Şimdi Ara

YENİ PHILIPS BDP7300/12 BLU-RAY / DVD / DiVx / MKV OYNATICI (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
1
Favori
31.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BDP7300 den gayet memnunum. mkv formatlı filmleri sorunsuz şekilde izleyebiliyorum. Aynı zamanda çalışma süresi oldukça hızlı. BD diskleri oldukça hızlı okuyor. Bağlantı olarak ise HDMI kullanmanız gerekli pek tabii. :)
  • osedanın açıklamalarına göre bdp120 mükemmelmiş.
  • Pioneer bd 120; görünüşünün estetik açıdan daha güzel olmasını beklerdim. Basit ve gösterişsiz. Ama kumandası süper Açılış çok geç ve garip sesler çıkarıyor, kapanışı bile öyle. Philips öyle değildi birkaç saniyede işlem tamamdı. Eski panasonic aklıma geldi o da açılışta merhaba, kapanışta hoşçakal der saniyelerce sohbet eder takır tukur sesler çıkarırdı. Demekki kaliteli cihazlar böyle:) 7300 de yaşadığım bitstream sıkıntısı pioneerda olmadı şükür.
  • Birkaç gün önce sipariş ettiğim philips bdp 7500 dün akşam elime geçti, Akşam kurulumunu yaptım ve king kong filmini seyrettim görüntü ve ses muhteşemdi. dvd player ve av receiver olarak pioneer kullanıyorum, av receiver eski nesil, hdmi girişi yok bu yüzden analog 7.1 ses çıkışları olması sebebiyle philips bdp 7500 aldım, cihazı sadece bd player olarak kullanacağım için memnun kalacağımı düşünüyorum. Cihazın tasarımı ve malzeme kalitesi çok güzel, almaya niyetli olan arkadaşlara tavsiye ederim, yalnız cihazın içinden çıkan hdmi kablo kalitesiz, hem uçları metalik renk hemde kablosu çok ince.
  • hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Bluray içn kulanacaksanız sadece zaten sorununz yok ama herkes bu cihazn mkv ve m2ts formatı okuyup okumadgını merak edyor.keşke o konuda yardomcı olablseniz hepimize..
    Bluray için tüm forumlar cok olumlu onu bilyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizza

hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Bluray içn kulanacaksanız sadece zaten sorununz yok ama herkes bu cihazn mkv ve m2ts formatı okuyup okumadgını merak edyor.keşke o konuda yardomcı olablseniz hepimize..
    Bluray için tüm forumlar cok olumlu onu bilyoruz..

** Teşekkürederim iyi dileklerinize. m2ts formatlarını oynatmadığını üstte hem de bu sayfada birkaç kere yazdım ayrıntılı. mkv leri ise çoğunu oynattı ancak bir kısmında sadece ses var görüntü yok. Ben dvd ye kaydettiğim mkv leri oynattım. Usb den de mkv filmin bir parçasını oynattı. m2ts braveheart filminin son 1,2 gb. lık bölümünü usb ve dvd den denedim oynatmadı.

• AVCHD oynatıığı yazlı olduğu halde nasl oymatmyr m2ts anlamadım?
    bende sony HD camera var.ACVHD kayıt yapyr ve formatı m2ts..bu durumda ben bu player alsam bir işe yarmyormu şimdi anlaamdım bu işi

mkv olayına gelnce sanrım 4 Gb tan yukarı filmleri oynatmyr sanrm..FAT32 formatlarla ilgil yazyor forumlarda. karmakarışık iş bu iş yaa
  • Genelde bilgilerde kameraların kaydettiği avchd diye yazıyor ama ben de anlamadım. pioneer a da koydum o da oynatmadı, dvd de mi sorun var acaba diyecem ama, akşam başka bir tane deniyeyim. Arkadaş ps3 te izliyormuş.
  • Bir acayipl var evet AVCHD yi okuması lazım ya..ne anlamı kaldıki o zaman
    sadece orjınal Blu ray okuması mantksz..tüm marka camera lar AVCHD kayıt yapyr HD olan larda..
    peki bu kadar insan kaydettiği görüntüleri sadece PS3 temi izlycek..Blu ray player ların hepisnde AVCHD okuduğu yazyr..bir tezatlık var bu işte..
  • aVCHD LERİ 7300 OKUYOR.
  • Ben m2ts formatında filmi usb den ve dvd ye kaydederek okutamadım. Belki dvd ye kaydederken değişik kaydetmem gerekiyordu ne bileyim data disci yarat veya film kopyala gibi, nasıl yaptığımı da hatırlamıyorum. Eğer m2ts leride okursa yeter. 7300 okuyorsa bd120 pioneer ın da hatta tüm bdplayerların da okuması lazım çünkü hemen hemen hepsinde aynı tanıtım yapılıyor.
  • Arkadaşlar anlaşıldı.O zaman şunu söyleyin, Philips BDP-7500 gözü kulağı keskin biri için alınabilir bir ürün mü? Ne kadar tatmin eder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso614300
    Arkadaşlar anlaşıldı.O zaman şunu söyleyin, Philips BDP-7500 gözü kulağı keskin biri için alınabilir bir ürün mü? Ne kadar tatmin eder?

** İmzandaki pioneer duruyorsa ve gözün kulağın gerçekten keskinse 550/8 fiyatla pioneer bd120 al, başka da birşeye de bakma...
  • Bdp 120 izlenimleriniz detaylı olarak yazabilirmisiniz.
  • Bu arada 7500 modelini de piyasaya sürdü birkaç hafta evvel Philips. Bu modelin çıkmasıyla da 7300 eskimiş oluyor. Fiyatlar hemen hemen aynı ancak 7500 modelinde tam 1 gb RAM mevcut. hepsiburada.com'da satışta. Alan kullanan varsa yeni 7500 modelini foruma yazsın
  • 2. si yorumlanırsa daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

Bdp 120 izlenimleriniz detaylı olarak yazabilirmisiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

Pioneer bd 120; görünüşünün estetik açıdan daha güzel olmasını beklerdim. Basit ve gösterişsiz. Ama kumandası süper Açılış çok geç ve garip sesler çıkarıyor, kapanışı bile öyle. Philips öyle değildi birkaç saniyede işlem tamamdı. Eski panasonic aklıma geldi o da açılışta merhaba, kapanışta hoşçakal der saniyelerce sohbet eder takır tukur sesler çıkarırdı. Demekki kaliteli cihazlar böyle:) 7300 de yaşadığım bitstream sıkıntısı pioneerda olmadı şükür.

** Üstte yazdım, ilave olarak çok fazla deneyemedim şu ana kadar. Giriş orta seviyesi bir kullanıcı olarak görüntü kalitesi hakkında çok yorum yapamayacağım. Ancak bekleme anında ekrandaki pioneer yazısı bile yeter. Pioneerın dizaynını daha hoş yapabilirlerdi, gerçi üst sınıf modelleri bile daha kötü görüntü açısından. Hellboy2 de panasonic te sonlara doğru takılmalar olmuştui pioneerda ise baştan itibaren takıldı film.

• Anladığım kadarıyla 10 üzerinden 6 alır doğrumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Bu arada 7500 modelini de piyasaya sürdü birkaç hafta evvel Philips. Bu modelin çıkmasıyla da 7300 eskimiş oluyor. Fiyatlar hemen hemen aynı ancak 7500 modelinde tam 1 gb RAM mevcut. hepsiburada.com'da satışta. Alan kullanan varsa yeni 7500 modelini foruma yazsın

* Çok bir farkı yok; sadece görünüm metalik gibiydi galiba ve analog 7+1 çıkış mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

Anladığım kadarıyla 10 üzerinden 6 alır doğrumu?

* 6 yı philipse verelim. 7 bd120 olsun. 8 i bd320 ye 9 ve 10 u da üst sınıf pioneerlara verelim. Bu arada pioneerın uzun zaman kullanım ömrü olacağı da muhakkak bunu da göz ardı etmemek gerek. Bence philips 5 yıl dayanırsa teknoloji müsade ettiği sürece pioneera en az iki kat ömür biçmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.