Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (119. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.394
Cevap
125
Favori
261.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araçtaki kablosuz şarj kapatılabiliyor mu? Açıkçası telden çok arabayı telden şarj ediyormuş gibi :) hem güçsüz hem de tel çok ısınıyor android autoda bağlı olunca kablosuz şarj etme çokta anlamlı olmuyor, kablo takmak daha iyi ama telefon koymak içinde çok güzel bir yer :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pwrock P kullanıcısına yanıt

Benim yeni kasa oktavia aracımda da oluyordu servis su buharının normal olduğunu söylediler ama bir audide oluyor mu bilemedim :)

• feykbey kullanıcısına yanıt

Kasayı bende nette gördüm nihai bir görüntü mü bilemedim tr içinde kaynak bulamadım görüntüye göre space modeli ile far grubu aynı olacak gibi duruyor rlink ise aynı gibi

• Arkadaşlar Renault ausrtral mı Byd seal u dm i arasında gidip geliyorum ne dersiniz şikayet var da austral ile ilgili o kadar kötü yorumlar varki şaştım kaldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lamret kullanıcısına yanıt

Merhaba iyi bayramlar, ben de bu iki marka arasında ikilemde kalmıştım. Fakat BYD nin atmosferik motor olması, elektrik motorunun sadece 80 km lik bir menzilinin olması, kendi motorunun ise aracın 2 ton ağırlığından dolayı 100 km/ 10 lt altına düşmemesi, servis ve yedek parça sorunu, ikinci el piyasasının güven vermemesi nedenleri ile tercihimi AUSTRAL tarafına kullandım. Ve arife günü 2024 model 0 km. AUSTRAL için kaparo gönderdim. Haklısınız Forumlarda birçok problem yazılmış. Fakat gördüğüm kadarı ile sorunlar 2024 modelde genel itibari ile çok daha az. Zaten Ek Garanti ile 5 yıl garantili alındığında çok sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Araç biraz da şans işi. Hiç problem yaşamayan bir o kadar kullanıcı da var. Bu noktadan sonra tercih kişisel bakış açısına kalıyor. Ben Australi BYD' ye göre daha yakışıklı buluyorum, tercihimi bu yönde kullandım. Sizin için de ne tercih ederseniz en güzel araç o olacaktır. Hayırlısını diliyorum.....

Şikayetvara bakarak ürün alırsan hiçbirşey alamazsın hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt

Bulursanız haber edin hocam tamamen katılıyorum size.

Şikayetvar da sadece şikayet olur memnuniyet olmaz. Adamlar atıyorum 15bin austral sattı ve siz 100 tane şikayet görüyorsunuz ki kul yapısı yazılımsal ya da donanımsal hatalar tabi ki çıkacaktır. Önemli olan marka ne kadar arkasında duruyor.

Yeni kasa oktavia vardı bende 3 senede vites kolu arızası verdi iyi niyetten zar zor indirim alabildim üstüne birde kendi yazılım buglarının güncellemesi için benden topalmda 25bin aldılar sonra iyi niyetten 14bini geri aldım. Şimdi millete sorsan vag grubu efsane der ama dsg ne zaman bozulacak diye merak eder durursun. Şimdi sizin bakacağınız şey kronik sıkıntı mesela kia da vites sorunu vardı ve nadir görünen bir şekilde yani makyaj aldığında vitesi değiştirdi. Citroende ki boya kalkması (arkasında durmadı) vb.

Byd güzel arabalar yapıyor ama sürekli bir model çıkartıyor nedir ne değildir hiç belli değil. Hyndaiyi kimse sevmez adamlar yillardır bu piyasada ama trim sesi yada uzun kullanımda ki dökülmeyi söyleyip dururlar. Byd daha yeni hyundai kadar bile argesi olmadı 5 sene sonra tr den çekilmeyeceği ya da uzun kullanımda sorun çıkıp 2.eli zora sokup sokmayacağını daha bilmiyoruz. İzlemek gerek güven oluşur ise ben bile alırım (5 sene sonra mesela). Ben her zaman kendi beğendiğimi almışımdır. Fransız Alman Çin hiç önemli değil.

• makyajlı austral belli oldu.
    ilk versiyon bu şekilde çıksaydı çok daha fazla satardı, renault tasarımcılarının hatalarını farkettiklerini düşünüyorum.

austral segmentine göre başarılı bir modeldi ama dış tasarında clio 4'ten beri aynı çizgilerin devam ettirilmesi modeli yeterince ön plana çıkarmamıştı.

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 3 Nisan 2025; 9:11:17 >

• akmac A kullanıcısına yanıt

Sebep o değil ki, 5 sene sonra kimse austral hatırlamayacak. Tıpkı diğer modelleri gibi.

• austral sahibiydim aracımı sattım ancak halen grubu takip ediyorum. bir kesimin kafası değişmedi maalesef. keşke like kadar dislike da olsa forumda. böylece bomboşşşş yorumlara dislike atabilsek

Ulkemizde ne zaman satilacagina dair bilginiz var mi? Makyajla tasarimi daha bi oturmus..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barikko kullanıcısına yanıt
    hiçbir bilgim yok hocam ama renault genellikle modelleri dünya ile aynı anda türkiye'de satışa başlıyor.
    model youtube'ta da paylaşıldı bugün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Tesekkurler.
    Ben de arastircam. Ogrenirsem yazarim.

• Yeni Renault Austral tanıtıldı.

📌 Araç, 1,2 litrelik turboşarjlı benzinli motor ve elektrikli motor ile 200 beygir güç üretiyor.

📌 0’dan 100 km/sa hızlanma 8,2 saniye.

📌 Fiyatına ilişkin detaylar açıklanmadı.

• Gelis ttarihi ve fiyat belli olsa cok guzel olucak

• Valla araba gayet güzel olmuş hele ki yandan görünüşü muzzam. Makyaj olmasa da güzeldi ama markanın tasarım diline uymuyordu sanırım. Umarım fiyatları uygun olur. Hiç gelipte Reno hemen makyaj yapıyor demesin kimse araç 2023 piyasaya girişli makyajlı 2025 sonunda yollara çıkar gayet normal zaman. Nissan qashqai 2022 de çıktı 2024 de makyaj yedi kimse konuşmadı. Renault'un çok düşmanı var hemen başlıyorlar çamur atmaya.

• TR ye gelmesi 2026 Nisan ı bulur tahminen. Genelde 6-12 ay geç geliyor buraya. Örnek; Captur, Rafale, R5.

• Kurshoo kullanıcısına yanıt
    2026 nisan da gelir diyosan fiyatta en az 3 milyon olur

• Slm, şahsi fikrim arkayı hiç mi hiç beğenmedim yeni DUSTER gibi olmuş ,ama ÖNÜ çok beğendimYENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER 

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.