Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.489
Cevap
102
Favori
169.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , 308 allure aldım. Start stop olayını ve şerit takibi deaktif etmek istiyorum ama her aracı kapatıp açtığımda otomatik aktif oluyor. Menülere falan girip yine yapıyorum. Bir kısayolu vs birşeyi var mı bu işin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ddtc kullanıcısına yanıt
    1.5 yılda bir kez deneyimledim sadece, sert yapıyor freni hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öncelikle aracı her kapatıp açtığında aktif oluyor maalesef bende bir çözüm bulamadım buna belki gizli özellikler aktif edilip o şekilde kapatılabilir emniyet kemer sesleri o şekilde deaktif oluyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

i-toggles ekranının altındaki mekanik tuşların en solunda adas tuşu (üstünde araba resmi olan) var. Ona 3 saniye basılı tutarsanız seçtiğiniz tüm güvenlik özellikleri kapanır. Menüden kapatmanıza gerek yok. Ama araba her başladığında aktifleşir yine.

• Arkadaşlar, arabada ani fren yapınca fren pedalının titremesi normal bir durum mu?

• rampy kullanıcısına yanıt

ABS devreye girerse titreme olur. Normal bir durum.

• Arkadaşlar 2. bakım için fiyat alan oldu mu servislerden?

10.700.-TL fiyat verdiler.

Bujiler de değişiyormuş 2. bakımda.

• Merhabalar. Araç sileceği ilk kademedeyken bir tur camı silip yerine geri oturuyor ve yarım santimlik daha hareket ediyor aşağı doğru. Yaşayan var mı?

• pusatbaran P kullanıcısına yanıt

29.06 tarihinde Kahramanmarasta 30 bin bakım yaptırdım buji de degişti toplam 9 bin ödeme yaptım 9650 den indiler 9 bin e

• Kronik trigger kayışının parçalarının motor bloğunda birikme sorunu çözüldü mü 2024 araçlarda? Bugün yine ekşide konusunu gördüm.

Burda da birisi 40.000 km de trigger değiştiremiyorsanız almayın demiş. Valla bu tür insanlara herşey müstahak, servisler de bu tür insanlar yüzünden bu kadar umusamaz şımarık davranıyorlar. 40.000 km de trigger değişimi normalleştirmesini geçtim, sorun sadece tirgger'i değiştirmek değil. O kauçuk parçanın motor karteri başta olmak yağ süzgeçini yağ kanallarını tıkıyor, eğer servis tek bakımda bunları atlasa, kullanıcı da bakmazsa motoru eline alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark_Soul -- 11 Temmuz 2024; 13:42:36 >
  • pusatbaran P kullanıcısına yanıt

17 bin km ikinci bakım için buji değişecek dedi servis. Normal mi bu kadar erken değişmesi.

• Enescelik69 E kullanıcısına yanıt

Farlardan gelen sesi hiç duymadım.

Direksiyon ısıtmanın çalışması için dış sıcaklığın 20 derece altında olması gerektiğine dair bir yazı okumuştum. (Henüz ben de çalıştırmadım)

hız sabitleyicide şerit takip, adaptif ve yarı otonom sürüş seçeneği var sanırım. Ben genelde yarı otonom sürüş seçeneği yani drive asisti kullanıyorum. Şeridi kendisi ortalıyor.

alt karter koruma standart olarak gelmiyor.

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu

Hocam muhtemelen bundan sonra daha az duyulacak bu problem. Yeni kayış daha dayanıklı olabilir.

• Merhabalar yakın zamanda 308 allure ve gt fiyatı alan oldu mu acaba. En düşük ne kadara alınabilir bu araçlar

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Yeni kayış hangi yıldan itibaren var

• BFGKLDQS2D B kullanıcısına yanıt
    Hocam 2018'de bir defa değişti, 22 y da 23'te de bir değişiklik olmuş galiba ama onun hakkında bilgim yok.

• Visiopark pakette yan sensörler yazıyor ama bunlar park sensörü değil sanırım tam olarak nedir.

• Son günlerde 308 allure fiyat alan var mı ?

• gardiyan kullanıcısına yanıt

2 bakimda bir degismeli..

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.