Şimdi Ara

YENİ PHILIPS BDP7300/12 BLU-RAY / DVD / DiVx / MKV OYNATICI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
1
Favori
31.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dvd 410 var memnunum bakalım kısmet.
  • arkadaşlar merhaba,

hepsiburada dan indirimle aldıgımı philips i dun aksam denedim, dediginiz gibi 160 gb den fazla hd leri maalesef gormuyor, ntfs hd de ben sorun yaşamadım. MKV oynatma konusunda guncelleme sonrasi calistirdi ancak philips 8404 lcd tv de izlerken pikselleşme ve donmalar oluyor. 720p bir mkv oynatırken bununla karşılaştım. bu konuda herhangi bir tavsiyesi olan arkadaş olursa cok sevinirim. sebep ne olabilir ?

urun genel olarak bence de cok hızlı ve altyazıları sorunsuz hallediyor
  • ParçaPARÇA KAYDET.
  • http://www.hiperucuz.com/pinfo.asp?pid=52882&ref=akakce&v=1.51.6
    adresinde piyasanın altında 337 tl ye satılıyor. Güvenilir bir sitemi acaba.
  • SKART girişi yok rca ve kompenet var
  • Bir kaç haftadır philips BDP 7500 kullanıyorum BD filmlerde görüntü kalitesi bir yana DVD filmleri bile kullanmakta olduğum pioneer DV 490 playerdan daha güzel gösteriyor. Renkler çok daha canlı ve görüntü daha keskin. Yalnız bir kere .mkv uzantılı film denedim usb üzerinden, ses olmasına rağmen görüntü yoktu mkv seyredebilmek için heralde 7300.de yapılan yazılım güncellemesi gibi birşey gerekecek.
  • hd m pleyer en iyisi
  • Bu aletlerde fm radyo var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkarakus -- 28 Şubat 2010; 14:09:51 >
  • Furai, 7500'de yazılım ile MKV seyretme imkanını bir araştır ve forumla paylaş bir şey bulursan.

Diğer taraftan HD audio 5.1 yahut 7.1 olarak analogdan mümkün mü merak ediyorum. Bazıları analogdan sadece sd ses veriyormuş. Ama Philips'te sorun yoktur diye düşünüyorum.
  • 7300'de de güncelleme sonrasında mkv filmleri oynatabiliyorsunuz. Bu bakımdan güncellemeleri takip edin. Ayrıca keskinlik vermesi gayet doğal. Malumunuz Philips pixel plus teknolojisini kullanır. Bu da daha canlı, daha doğal ve daha keskin görüntü demektir. Philips blu-ray ler yine aynı marka tv lerde çok daha kaliteli sonuç veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Furai, 7500'de yazılım ile MKV seyretme imkanını bir araştır ve forumla paylaş bir şey bulursan.

Diğer taraftan HD audio 5.1 yahut 7.1 olarak analogdan mümkün mü merak ediyorum. Bazıları analogdan sadece sd ses veriyormuş. Ama Philips'te sorun yoktur diye düşünüyorum.

Bende hiç mkv film yok, arkadaşım denemek için usb bellekle getirmişti onu denedik fakat ses olmasına rağmen görüntü yoktu. yazılımla halledilebilecek birşey gibi geliyor bana, yazılım olayını bulup deneyebilirsem burada paylaşırım gelişmeleri.

Analog çıkıştan HD sesleri dinlemek mümkün, philips HD sesleri kendisi çözüyor ve her kanalı ayrı ayrı avr'ye preout olarak gönderiyor avr'ye sadece sesi yükseltmek kalıyor. Ben pioneer'ın giriş seviyesi DVD player ve AVR'sini kullandığım için olsa gerek seste ciddi gelişme oldu. Her kanal çok canlı ve net hiç bir kanal diğerine karışmıyor ve birbirini bastırmıyor, eskiden dvd film seyrederken arkalardan ses geliyor mu diye bazen kontrol etmek zorunda kalıyordum, bazı filmlerde efektler center'dan gelen konuşma seslerini bastırıyordu ve center'ın sesini yükseltmem gerekiyordu vs.

Ayrıca philips'in menüsünden hoparlör boyutları, hoparlör mesafeleri vs. ayarlanıp, her hoparlör için test tonu göndererek ince ayarda yapılabiliyor.

• selamlar

bu player'ı güncel versiyonu ile ntfs hdd üzerinden mkv, divx, mts, m2ts vb formatları deneyebilen oldu mu detaylı şekilde?

Teşekkürler,
  • 7300 modelinden bahsediyorsanız şayet, divxleri, mkv leri, dvdleri sorunsuz çalıştırdı. Ayrıca okuma hızı oldukça yüksek.
  • evet 7300'ten bahsediyorum. harici hdd'de ntfs veya fat ayırıyor mu peki? ayırıyorsa, FAT larda dosya boyut limiti yaşıyoruz o zaman değil mi?

teşekkür ederim,
  • * Alt tarafı dört sayfa okuyacaksınız, elli yere yazdım özelliklerini yaşadığım sorunları bu foruma. MKV leri sorunsuz çalıştırmıyor, 5-6 mkv denedim, yarısının görüntüsü yok sesi var. mts ve m2ts leri dvd dende usb den de okumadı, bitstream dd ve dts sesleri aktarmıyor kendisi çözmek için uğraşıyor, cihazda fm radyo yok, analogdan ses alabilmeniz için bu sesleri yükselten amfi/receivera ihtiyacınız var çıkışları alabilecek.
  • burada ve diğer forumlarda görmekte olduğum kadarıyla, ilginçtir ki bu cihazda sorunsuz mkv vb izleyen de olmuş izleyemeyen de..

bizzat gidip denemek gerekiyor anlaşılan

teşekkürler,
  • ben de bunua nlamıyorum aynı cihaz birinde sorunlu öbüründe sorunsuz nasıl oluyor?
    m2ts leri okumaması cok saçma.. AVCHD kayıt yapan kameram var ben şimdi bu cihazı alsam okumycaksa neden alym ayrıca bırakın ntfs yi fat32 lerde bile tam anlamıyla sorunsuz çalıştıran yok 7300 ü..peki 7500 alan arkadaşlar siz de durum nedir?
    biraz bu konuyu hareketlendirlem ltf ya.1 adım ileri atılmamış bayagıdr burda..Benm gibi blu ray oynatıcı almak isteyip te kafası karışan cok belli
  • lg'nin alternatif 390, 570 ve 590 serileri var. 390 hem ntfs hem fat üzerinden tüm formatları sorunsuz oynatıyor ve dahili wireless'i var youtube var. Fakat türkiye'de satılmıyorlar..
  • * Çok ayrıntıyı bilmiyorum araştırdım ancak yeterli bilgi de bulamadım sorularıma cevapta alamadım, philips 7300 ün üzerinde avchd formatı işareti var. Ben arkadaştan aldığım m2ts ve avchd formatında (filmin özelliklerinde öyle yazıyordu) filmin bir parçasını (1,5 gb kadar) usb ve dvd den denedim ancak ikisini de açmadı, sonra onun yerine aldığım pioneer bd120 de açmadı gerçi. Belki kaydederken farklı kaydetmek gerekiyor, ancak muhtemel kameradan çekilenleri oynatır çünkü açıklamalrda özellikle kamera avchd leri için yazıyordu.
  • bende kameraların kayıt yaptığı avchd den bahsetmiştim zaten.onları oynatmamsı cok saçma olurdu ama hala kesin cvp verebilen yok.LG nin dedğiniz modellerine nereye baktıysam bulamadım dediğinz gibi LG neden getrmiyor onu da anlamş değilm. diğerlerini geçtik sadece BD 390 getrseler eminim satışta TAVAN yapacaklar.herkes media oynatıcılarına sarmş durumda ve orda bile okuduğum kadarı ile hala millet EN İYİSİ bu diyemiyor..WD - Dark media - Egret vsvs..hepsinde bir sorun var mutlaka..

LG yetkilileri bu harika sitenin FORUM larına bir göz atsa keşke..SATIŞ mdr.ne mail mi atsak burada yazılanları acabaaaaa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizza -- 2 Mart 2010; 12:57:28 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.