Şimdi Ara

Yeni Polo 1.0 TSI 95 PS DSG En Uygun Fiyat?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aracı almak gibi bir planım var, daha önceden fiyat alan vs. var mıdır?

ben bir bayide ayaküstü sordum kapatıoyorlardı. 85 bin olan modele 81 küsür fiyat verdi. bütçem 79bin civarı. var mıdır bilgisi olan?

• 16 Kasım da DSG comfortline modeli 80300 e aldım. 1 aralıkda 2200 zam geldi demekki yansıtmamışlar daha zammı
  • Merhabalar, aracı aldığınız mı?
    Bende sıfır otomatik araç arıyorum. aklımda polo var ancak daha karar vermedim.
    Polo 1.0 TSI DGS comfortline ile Highline modelleri arasında donanım olarak çok fark var mı?
    comfortline ile Highline arasında yaklaşık 5 bin tl fark var, Highline için bu farkı vermeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe_1907

Merhabalar, aracı aldığınız mı?
    Bende sıfır otomatik araç arıyorum. aklımda polo var ancak daha karar vermedim.
    Polo 1.0 TSI DGS comfortline ile Highline modelleri arasında donanım olarak çok fark var mı?
    comfortline ile Highline arasında yaklaşık 5 bin tl fark var, Highline için bu farkı vermeye değer mi?

merhabalar sanırım şu aracı alacağım ben

Peugeot 208 ACTIVE PureTech 110hp EAT6 Tam Otomatik S&S
  • Ben de yeni polo ile yeni ibiza arasında gidip gelmekteyim. B segment bir araca o kadar parayı vermek içime hiç sinmiyor. İbiza donanım olarak çok daha mantıklı geliyor.
  • 86000 tl ye aldım 14 kasımda. dsg highline
  • gittim, gördüm, test ettim.
    aynı fiyata 1.2 olsaydı kesinlikle alırdım ancak 1.0 için o kadar para verilir mi? ben vermem, o paranın üzerine 15000 daha ekler Yeni Golf 1.4 TSI 125 PS Manuel Comfortline alırım. 1.0 için o kadar para istemeleri nedeniyle yeni polo bence tam bir fiyasko olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ERA 1.5 DİZEL YAKIT VE FİYAT?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gothic_coder

gittim, gördüm, test ettim.
    aynı fiyata 1.2 olsaydı kesinlikle alırdım ancak 1.0 için o kadar para verilir mi? ben vermem, o paranın üzerine 15000 daha ekler Yeni Golf 1.4 TSI 125 PS Manuel Comfortline alırım. 1.0 için o kadar para istemeleri nedeniyle yeni polo bence tam bir fiyasko olmuş.

olay o 15.000 i verip verememek : )

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüntüsü gerçekten güzel, buna diyecek bir sözüm olamaz fakat test ettiğim araç 1500 km'de, depo çeyrekte görünüyordu ve yol bilgisayarında "yakıt aldıktan sonra yakıt tüketimi" 8,6 yazıyordu.
    6c1 polo kullanıcısıyım, 2015 şubattan bu yana aracımın ne kadar yaktığını üşenmeyip hesaplıyorum, 3-4 defa 7'nin üzerine çıkmıştır. genelde 4,5 - 5,6 arasında çıkıyor. fakat kullandığım 1.0 yeni poloda 8,6 görmek beni ürküttü. yeni polo almaktan vazgeçtim. 15000 daha biriktirip yeni golf alırım.
  • quote:

gittim, gördüm, test ettim.

hmm 1.2 olsaydi araba arkasinda bisey yazmasaydi anlardin yani aradaki farki...
  • gothic_coder G kullanıcısına yanıt
    1.0 motor 1.2 den çok daha modern, dayanıklı, uzun dönem planlanmış, daha düşük maliyetli ve operasyonu da daha ekonomik bir motor. Ayrıca daha güçlü.

rahatsız eden nedir? küçük olması mı? Hele yüksek devirdeki sesi çok daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

görüntüsü gerçekten güzel, buna diyecek bir sözüm olamaz fakat test ettiğim araç 1500 km'de, depo çeyrekte görünüyordu ve yol bilgisayarında "yakıt aldıktan sonra yakıt tüketimi" 8,6 yazıyordu.
    6c1 polo kullanıcısıyım, 2015 şubattan bu yana aracımın ne kadar yaktığını üşenmeyip hesaplıyorum, 3-4 defa 7'nin üzerine çıkmıştır. genelde 4,5 - 5,6 arasında çıkıyor. fakat kullandığım 1.0 yeni poloda 8,6 görmek beni ürküttü. yeni polo almaktan vazgeçtim. 15000 daha biriktirip yeni golf alırım.

sürekli çok kısa mesafe kullanılmıştır. test aracı.

• quote:

Orijinalden alıntı: musartar

Fiyatlarda indirim oldumu acaba ? Vergi düzenlemesinden sonra
  • 12 Aralikta 86 a aldim.1.0 Dsg Highline
  • Highline Polo 87 ymis ve pahalı diyenler varmış 87'ye alınan Highline ı galeriler ikinci elde 90'a havada kapar cok zaman geçmedi aradan 8 ay olmuş.

Polo'yu B segment kestirip atmak pek mantıklı değil arkadaşlar omuz ve baş mesafesi olarak Focus,Fluence,Corolla yada Auris,1 serisi gibi arabalardan daha geniş bir araba Megane 4 ten 10-15 santim geniş baş mesafesi var segmentinin en büyük kabini Polo'da, dingil mesafesi,karoser genişliği ve bagaj hacminden anlayacağınız üzere araç Polo değil Golf MK5 boyutlarına sahip güncel,Klaus Bischoff imzalı bir Volkswagen hatta bagajı Golf 5'ten büyük zaten Polo pahalı şöyle böyle diyenler Youtube'dan inceleme izleyip forumda yorum yazıyorlar aracı alacaklarından değil maksat algı oluşturmaya çalışmak.

Polo'nun en sevilen yönü iç mekan tasarımı ve genel kalitesi, aracın iç mekan kalitesini dikkatli inceleyince C segmentte bulmak bile çok zor C4&DS... ve Golf hariç Polo'nun göğüs plastiği kadar dokusu ve dokunma hissi sunan araç bulamadım,tavan döşemesi tavan lambaları genel kontrol üniteleri vs. marka model vermek istemiyorum ama C segment diye ortalıkta dolanan çoğu arabadan daha iyi eğer ikinci el C4 yada Golf ayarında temiz araç bulabilip almayacaksanız değmez arkadaşım zerre tereddüt etmeden Polo alın aldıktan sonra araca ne kadar gereksiz bir ön yargı olduğunu göreceksiniz yok 1.0 çekmezmiş Polo kalitesizmiş fln 95 beygir TSi Polonun 0-100 hızlanması 109 beygir BMW 116i'den daha iyi Almanya'da Golf 85 beygirden başlıyor bizimkilere 95 beygir Polo beğendiremiyoruz bizim ülkemizde herkes sadece kendini zeki sanıyor milyarlarca dolar ar-ge yapılan TSi alanlar enayi bunu yapan Almanlar enayi ama 1.6 atmosferik arabayla rampada klima kapatan arkadaş zeki VW 1.6 tüplü motor yapmayı bilmiyor.

B üst donanım fiyatına C alt donanım almak mantıklı fakat o zamanda C üst donanım alana kadar herkes D alt donanım alırdı ülkede Golf Highline diye birşey olmazdı herkes Passat Trendline alırdı yani o düşünce pratikte var uygulamaya koyulunca çok kırılgan oluyor Golf Midline a 140-150 Comfortline a 170-180 bin lira veriyorsun tunelde otoparkta ha bire far ac yağmurda silecekle cebelleş arkadan arabanın farı gözünü kör etsin vs saydıklarımı engelleyen donanımlar Comf golfte de yokken Comf Polo da bile var yeni yenidir. 7-8 yıl üretilmeye devam edilecek bir arabayı ikinci elde satmakla seneye gidecek bir araç aynı olmaz bence en önemli kıstas bu donanım tasarım bir kenara elinizden hızlıca çıkacak ve ihtiyacınız olursa değerinden veya onun üstünden nakde dönüşecek bir araç var 4-5 yıl sonra malum araçlar gibi eli yüzü dağılmaz 1.0 motorun 700 lira MTV kârı var her yıl 2.5 depo benzin hediye ediyor ön yargısız bir şekilde araca bakanlar Golf yerine alıyor. B segmente şu kadar para verilir mi muhabbeti eski kasa için tartışılırdı ama bu kasada tartışmak objektif gelmiyor bana Fiesta gibi bir araca boyutsal olarak asla verilmez sdiyenler var ama Polo'yu büyütmüşler arkadaş arka kısma inanamadım... hakkını vermek lazım tasarım vs on numara bir araba eski Poloyla adı haricinde hiç bir alakası yok .

Benim bazı arkadaşlar gibi araç firmalarından hissem(!) yok liste fiyatı 100 olan arabayı ikinci elde sıkışmış birinden 70-80'ye alma taraftarıyımdır sıfır alacaksanızda çevre vilayetlere bakın belkide aylarca stokta kalmış araç bulursunuz zaten liste fiyatından araç satan firma kalmadı.

https://forum.donanimhaber.com/yeni-mk6-1-0-polo-inceleme-yakit-ic-hacim-kronik-sorunlar-eksiler--133851527

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JNG9O -- 27 Ağustos 2018; 20:36:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• m.facebook.com/groups/2172973709641568?ref

www.facebook.com/groups/2172973709641568?ref
  • JNG9O J kullanıcısına yanıt
    Sıkışmış adam 100 binlik aracı 70~80 e ilana çıkarmak ve uğraşmak yerine gider 10~15 bin aşagısına 85~90 arası galeri alır zaten...

• Şuan 141.800 tlye metalik renkli olanları veriyorlar.
    Opak renkli olanlar 138.500. bayilerde yok ön sipariş aliyorlar. Şubat için araç kalmamıştı. Mart içinde 4 tane vardı ama fiyat sabitleyemiyorlar. İl Antalya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.