Şimdi Ara

yeni qashqai 2014 kampanya fiyatları ne zaman geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni cikan 2014 qashqai ler çok guzel almayi dusunuyoruz.ancak aracin kampanyali fiyatları, 2013 qasqailer satilip bittignde geleceğini soylediler.2.3 aydir bekliyoruz ne zmn gelecek. Ne zaman biter ellerindeki eski 2013 qashqai ler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu aracı satın almak için aylarca bekledim ama çok uçuk fiyattan çıktığı için almaktan vazgeçtim.

Güncel Qashqai sahibi olduğum için ekstra yüze 2,5 indirimim olduğu söylend vei 1.5 dci tekna donanım için 82.500 tl fiyat verdiler biraz daha pazarlık yapsam 82.000e alırdım. Ama fiyat hala fazla.
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Aynen o kadar bekledigine deymiyor insanin.2013 lerin kampanya fiyatlari 6.7 bin lira düşük. 2014 lerdede bole olmali bence aracin en az 5bin lira fazlasi var 2014 tekna modeli 78 bin olsa bugun alicam. Bi avuc para veriyoruz yaptigi bir bucuk binlira indirim.bu ne bee al kardesim ben yemiyorum sen ye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farozlu_61 -- 1 Mayıs 2014; 10:32:08 >
  • Valla bilmiyorum hocam...
  • arkadaşlar bence yeni QQ de yakın zamanda kampanya beklemeyin belki yıl sonunda olabilir... neden derseniz şu anda bayilerin elinde zaten araba yok ! yeni QQ peynir ekmek gibi satılıyor.. geçen hafta 1,6 dci otomatik platinyum aldık, oda bayinin elinde 2 tane kalmıştı birini biz aldık.. bazı bayilerde tek tük bulunabiliyor oda en üst paket olan platinyum ya da platinyum+pp... hal böyle olunca nissanın pek kampanyaya gireceğini zannetmiyorum...
  • Bir sonraki aracim bu olacak,kismetse 2020 de anca herhalde ikiyuzbin olur sifir dizeli

• sonbahara doğru göreceğiz hepsini...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.