Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.259
Cevap
110
Favori
224.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.Bende aranıza 1.3 Esprit Alpine ile aranıza katıldım.Uzun süren araştırmalarım sonucu beni bu araca yöneltti.Daha 1200 km yaptım ve gerçekten doğru karar verdiğimi anladım.İyi ki de austral almışım.Sadece sormak istediğim soru bu orta konsolda aydınlatma olmuyormu ?? Yeni alan arkadaşlar varsa bir kontrol edebilirler mi ? 2.ci resimde kablosuz şarj ünitesinin altında tuş gibi birşey var.Tam kestiremedim.Sanırım orada ışık oluyor diye düşünüyorum.

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER

• HarunÖzbilgin XDILD H kullanıcısına yanıt

Ne konsol ne torpido ne de ayak kısımlarında ışıklandırma yok her şeyi koyup bunları eksik etmelerindeki sebebi merak etmiyor değilim

• stagemasterone kullanıcısına yanıt
    Gerçekten çok üzücü.Servisle bir görüşeceğim.GSR1 lerde mevcut mu bilmiyorum ayak aydınlatması fakat orta konsol aydınlatması mevcutmuş
  • mrb siteyi ve katalogu inceledim ama emin olamadım: alpine pakette on farlar matrix olarak mı geliyordu değilse opsiyon olarak eklenebiliyor mu? teşekkürler
  • dev48 kullanıcısına yanıt

Öyle bir seçenek yok adaptif led pure vision far olarak geliyor. Matrix farların fransızlardaki karşılığı pure vision mu bilmiyorum ama bu farlarda uzun far asistanı ile birlikte otomatik olarak aydınlatma alanını değiştirebiliyor (muş) uzun yola çıkmadığım için deneyimlemedim

anladım uzun far asistanı ön camdaki kamera ile uzun/kısa geçişleri yapıyor. Matrix farda uzunlar açık oluyor hep, duruma göre far içindeki hücreleri kapıyor. teşekkürler
    Ayak alti benim aracimda yok ama torpido ve konsolda var 2023 aracim.
  • Arkadaşlar merhaba. Aracında radyatör sıvısı eksilen var mı. Servis’e ön kontrole götürdüğümde çok düşük eksilmeyi normal olarak değerlendirdiler. Araç 5 ay/8000 km de sıvı seviyesi minimum altına düşmüştü. Forumlarda 1.3 motorların kronik sorunları arasında okumuştum.

bende orta konsolda ışık var bardaklık kısmını aydınlatıyor, torpidoda ışık var, ayak altında yok kendim takacağım oraya. Alpine 1.3 2023 kasım çıkışlı.

• cocarca33 kullanıcısına yanıt

Yani mevcut olanla fazladan yapılan 3-5 bin km’nin büyük bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Yaratsa da bu sorumluluk Renault Türkiye’ye ait.

• cocarca33 kullanıcısına yanıt

Yani 0 aracı hava filtresi takılmamış halde mi veriyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 8 Aralık 2024; 21:26:15 >
  • NosWagen kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun teşekkürler.Servisle bi görüşeceğim.
  • fxmaster F kullanıcısına yanıt
    Hayır o şekilde trafiğe çıkmaz tabiki, servislerde hava filtresi olmadığı için bakımda değişim olmayabiliyor.
  • Mat gri boya konusunda sıkıntılıymıs servısler bile tonunu tuttarıyormus ne diyorsunuz arkadaşlar? bu renk gerçekten efsane duruyor böyle bır sorun varsa da bile bile lades dememek lazım..Çünkü illa aldığımız gibi durmuyor araçlar başlarına bır iş gelıyor ufak tefekde olsa.

Mavi rengine yönelicem sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosverabi -- 11 Aralık 2024; 10:23:31 >
  • bosverabi B kullanıcısına yanıt

Ben Saten Mineral Gri yi bilerek aldım ve dediğiniz gibi çok yakışıyor. Şimdilik boya vs sorunum olmadı. Forumda hatırladığım kadarıyla bir kişi boya yönünden çok dertliydi.

Boyada ton olayı diğer renkler içinde geçerli, beyazı bile tutturamayan var. Farklı bir boya ve tekniği düzgün uygulandığında çok problem olacağını düşünmüyorum. Karar sizin…

• Merhaba arkadaşlar, 408/Qashqai/Austral arasında karar verme aşamasındayım. Austral’i bir çok yönden sevdim. Tasarımı, verdiği hissiyat, android sistemli ekran vs. Ancak bu geri görüş kamerasının kalitesi nedir? Aşırı kötü, büyük ekranlı versiyonlar geldi, kameralar hala kötü. Kamera değiştiren var mı? 408, ve Qashqai’de (Skypack) cam gibi kamera var üstelik 360 derece. Sırf bu yüzden bile Austral’i elemeyi düşünebilirim.

Austral için 2000 TL üst paket + konfor, güvenlik vs. Opsiyonları var. Diğer yandan 1850 TL’ya Qashqai Skypack var. Bu fiyatlar normalden aşağıda, kurum anlaşması nedeniyle.

Bir de geri vitese takınca, dikiz aynaları eğiliyor mu? 408’de bu vardı, diğer iki seçenek için bilgim yok.

• R_DeNiro kullanıcısına yanıt

Geri viteste 2 aynada seçime göre iniyor. Bende 360 derece kamera paketi var dolayısı ile 4 kamera mevcut nissanı bilmiyorum ama görüntüsü beni rahatsız etmedi en azından citroenlerden iyi

Seçime göre derken hocam? İki dikiz aynası da direkt aşağı doğru inmiyor mu? Seçilen dikiz aynası mi iniyor sadece. Belki 360 derece kamera paketi ile kamera kalitesi değişiyordur. Citroën daha da kötü, haklısınız, c5 denemiştim. Şu ana kadar test ettiğim araçlarda Nissan, Peugeot, Chery çok iyiydi.
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.