Şimdi Ara

Yeni Philips 5160/12 USB (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
712
Cevap
2
Favori
72.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: musto44

quote:

Orjinalden alıntı: adanamersin

Villatürk , WordWrap konusunda önemli gelişmeler olduğunu ,
    hatta yazılımın hazır olduğunu yazmıştın. Bu konuyla ilgili bir
    gelişme var mı ? İki aya yakın bir süre oldu , dört gözle bu
    yazılımı bekliyorum . Lütfen bilgi.

Aynı fikirdeyim. Villatürk WordWrap konusunda önemli gelişmeler olduğunu söylediğinden beri nerdeyse hergün umutla açıyorum ama sanırım hala tam olarak bitiremedi. Bi de bunu halledebilseydi çok daha güzel olacak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

WordWrap ne demek?

kardes wordwrap sozcuk kaydırma anlamına geliyor. hani altyazılarda yazı uzun olunca ekrana sıgmayıp yarım
    kalıyorya iste bunu onlemek icin wordwrap yazılımı gelistirmeye calısıyorlar. villaturk arkadasımız tabiki.
  • wordwrap yapınca cümlenin geri kalan kısmı alt satıra mı geçiriliyor yoksa kalan kısmı bir sonraki yazıya mı taşınıyor?

quote:

Orjinalden alıntı: dtalon

quote:

WordWrap ne demek?

kardes wordwrap sozcuk kaydırma anlamına geliyor. hani altyazılarda yazı uzun olunca ekrana sıgmayıp yarım
    kalıyorya iste bunu onlemek icin wordwrap yazılımı gelistirmeye calısıyorlar. villaturk arkadasımız tabiki.
  • topiği baya okudum. sanırım bu cihazın tek eksiği 5.1 ses olmaması. hdmi bence çok fark yaratmaz değil mi? bi de bu cihaz da prog.scan yapıyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plenus

topiği baya okudum. sanırım bu cihazın tek eksiği 5.1 ses olmaması. hdmi bence çok fark yaratmaz değil mi? bi de bu cihaz da prog.scan yapıyor mu ?

EVET PROG. SCAN MEVCUT.
  • quote:

wordwrap yapınca cümlenin geri kalan kısmı alt satıra mı geçiriliyor yoksa kalan kısmı bir sonraki yazıya mı taşınıyor?

alt satıra geciyor. tabi ne kadar uzun olduguna gore degisir. ayrıca kac satır altalta oluyor ben de tam bilmiyorum. yazılımla alakalı olarak da degisiyor sanırım. bilgisayarda olan ozellikler dvd player a bu sekilde eklenmeye calısılıyor.
  • villaya teşekkürler çok süper oldu
  • sayın villaturk WordWrap olayında son durum nedir acaba?
    kolay gelsin...
  • Yabancı bir sitede altyazı ile ilgili harika bir yeni yazılım gördüm.
    Fakat türkçe karakterine uygun değil. Film oynarken dahi altyazı
    karakteri değişebiliyor , rengi beyaz veya sarı yapabiliyorsunuz.
    Fontu değiştirebiliyorsunuz. Altyazı pozisyonunu yukarı aşağı diye
    kaydırabiliyorsunuz. Yani altyazı ile ilgili herşey yapılabiliyor.
    Bu yazılımı türkçe karakterine uygun bir hale getirebilinir mi acaba?
    Villatürk bu konuda yardımını bekliyoruz.Buna benzer birşey olursa
    süper olur , altyazı konusu kapanmış olur.
  • Keşke link de verseydiniz de yazlıma editlemek isteyen arkadaşlar bakabilirdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariton

Keşke link de verseydiniz de yazlıma editlemek isteyen arkadaşlar bakabilirdi..

Softpedia
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

quote:

Orjinalden alıntı: bariton

Keşke link de verseydiniz de yazlıma editlemek isteyen arkadaşlar bakabilirdi..

Softpedia

Evet Teşekkür ederim sayenizde buldum
    tamlinki Burada
  • Arkadaşlar 8 GB lık sandisk marka USB ye 2 film attım DVD dedeki usb girişinden taktım ama tv de desteklemiyor uyarı aldım
    sizce bu ne den kaynaklanıyordur ne yapmamı önerirsiniz ? dvd desteklemiyor uyarısına
    filmler avi uzantılı USB nin içindeki U3 silince çare olur mu ???
  • usb'yi görüyor da video'ları mı desteklemiyor yoksa usb'yi mi desteklemiyor.
    filmlerin avi olmasından çok çözünürlükleri önemli. 720x***'dan büyük çözünürlükteki dosyaları cihaz görüntüleyemez.

sanırım sorun u3'ten kaynaklanıyor. bazı yerlerde bu özelliğin sorun çıkardığını okumuştum. silip denemeni tavsiye ederim.
    ayrıca dosya biçimi fat32 olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentozzy -- 5 Eylül 2008; 22:15:09 >
  • Selamlar
    5160 için update programını hiçbiryerde bulamadım
    lütfen çalışır bir link koyabilirmisiniz acaba?
    Saygılar
  • buyrun hocam,arkadaşlarımızın hazırladığı en son ve en güzel versiyonu upload ettim (linkteki rapid ile share arasındaki tire işaretini kaldırmayı unutmayın)
    http://rapid-share.com/files/143912949/DVP5160_12.BIN.html
  • Bu yazılımı yüklerken player donuyor ve herhangi bir güncelleme yapmıyor.
    Yardım edebilirmisiniz?
  • cd ye yazdırarak güncelleme yapmaya çalıştıysanız sorun cd de olabilir, flash diskle deneyin
    usb flash diskinizin içini boşaltıp sadece bu bin dosyasını atın, cihaza usb yi taktığınızda otomatikman güncelleme yapılsınmı diye soracaktır play tuşuna basın güncelleme başlasın.. Güncellerken hiçbirtuşa dokunmayın ,cihazı kapatmayın elektriğini kesmeyin,cd tepsisi otomatikman dışarıya çıkar onada dokunmayın güncelleme bittiğinde cihaz kendini kapatıp açacaktır toplam 3-4 dk bişey sürüyor galiba..
    flash disklede güncellemeyi yapamadıysanız cihazda başka bi sorun vardır okadar detayını bilemeyecem, kolay gelsin..
  • evet yazılımını dün keşfettim kurdum ses kontrolü ve goto özelliğini bayadır bekliyordum.

villatürk emegine sağlık kardeş on numara olmuş yazılım. ayrıca dosya isimlerinide tam gösteriyor.

• Herkese merhaba,

Philips DVP 5160 da XS marka 160 GB harici hard diski USB den bağlayabilme imkanı var mıdır? Zira ben hard diski USB den önce direkt bağladım (tabi önce fat 32 olarak format attım). Fakat sanırım divx playerın gücü hard diski çalıştırmaya yetmedi. Daha sonra elektrikle beslenen bir USB adaptör aracılığı ile bağladım ancak yine de hard disk çalışmadı. Harici hard diski bir şekilde çalıştırabilmenin mümkünü var mıdır acaba?

Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim Ben son derece randımanlı olarak kullanıyorum ve çok memnunum.

Ayrıca Villa Turk arkadaşımızın da ellerine sağlık...
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.