Şimdi Ara

yeni ram aldım fakat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar eski 216 ddr400mhz ramimi 512 mb ddr 400 mhz ram ile degiştirdim rami bilgisayarı tanıyo bilgisayar/özelliklerimde rami görebiliyorum. ancak bilgisayar age of mitoloji ve age of empire 3 Ü acınca ya kendini resetliyo yada hata raporu göndermek için izin istiyo ve oyunu kapatıyo eskiden oyun oynarken böyle bir sorun olmuyordu. . ekran kartım onboard ve sıcaklığı oyun oynarken 40'a ulasıyo galiba sıcaklıkla alakalı bir sorun yok. ayrıca baska hiçbir programda böyle bir arıza vermiyo. yani oyun dısında bilgisayarı cok rahat kullanıyom. sunuda belirteyim ram ikinci el bozuk olabilirmi. simdiden yardımlarınız için tesekkürler.

• arkadaş oynadığın oyunu onboar ekran kartı kaldırmıyor.Bu hatalar genelde ekran kartının yetersizliğinden kaynaklanır.Sen iyi bir ekran kartı al.
  • biosta ram zamanlarını kontrol et
    default modda çalıştır
  • ve ayrıyetten oyunun performansı ram le alakası fazla değildir ekran kartının ii olmasıdır onbord oyunlarda fazla bişe yapmıyo bendede 128mb intel vga var ama oyunlarda performans vermiyo
  • ram bozuktur. büyük ihtimal (%99)
  • arkadaslar suan rami baska bir bilgisayara taktım oyunları sorunsuz calıstırıyo. ram bozuk olmayabilir. ayrıca bendeki onboard ekran kartı daha önceden age of gibi oyunları sorunsuz acıyordu. ne olduysa yeni ram taktıktan sonra oldu.. biosta ram zamanlarını kontrol et
    default modda çalıştır yazmış Pinkrock bunu nasıl nereden yapabilirim
    yardımlarınız için tesekkürler...
  • bazı ramler bazı bilgisayarda uyumsuzluk çıkarabiliyor.
    hele de onboard ekran kartın varsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tesekkürler arkadaslar yardımlarınız için.. ben en iyisi rami geri vereyim ve yenisini alayım tekrar tesekkürler.....
  • RAM FREEKANSLARI TUTMUYOR YADA RAM ARIZALI
    ONBOARD EKRAN KARTARI DESTEKLEMIYORSA CSV.HATASI VERIYORLAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.