İnan hiç bilgim yok babam kızacak yarın serviste zaten bu ne böyle 2 ayda bir bu hatayı mı alcaz diye |
YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (111. sayfa)
-
-
Şimdiki yeni nesil benzinli araçlarda da dizel gibi partikül filtresi var.
-
Geçmiş olsun,
Bana da partikül filtresi gibi geldi, aldığınız yakıt ve devirsiz kullanım etken olabilir. Araba ısındıktan sonra Max Isıtmaya alın, manuel modda 3 vites 3000 bin devir 15-20 dk kullanın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbsezgin -- 20 Kasım 2024; 17:4:14 > -
Yeni değiştiği için tam gözlemleyemedim. 15.000 km ortalama 6,5 idi.
-
Partikül filtresi mi tıkanmış olabilir yani? Evet çok yüksek devirde kullanmam aslında sarfiyattan dolayı. Ama ne zaman eko moda alsak bu oluyor…
yakıttan olcağını sanmam shellden başkasından almıyoruz benzini
-
Tekrar geçmiş olsun, sadece öngörü, belki farklı birşey yada sensör hatasıda olabilir. Bence sürekli eko modda kullanmayın derim. Ara sıra comfort modda iyi olur.
-
teşekkür ederiz. yok zaten hep comfort modda kulanırız. eco moduna otobana girdiğimizde almıştık. bu arada şöyle bi bilgi buldum
belki de evet partikül filtrede bi şey var
-
1.2lt E-tech full hybrid 200bg kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Aracın şehir içi ve şehir dışı performansı nasıldır acaba? Sanırım şehir içinde elektrik motorundan dolayı performans iyidir diye düşünüyorum ama özellikle şehirlerarası yolda, otobanda 150-180 arasına araç çabuk çıkabiliyormu? Ayrıca bu hızlarda motor çok bağırıyormu? Deneyimleyenler cevapyabilirse çok sevinirim.
-
Aracı detaylı test sürüşü yaptım. Seriliğini beğendim.Sürüşünü beğendim. Yokuş yukarı dur kalklardaki tepkileri de süper olmasa da hiçbir sorunla karşılaşmadım. Tek aklıma takılan virajlarda biraz fazla güvensiz hissettirmesi. Onun dışında fazla bir kronik sorun çıkmazsa bu paralara değer diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 24 Kasım 2024; 22:13:38 > -
Herkese selamlar,
Yıllık bakıma gittim. Birçok arkadaşta olduğu gibi bendede özellikle ilk aracı çalıştırdığımda frende gacırt gibi bir ses geliyordu. Kontrollerde sıkıntı olmadığını söylediler.
Faturada balata temizle spreyi eklediklerini gördüm . Temizlik yaptılar muhtemelen. Şuan için sıkıntım gitmiş bulunuyor. İlerde tekrarlarsa burdan paylaşırım.
Buarada edremit balıkesir akkaşta yaptırdım yıllık bakımı. 8923 lira aldılar. Yüzde 20 indirimle birlikte. Balata temizleme spreyi. Araç klima spreyi ve cam suyu ekstra olarak eklemişler. 8400 civarı anladığım kadarıyla standart bakım. Ayvalıkta çok altarnetifim olmadığından firmalardan fiyat alamadım. Belki pahalı belkide ucuzdur bilmiyorum.
Okuyacak arkadaşlara fiyat olarak fikir olur belki.
-
Bursa Acamar Hava Filtresi dahil 8.365 lira fiyat verdi.
-
Arkadaşlar sıcaklarda kliması gürültülü çalışanlar çözüm bulabildi mi? Ben 3 kez servise götürdüm en son klima motoru değişti dediler gene sorun devam ediyor, ön konsol sökülüp bakılacak dediler cesaret edemedim. Çözen oldu mu?
-
Selamlar,
Arka koltuklardaki isofix kapaklarından 2 tanesi kayıp. Kırılan çıkan başka varmı birde temin eden var mı diye soracaktım.
-
Muhtemelen serviste satılıyordur. Baktım şimdi internette de satılıyor muadilleri
-
Gürültüden kastınızı tam anlamadım. daha önce ıslık sesi geliyor diyen vardı. bende o yok. Ama 8 kademe bence gereksiz. Yaz kış 4ten yukarı hiç çıkmadım. fazlası çok ses yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vierna -- 3 Aralık 2024; 15:10:27 > -
Merhaba, alev kırmızısı 1.3 alpin paket ile aranıza katıldım. Aldığım araç güncel versiyon ve tüm paketler alındı. Özellikle yazmayan şeyler büyük ekran ve android isletim sistemi ve ayrıca internet paketi üyeliği var yani android autoya bağlı olmadan google haritaları kullanabilirsiniz araç içi güncellemeleride yapabilirsiniz. Alırken fabrikaya kayıt açtırdığım nokta, benzin dolum kapağının gövdeden bariz bir şekilde renk ton farkının olması bunun için yazışma sonucunu bekliyorum çünkü bariz hata. Onun haricinde bildiğiniz burada gördüğünüz multimedia deneyimi farklı kadranlar farklı (standart yuvarlak yok) aracım tüm güvenlik opsiyonları var ama menüde hepsini göremiyorsunuz. Hatta daha ne kadar yaktım nedir ne değildir net göremedim :) tabi hala kurcalama aşamasındayım. Takıldığım bir diger nokta lastik basınç sistemi tpms yazıyor ama öyle değil bildiğiniz eski sistem dolaylı yoldan abs ve lastik dönüş hizindan inip inmediğini hesaplıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stagemasterone -- 3 Aralık 2024; 13:25:35 >
-
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle,
-
Çok teşekkürler isteyen herkesin olsun
-
hayırlı olsun ben de büyük ekranlıya geçmek istiyorum hatta mümkünse 1.2 full hibrit istiyorum. siz ne kadara aldınız acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X