Mantıklı, hele bir otur da sür premium kalite hissini yaşıyorsun, aldım çünkü. |
Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (73. sayfa)
-
-
4 aydır kullanıyorum. Özellikle uzun yolda çok konforlu, yol tutuşu çok beğendim, güzel viraj alıyor. Arabanın içi çok güzel hissettiriyor. Kaliteli malzeme kullanılmış. İllaki ufak tefek eksikleri her arabadaki gibi mevcut. Ses sistemi biraz daha iyi olabilirdi mesela. (kalitesiz değil biraz daha yüksek ses verse daha iyi olurdu) Ufak tefek trim sesleri olabiliyor. ( ki mercedes te bile olabiliyor) Size tavsiyem gerekirse km biraz daha yukarıda olsun, bütçeyi de zorlayın GT paket alın. Allure da güzel ama adaptif hız sabitleyici, kör nokta uyarı sunroof, matrix led vb. ekstra güzel donanımlar GT de var.. Gt de de şöye bir dezavantaj var. Tavan siyah.. Benim hanım iyi ki allure aldık dedi mesela. Gt de kolostorofobik hissettim dedi :)
Mal ceviz.. Aldığınızda güle güle kullanın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 19 Eylül 2024; 9:36:33 > -
Merhaba, iyi günler. 2024 Peugeot 308 allure paket kullanıcısıyım arabada ön park sensörü bulunmuyor bunu servise sordum biz takmıyoruz dediler , ön park sensörü bulunsun istiyorum ne yapmam gerekir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2023 model, 7700 km'de, yeşil renk, allure paket aldım hocam bugün. GT paket evet daha dolu, bütçe açısından sıkıntım da yoktu ama o siyah tavan gerçekten insanı boğuyor. Araç zaten genel olarak sürücüye yönelik ve oldukça kompakt, siyah tavanla birlikte iyice klostrofobik hale geliyor. Ben de daraldım, Allure daha ferah geldi. GT'de bulunan cam tavanı da sevmiyorum hiç.
Benim açımdan adaptif hız sabitleyici de, matrix led farlar da çok elzem değildi çünkü ne çok fazla uzun yola çıkıyorum ne de akşam araç kullanıyorum. Bana keşke Allure'da da olsaydı dedirten tek özellik var, o da kör nokta uyarı sistemi. Yapacak bir şey yok ama, bu da eksik olsun. :)
Ses sistemi bence de daha iyi olabilirmiş, son sesin seviyesi çok aşırı tatmin etmedi. Yine de ses kalitesi fena değil.
İyi temenni için teşekkürler, herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
Hocam bildiğim kadarıyla ön park sensörü yapıyorlar ama ekrana görüntü gelmiyor kamera takmıyorlar ve araba yeni olduğu için serviste dahil kimse arabaya hakim değil 10 gündür allure paket için ambiyans aydınlatma nasıl olur diye araştırıyorum bilen birini bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende servisi aradım biz takmıyoruz dedi görüntü önemli değil sadece bir yere yaklaşınca sensör devreye girse yeter,hocam dışarıda taktırsam garantisi bozulur mu biliyor musun
Evet garantisi bozulur şu şekilde aracı götürdüğünüz farkederlerse araç garantiden çıkmış derler ama bir çok kişi hoparlör gizli özellik açtırma tarzında şeyler yaptırmış ama servis farketmedigi için garantiden çıkmamış
Hocam istanbuldayım yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz?
Ankaradayım istanbuldan bi yer bilmiyorum maalesef
Wp grubu mevcut oraya gelip sorabilirsiniz illaki yaptıran olmuştur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunman -- 21 Eylül 2024; 15:31:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için
-
Rica ederim hocam kazasız belasız sürüşler diliyorum :)
Hepimiz için inşallah hocam 🙏
Arkadaşlar araçlarınızı kazasız belasız kullanmanız dileğiyle , bende yıl sonuna doğru 308 GT yada Astra L alacağım kısmetse. 2 sorum olacak ;
Aracı tavsiye eder misiniz Astra ile kıyasla
Bayiilerde neden araç yok, Odak ve Baykaralar 2 ay sonra diyor. Genel olarak marka ile ilgili bir sorun mu var ?
-
Bende 2 si arasında kaldım ikiside çok güzel araçlar ben 308 aldım ikiside kalite ve konfor olarak çok yakın birbirine aşagıya linki bırakıyorum izlerseniz daha net karar verebilirsiniz bence
AutoClubyoutubePEUGEOT 308 Mİ? OPEL ASTRA MI? BEKLENEN KARŞILAŞTIRMA I AutoClubhttps://www.youtube.com/watch?si=gUfDGpU9FHAx8ZeA&v=R1o78-LIeA4&feature=youtu.be
-
İyi akşamlar herkese. Yaklaşık 6 ay önce lastik değiştirip basınçlarını kapıdaki değere göre yapıp basınç uyarı sistemini resetlemiştim. O 6 ayda neredeyse hiç kullanmadım aracı. haftada 1 kere falan kısa mesafe yaptım yani. Dün uzun süre sonra ortalama 120km hızla 150km yol yaptım ve sürüş sırasında 4 lastikte de basınç uyarısı verdi.
Gideceğim yere vardığımda ayağımla kontrol ettim tüm lastikler taş gibiydi. Resetledim sistemi, belki mevsim farkından dolayı uyarmıştır diye. Dönüşte gene 150km yol yaptım gene uyarı verdi. Ama uyarıyı yaklaşık 30km gittikten sonra verdi. Gene 4 lastikte de verdi.
4 lastikte aynı anda uyarı vermesi varsayılan uyarı şekli mi? Yani bir lastik hava kaçırsa da uyarıda gene 4 lastik mi oluyor?
Yarın kontrol edeceğim basınçları ama merak ettim aynı anda 4 lastik uyarısı normal mi.
edit: basınçları kontrol ettim, sol ön lastik yamalıydı. düşmüş baya basıncı. diğerlerinde değişiklik azdı. Demek ki genel olarak uyarı veriyor. Her lastiği ayrı tespit edemiyor. Zaten bildiğim kadarıyla yüksek hızda arabanın titremesinden yola çıkarak basınç değişimi olduğunu anlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 30 Eylül 2024; 19:9:53 >
-
Hocam Ambiyans işini çözdünüz mü, çözzdünüzse nerede yaptırdınız?
-
Bir de kör nokta sistemini araca ekletbiliyor muyuz allure 2023 model sahibiyim?
-
Yok hocam çözemedim kimse bilmiyor yeni kablo döşeyelim diyorlar o da arabanın içi Işıl Işıl her yer ışık pavyona dönüyo araba:) vazgeçtim bende bakmıyorum artık
sadece gt pakette var kör nokta sistemi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X