.
-
Merhaba, Ocak 2024'te aldığım 2023 model 308 GT aracım var. Direksiyondan ses geldiği için geçen hafta direksiyon sargısı serviste değiştirildi ama aynı sorun bir hafta içinde tekrar başladı. Tekrar servise götüreceğim ama bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan oldu mu?
Ayrıca henüz 6 ay olmasına rağmen sunroof'tan trim sesleri gelmeye başladı. Servis ona da bakacağını söyledi ama pek güvenmiyorum açıkçası. Sorun için de önerisi olan var mıdır arkadaşlar?
-
alt karter koruma olmadan geliyor araçlar , kaza anında motorun düşmesini istiyorlarmış yersen, servisten kartel metal koruma alıp taktırabilirsiniz.
Direksiyon ısıtma ve çift cam 2024 lerde gelmiyor sanırım.
benim merak ettiğim konu 2023 modellerde çarpışma önleyici varmı ? bir kırmızı uyarı geliyor frene basınız diye ama basmadığım zaman araç kendi kendine duracakmı merak ediyorum bunu deneyimleyen oldumu ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X