Mrb Arkadaşlar , bakımda kendi hava filtrem sipariş verilip değişmemişti. 2.araç Clio nunda dışardan hava filtresi alıp kendim değiştirdim ,servise 1000-1250TL vermeden halletmiş oldum :) Sıra kendi aracımda kendinizi alıp önderdiğiniz hava filtresinin marka/model varsa satış link i atar mısınız?Tşklr.. |
YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (112. sayfa)
-
-
Sağolun ya evet büyük ekran ama eksik bilgilere iliskin doyurucu bir cevap alamadım yani videolarda gördüğüm çoğu şey yok anlamadım eksik mi sonra güncelleme gelir mi bilemedim. 2136 ya aldım. Yani güvenlik paketi ile gelen kör nokta uyarı sistemi var çalışıyor ama menüde yok yani kapatamam. İnsan acaba diyor eksik özellik olabilir mi:)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Paket olarak hangi paket aldınız acaba?
techno esprit alpine mild hybrid 160 hp auto
· yıldız siyah tavan rengi
· panoramik cam tavan
· elektrikli bagaj kapağı
· güvenlik paketi
· koltuk konfor paketi
bu mudur acaba aldığınız paket?
-
Onlara ek
Gelişmiş park paket
Hacim kazanımlı lastik
Aktif sürüş yardımı da var mıdır?
Hiçbir bayide bulamıyorum aktif sürüş yardımı olan araç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet var yazmayı unutmuşum. Bendeki araç için tüm düğmeye basmışlar banada o denk geldi istediğim renk olduğu için
Kısmet işte, bende 3. partidir bekliyorum mineral gri için, ama ses seda yok. Kazasız belasız kullanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet kesinlikle kısmet umsrım istediğiniz olur en azindan bende sayenizde karsilastirmada yapabilirim ekranı
Merhaba yaklaşık 1 aydır Austral Evo sahibiyim. Geçen gün ilk kez bir uzun yol deneyimim oldu. Bir kaç cümle yazmak istedim. geçtiğimiz hafta sonu Burdur Antalya Burdur seyahatim oldu. Burdur çıkışında yol bilgisayarını sıfırladım ilk değer 10.5lt/100 km'ydi. Aracın yol ve rüzgar sesi alma durumu hava ve yol şartlarına göre değişiyor. Yolun tamamı sıcak asfalt olsa da belirli bölümler eskidiği için oralarda daha çok yol sesi aldı. Motor sesi neredeyse hiç duyulmadı. Araç Eco modda yakıt tüketimini azaltıyor ama özellikle ilk kalkışlarda hissedilir derecede ağır kanlı oluyor. sürüş esnasında klimanın yönlendirme tuşları ile oynamak ve havalandırmayı açmak, eco modunu seçmek radyo kanalını ayarlamak, özetle ekranda işlem yapmak gözü yoldan ayırdığı için sürüşü tehlikeye sokuyor. Yelken modu uzun inişlerde çok ksa süreliğine devreye girdi araç hemen çalıştı ( güvenlik amaçlı olabilir ) adaptif hız sabitleme oldukça başarılı çalışıyor. trafik levhası okuma özelliğinde ( bölünmüş yol olduğu için) sadece hız sınırı tabelalarını okuyor. Otomatik vitesin geçişleri ( varsa ) hissedilmiyor. vites kolu ile silecek kumandasını karıştırmamak için en iyi yöntem silecek kolunu auto'da tutmak.Yakıt tüketimine gelirsek 10 lt ile başlayan yolculuk Antalya'ya vardığımda 5.3 lt'ye kadar düşmüştü. Antalya şehir içi kullanım ve dönüş yolculuğu sonrası bu değer 6,3lt'ye çıktı. ( dolu depo denemesi yapılmadı) Sürüş hızlarım genelde 110-125 km/s arası oldu inişlerde gaza neredeyse hiç basmadım. Sonuç olarak, Ekran kumandaları ve anlık tüketim verisini rakam olarak vermemesi dışında araçta sorun oluşturacak bir durum görmedim. İlerleyen zamanlarda bir kez daha yazarım.
Not : Evo paket alan çok olmaz ama fikir vermesi açısından yazdım..
-
Ya şu vites kolu benide geçen gün mahvetti çok küçük bir rampa inip kapaliya girecektim sileceği calıştırayım dedim onun yerine vitesi r ye aldım:))) halbuki kol daha yukarıda ama silecek kokunu tutturamayınca kol oraya gidiyor
Hocam öncelikle hayırlı olsun.Aracınızda "adaptif cruise control varmı" ? Bana göre donanım olarak en büyük eksikliği buydu aracın.
-
Çok sağolun evet aktif sürüş yardımı ile birlikte var.
Merhaba,
1.2 full hybrid aracımda yaklaşık 16.000 km de 2. arıza meydana geldi. Elektrik sistem arızası diyor. Servise gönderdik. Bir soketten şüpheleniyorlar ama emin değiller. Parça gelene kadar araç serviste kalacak ve bekleyeceğiz. İlk arıza ise vites modülü idi. Yaklaşık 20 gün serviste kaldır parça gelmesi için. bu araçlarda çok fazla elektrik ekipmanı var ev Renault bu konuda yolun başında yada bizim araca denk gelmesi şansızlığımız.
-
o zaman süper :)
-
Merhaba hava filteleri yavaş yavaş gelmeye başladı Renault Türkiye’yi arayıp aracımınki kaç zamandır gelmiyor dedim dosya oluştu birkaç gün sonra servis hava filtresinin geldiğine dair aradı :) servise sadece 5 tane yollamışlar şaka gibi.
BoschCar Servis Filtron takıyoruz dedi 650 tl , Bosch un da elinde Bosch yok suan :(
-
bizim 1,3 australlerin hiçbirinde yok mu hava filtresi? yoksa neden üretmeden bize yolladılar. elzem bi parça çünkü bu
-
Bosch da aman aman bir şey değil ki. Bu sektörde en iyisi Mann dır. Filtron Mann’ın alt markası, Bosch takacağıma Filtron takarım. Hele Bosch balata aman aman uzak dursun.
Austral’i boşverin servislerde Clio bile zor bulunuyor aylardır tedarik/üretim süreçlerinden birinde sıkıntı var çözüleceğine inanıyorum. Austral’ e bakımdan sonra 6.ayda hava filtresi bulup taktırabildim
Hayır anlamadığım hava filtresi olmayan arabayı meden piyasada geziyor şu an. Arabaya zararlı değil mi olmaması?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X