Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.273
Cevap
109
Favori
225.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hiç uğraşma o zaman git üst paket aracı al.jant ve lastik orjinal 125 bin aşağı tutmaz. aradaki fark üst pakete yeter

• webster21 W kullanıcısına yanıt

Tiggo 7 Pro Max Exceptional hocam. Belki alt donanımda yoktur, hafızalı sürücü koltuğu ve yan aynalar üst paketle geliyor.

• R_DeNiro kullanıcısına yanıt
    Sanıyorum öyle altdonanım benimki bulamadım ayarını
  • webster21 W kullanıcısına yanıt

Iki dikiz aynası da aynı anda inmiyor kapıdaki dikiz aynası ayar düğmesi hangisi seçili ise o iniyor sol dikiz aynası seçili ise geri vitese takıldığında o iniyor.

• Herkese selamlar. Austral Evolution alma arefesindeydim ama 2023 Techno paketin için daha güzel gibi geldi. Sizce değer mi Techno almaya. Evo alırsam 0 olacak techno olursa 2.el olacak. Aradaki farklara değer mi ne dersiniz?
  • Evolution da acc ve bağlantılı hizmetler var bir de ortada airbag var gsr2 şartlarını sağlıyor. Evolution daha mantıklı gibi kayar kol dayama yok
  • Umt-genc91 U kullanıcısına yanıt

Bağlantılı hizmet dediğiniz ne oluyor tam olarak

• ŞAKİR YAMAÇ Ş kullanıcısına yanıt

19'' CMS jant ve continental lastikler 45 bine geliyor. kredi limiti araç bedelinin %20 siyle sınırlı olmasa dediğini yapmak mantıklıydı.

• hayırlısı olsun o zaman ben techno paket kullanıcısıyım. Araç Üzmez yakıt ve konfor bakımında on numara suv bence

• LunarShade L kullanıcısına yanıt

Hocam bana göre marka model aynı ama bambaşka iki araç ikiside.

Techno ben burdayım c-suv'un en iddialı aracıyım diye bağırıyor resmen.Ben olsam kesınlıkle techno alırdım.

• bosverabi B kullanıcısına yanıt

Evolution, acc ve gsr2 ye sahip olması düşündürmüyor değil ama dediğiniz gibi techno içiyle özellikle premium hissettiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LunarShade -- 13 Aralık 2024; 16:27:17 >
  • LunarShade L kullanıcısına yanıt
    Entegre Google navigasyon ve haritanın kadrana aktarılması arayüz de farklı bu göreceli tabi hoşunuza gider gitmez. Navigasyonun kadrana yansıması dışında kablosuz CarPlay aynı işi görüyor fazlasıyla. Evolution acc ve gsr2 ile gelen güvenlik ekipmanları ile öne çıkıyor. Tecnoyu 2. El alacaksınız muhtemelen; 2023 model yılında ilk gelenler baya doluydu. Esprit Alp’ine yakın bir donanımdı.
    Sıfır evolution fiyatına 2023 esprit Alp’ine de bulunabilir bu da bi seçenek
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.