Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.394
Cevap
125
Favori
261.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Renault Austral teslimat mağdurları | Facebookfacebook
    Renault Austral teslimat mağdurları | Facebook
    https://www.facebook.com/groups/641058308375786/?ref=share&mibextid=NSMWBT

Facebook grubu bile kurmuşlar bunun için, müşteri hizmetlerine şikayet edenlere Clio da olsa ikame araç verilmiş. Şubat ayı bitmeden teslim alırsınız tahminimce. Güle güle kullanın, şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 10 Şubat 2025; 11:20:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Araç bagaj kapağında sağ ve solunda kapanma boşlukları arasında fark var. (Sorun solda)

bugün servise götürdüm servis bu durumla ilk defa karşılaştıklarında merkeze yazıp bu konuda çözüm teknik soracaklarını bana döneceklerini söylediler.

Aramızda böyle bir sorun yaşayan var mı belki fark etmemiş olan vardır araçlarınızın arka bagaj kapağını kontrol edin ben de tesadüfen farkettim.

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 2024 Austral Techno Esprit Alpine modellerde de orta ekran küçük mü? Büyük gibi geldi bana araştırmalarımda ama kafamı karıştıran şeyler de gördüm emin olamadım.

• Akcura kullanıcısına yanıt
    Gsr 2 güncellemesi ile gelen versiyonlar büyük. 10 aydan itibaren satmaya başladılar sanırsam o yüzden 2024 de küçük olanlar da var büyük olanlar da. 2023 hep küçük

• Austrtal Evolution donanım 2024 model 2025 ocakta aldım. Büyük ekran değil.

• Selam dostlar. Araçta ciddi rüzgar ses sorunu var diyenler var konu ile ilgili fikirleriniz nedir? Aracı servise götüren oldu mu? henüz teslim almadık ama yorumlarda bu konuda şikayet okuyorum

• pwrock P kullanıcısına yanıt

2025 ocakta teslim aldım. 2024 model. Bu aracı almadan önce çok farklı araçları test ettim. Australi de almadan önce test ettim. Çevreyolunda fazla gitmediğimiz için test aracı rüzgar sesini fazla yorumlayamamıştım ama ortalama bir araçtan iyi olduğunu anlayabilmiştim.

Kendi aracımı teslim aldığımda bir yıl önceki australden bazı iyileştirmeler olduğunu düşündüm.Ses yalıtımı test aracından çok daha iyi hissettirdi. Amortisörler sertleştirilmiş virajda gereğinden fazla yatma durumu yok.Kapı yanlarından da ses gelmiyor.Daha önce bu konudaki şikayetleri okuduğumdan dikkat ettim. Belkide daha önce şikayetler olan konularda iyileştirmeler yapılmıştır bilemiyorum. Özellikle virajda yatma olayı beni en çok rahatsız eden şeydi bu nedenle teslim aldığım araçta amortisörlerin sertleştirilmiş olduğunu anlayınca sevindim.

0 araçta genellikle ses olmaz bu nedenle 1 yılı doldurduğumda ses olayını daha da sağlıklı yorumlayabileceğim. .

Rüzgar sesine gelince. O konuda da gayet iyi geldi. Yalnız bir araçta yol sesi, motor sesi iyi yalıtılmışsa rüzgar sesi algıda seçicilik nedeniyle olduğundan fazla duyulacaktır bu da dikkate alınmalı.

Konudaki mesalarda rüzgar sesinden şikayetler nedeniyle servise başvuranlar var ve servis ilave yalıtım uygulamış.

Aracım 1.3 mild. Start stop kapalı, sakin sürüşte aracı elektrikli zannedenler oldu.

Bu aracı almadan test ettiğim ve almaya niyetlendiğim araçlar arasında focus ve astra da vardı. Focus un özellikle yalıtımı övülür. Fakat austral bana daha sessiz geldi.

Teslim almadan önce vazgeçip qq mı alsam diye biraz düşündüm fakat tekrar tekrar her iki aracın iç ve dış tasarımına bayide baktığımda Austral in bana daha çok hitap ettiğine karar verdim.

Son karar sizin elbette , yukarıda saydığım sebeplerden benim tercihim aracı almak yönünde gerçekleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 24 Şubat 2025; 21:40:2 >

• Merhaba, auto hold sistemi otomatik mi devreye giriyor ? Ben manuel olarak açtım sonrasında ışıklarda kendisi devreye girmeye başladı.

• turuncude T kullanıcısına yanıt

autohold yani otomatik frende tutma nın düğmesi sol tarafta basıp kapatabilirsiniz.

• YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER

Dostlar merhaba, 2023 model aracım başına gelen oldu mu ? Bu durumuda değişim mi yapılır.

• Arkadaşlar mildhybrid ve full hybrid austral mtv ücreti 2025 yılı için ne kadar. Bukonuda bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • udurak kullanıcısına yanıt

slm,

M.hybrid senelik 10Bin tl.

• Ses yalıtımı meselesi çok göreceli bir kavramdır. Daha önce hangi aracı kullandığınız, nerde gittiğiniz, ne kadar hız yaptığınız vs tamamı belirleyici olur. australin aynaları büyük ve yüksek bir araç ayrıca çok büyük bir cam tavanı olmakla birlikte akustik yalıtıma sahip değil. bu araçta rüzgar sesi olması çok normal ve ben kullanırken de 80den itibaren başlardı, 120de artar 150de yol sesi ile birlikte içerde kısık sesle konuşulmaz hale gelirdi. elinizde desibel ölçen alet olmadıktan sonra da bana az geldi bana çok geldi gibi sözler çok doğru değerlendirmeler olmaz.

tam anlamadım su buharı mı var içerde? öyleyse led farlarda çok normal bir süre sonra kaybolur. sürekli olmaya ve uzun süreki kalmaya devam ederse bir yerden kaçak var demektir

• Vierna V kullanıcısına yanıt

Servise gittiğimde kayboşmuştu terleme gibi randevu verdiler bakacaklar.

normal soğuk havalarda olabilir

• Arkadaşlar, Günlerdir kaynaklara bakıyorum aracın bu kadar karmaşık yapan nedir bilemiyorum. 2023 model aracım var birkaç sorum olacak

1. Lastik basınc bölümü var ancak göstermiyor ps değerleri yok
    2. My ranault uygulamasını telefona kurdum ama aracı bağlayamıyorum. Yapan oldu mu ?
    3. Open R link uygulama vs yükleniyor mu örnek google asistan gibi yükleniyorsa nasıl bir kaynaktan bakabilirim.
    4. Aracın ses yalıtım yaptıran oldu mu memnun kaldınız mı ?

Aracımı seviyorum! Bir kaç iyileştirmeden sonra sıkıtnısız bineceğiz.

Slm,

Benimde aracım 2023 ve bilgi paylaşmak isterim:

1-Maalesef basınç değeri yok,

2-My Renault ile online baglantı 2024 ve sonrası modellerde,

3-Usb ye atacagınız APK dosyasını ekrana kurabilirsiniz orn:inatbox

4-Ses yalıtımı yaptırmadım ama bikac trim sesi icin servise bıraktım aksamına aldım, ilerde kapı kolonlarını yenilersem kapı içlerine yalıtım düşünürüm.

iyi gunlerYENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilgaz -- 4 Mart 2025; 9:17:51 >
  • Austral makyajlı kasanın çıkışı ve ne zaman geleceği hakkında bilgisi olan varmı?

• Arkadaslar bende mild hybrid mavi renk panaromik cam tavan 2024 model 1900 tl almayi dusunuyorum fiyat ve genel olarak arac nasil?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.