Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: turuncude
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.301
Cevap
113
Favori
232.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evolution kredili fiyat ne kadara geliyor? Evolution da metalik gri seçeneği varmı?

• fxmaster F kullanıcısına yanıt
    1.688'e geldi. 335 bini kredi. (Kuveyt Türk 3.72)
    Bayilerle görüşürseniz daha uygun kredi oranı veren çıkabilir.
    +Mineral gri (mat) renk var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delarey1925 -- 19 Aralık 2024; 0:4:17 >
  • Delarey1925 D kullanıcısına yanıt

Güzelmiş. Benim sorduğum bayilere hep mavi geldiği için evolution mineral gri gelmiyormu diye düşünmüştüm. Bu fiyatlara İzmire yakın bir bayiden bulursam mantıklı geldi. Siz bu fiyatı ÇKS belgesiyle mi aldınız? Güle güle kullanın.

ÇKS belgem yok. Evolution paket İzmir bayilerinden Renault Mais, Ermat ve Nazar'ın elinde yok, Çetaş'ta var ama fiyatı yüksekti diye hatırlıyorum. İstanbul Gürses (Göktuğ Bey) Ocak ayında gemiden inecek mineral gri evolution'u vardı, 1.700 demişti.

• Delarey1925 D kullanıcısına yanıt

Çetaşla geçen haftta görüştüm.Bir tane mavi vardı. 1740 istiyor. Bilgi için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 19 Aralık 2024; 9:20:57 >
  • Austral Evolution Mineral gri,Saten Gri veya Beyaz renk için 20 den fazla bayi aradım hiçbir bayide bulamadım. Reno diyaloğu arayıp bu renklerin bulunduğu bayileri öğrendim. O bayileri de aradım ama yok dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 20 Aralık 2024; 22:49:49 >
  • Beyler yarın sabah yıllık bakım randevum var araç 13 bin km'de ama yeni yılda zamlı olmadan yaptiriyim dedim zaten 1 yılı doldurmuştu çoktan.

Rutin bakım dışında yazılım güncelleme de olacakmış onun dışında belirtmem gereken bir şey var mı? Rutin bakım harici bizim australler özelinde şunu da iste ya da yaptirt dediğiniz ? Var mıdır?
  • Ya ben bu rutin bakımı iptal mi ettirsem 20 binde değil miydi bizim australler in bakımları? Tamam 1 yılı doldurdukta araç 13 binde daha. Erken mi olacak sanki biraz?
  • jiraiiya kullanıcısına yanıt
    Yıllık bakımı yaptırmazsanız aracınız garanti dışı kalır
    Zaten ya km ya da km'den bağımsız yıl değil mi bakım zamanları?
  • 20.000 km veya 1 yıl diye biliyorum. Hangisi önce dolarsa.
  • Araba uyarı veriyor zaten, hangisi yaklaşırsa bildiriyor. Benim araç dün yazdı; Bakıma 30 gün / 9000 kilometre diye.

Yazılım guncelleme ile neler degisecek cok merak ediyorum. Bize satarken kadrana google maps gelecek dendi simdi gelmeyecek deniliyor.

• Sefa kullanıcısına yanıt

google maps için sim takılması lazım. sim takılacak bir yer olduğunu sanmıyorum ufak ekranlarda

• Vierna V kullanıcısına yanıt

Google Maps için simkart a gerek yok, hotspot ile aracımıza internet 🛜 paylaşımı yapabiliyoruz. Simkart sadece uzaktan erişim vs ağ altyapısı için gerekli,

• Araçlarda orjinal halinde karter koruma varmı?

Tekno Esprit Alpine Orjinal haliyle alt taraf kapalı, tam olarak bakmadım fakat plastik olma ihtimali yüksek,

• arabaya ne güncellemesi gelmiş arkadaşlar

Ben 3790 kilometrede yıllık süre dolduğu için Ankara'da tan oto da yaptırdım bakımı, garanti için çok geçirmeyin bence.

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.