Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.491
Cevap
103
Favori
169.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar, 1.5 BlueHDi 130 EAT8 GT almayı düşünüyorum (yurtdışı). dizel EAT8 kombinasyonu için kronik sorun var mıdır? sanırım birçok kişi 1.2 benzin motor kullanıyor.

• ozgur_kontrol O kullanıcısına yanıt
    Aynı motor şanzımanı 3008 de 2 yıl kullandım sorunsuz . Sadece adblue ekleme olayı tat kaçırıyor .
  • 2022 model- 23 ocak çıkışlı 13 bin km de kaza, boya, rutuş,darbe olmayan aracımı satıyorum arkadaşlar. Komple elektirikliye geçiş yapacağım. Aracım gt paket yeşil renk tam dolu modeldir. Otopark aracıdır ve çok temizdir. Düşünem olursa iletişime geçebilir.
  • Arkadaşlar selam bugün 2018 308 1.6 BlueHDI EAT6 aracımı sattım. Yeni kasa 308 arıyorum sayfayı kontrol ettim biraz ama nelere dikkat etmem lazım. Dizellerde Adblue arızasını iptalle çözmüştüm ama var mı kronik arızası ve İstanbul şehir içi yakıtı ortalama kaç
  • 2023 model Allure 2. El olarak alındı. Aracın bir önceki kasasıyla alakası yok. Herkesin gönlüne göre olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 30 Ağustos 2024; 7:57:44 >
  • Doğan Kabak'ın videosunda bu bardaklık aksesuarlarının verileceği söyleniyor ancak Türkiyede bayilerden alan var mı acaba ? Eğer yoksa nereden bulabiliriz. Güzel ve kullanışlı görünüyorlar.

Yeni Peugeot 308 P5 (2022 - 3. Nesil) Ana Konu

• Arkadaşlar selamlar yakın zamanda araç değiştirmeyi düşünüyorum aklımda 308 de var fakat trim sesi konusunda kafam karışık. Bu araçta trim sesi kronik mi? trim sesi yok sessiz bir araç diyen varsa ona göre düşüneceğim. Golften vazgeçtim mesela trim sesi fazla diyorlar ona çünkü.
  • meisida kullanıcısına yanıt
    Kötü yolda trim sesi oluyor benim aracımda
    Yol ortalama iyilikte trim sesi duymuyorum

Mesela
    Parke taşı yolda trim sesi yok
    Mucur/zift dökerek yapılan bir yol çeşidi var adı nedir bilmem onda çok fazla trim sesi oluyor

Asfalt yolda çok sessiz.
  • Akasha_Ether kullanıcısına yanıt

Teşekkürler cevabınız için. Sanırım ön döşten ses geliyormuş genelde. Kapılardan vs ses var mı zırıltı olarak?

• meisida kullanıcısına yanıt
    Kapılarda hiç ses yok
    Sadece gösterge ve multimedyanın olduğu bölgeden birkaç farklı yerden ses geliyor
    2 kez servise bıraktım bunun için aracı, çözemediler. Ben de saldım.
  • Akasha_Ether kullanıcısına yanıt

anladım hocam onlar tolere edilebilir gibi bakalım :)

• WhatsApp grubu olduğu için maalesef burada pek bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılmıyor.
  • turkeril kullanıcısına yanıt

Whatsapp grubu aktifse bende dahil olabilirim hocam.

Eğer grup aşağıdaki link ise girdim

http s://chat.whatsapp.com/EyHUmFExUcF3gDfLMILGIX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 7 Eylül 2024; 9:34:28 >
  • 2023 elixir kırmızı allure ile aranızdayım, zahmet olmazsa whatsap veya telegram linkini özelden atar mısınız? Paylaşılan linkle girilmiyor.

• İnciİzmir kullanıcısına yanıt

Benim linkimde http s yazıyor ya “S” harfini silerseniz gruba girebilirsiniz.

• Herkese merhaba arkadaşlar 6 gün önce pejo 308 allure 1.2 eat8 130hp aracımı istanbuldan teslim aldım aracımı 700 km dir kullanıyorum araçtan memnunum gidişi yol tutuşu yakıtı beni gayet memnun etti

Aracı alır almaz hemen carplayi denedim(iphone 13 pro max kullanıyorum) carplayde güzel çalışıyor fakat biraz gecikme oluyor ve ekran 30 fps oluyor kablolu denedigim zaman biraz daha hızlandığını farkettim araçta mirrorscreen seçeneği mevcut denedigimde kendi telefonumu baglayıp ekranı yansıtamadım sadece android telefonlarda olduğunu düşünerek android telefonla baglamaya çalıştım android auto sorunsuz çalışıyor ama ne yaptıysam ekranı araca bir türlü yansıtamadım ayrıca aracın wi-fi si açılmıyor fabrika ayarlarına döndüm fakat yinede wi-fi yi açamadım sistem sürümü: NMW.1.26.82.9 böyle bir sorunu yaşayan var mı nasıl düzeltecegimize dair fikri olan var mı acaba bayidekileri aradığım zaman doğru düzgün cevap veren yok onların bu sorunun neyden kaynaklandığını bildiğini düşünmüyorum
    Herkese iyi forumlar diliyorum

• Arkadaşlar bende merak ediyorum. Araçta ekran yansıtma veya usb belleğe dosya atarak video izlemeyi başarabilen oldu mu?

Mp4 avi vs farklı formatlarda videolar atmama rağmen hiçbirini ekranda oynatamadım
  • Bildiğim kadarıyla video oynatmak regülasyonlardan dolayı yasak. Oynatanlar orjinal değil.

Peugeot yazılım konusunda vasatın altında maalesef 2022de aracı aldığımdan beri bir yazılım güncellemesi olmadı bende. iphone 14promax ve 13 ile aktif kullanıyorum yavaşlık sorunu ile karşılaşmadım.
  • İki sorum var. 1- 2023 model allure paket km sınırı 10k, hasarsız, kazasız, temiz araçları 1250-1350 bandına almak mantıklı mı? 2- 2023 model araçların garantisi kaç sene?

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.