Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.329
Cevap
116
Favori
238.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aracı ben de beğeniyorum beğenmesem satarım zaten. hatta büyük ekranlı (en önemlisi kadrana navigasyon gelmesi) ve bağımsız süspansiyonlu olana bakmak istiyorum. benim için dezavantaj olabilecek bir şey de ayak aydınlatma olmaması ve arka tepe ışıklarının yetersiz kalması. karanlıkta giderken yere düşen bir şeyi bulmak sorun oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurul

Merhaba.

Araç güzel ve keyifli ancak arıza yapana kadar. Yolda kaldı ve çekici geldi. Sonrası sıkıntılı işler. 13.000km de bu araçlar arıza yapmamalı. Benim araç 10 gündür serviste arızanın ne zaman çözüleceği belli değil. Bir parçadan şüpheleniyoruz Fransa'dan parça istedik dediler. Çözülmez ise başka parça bakacaklar.

Aracım yaklaşık 25 gün kaldıktan sonra servisten çıktı. "Vites değiştime modülü" isimli bir parça değişmiş. Sanırım kronik değil. Bana denk geldi.

• kurul K kullanıcısına yanıt

Tekrar geçmiş olsun,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncude

Merhaba Austral Evo paket için kapora verdim muhtemelen ay sonuna gelecek. Bir önceki tekno modele göre kablosuz şarz ve otomatik dikiz aynası ile ortadaki kol gitmiş. Ama yerine orta havayastığı vb güvenlik önlemleri gelmiş. İçinizde EVO paket alan var mı veya tekno paket kullananlar donanımlarından memnun mu?

Hayırlı olsun. Nekadara aldınız? Hangi bayi?

• Merhabalar 2024 techno paket aracta ekranda surekli saat hatali gosteriyor, zaten Turkiye zaman dilimi olmadigi icin atina secmistim simdi saatler geri alininca otomatik olarak saat gitti, ayrica ilk araca bindigimde son olarak araci kapattigim saati gosteriyor dizelmesi zaman aliyor, bunlarla ilgili cozumu olan varmi acaba…

• 06.04.2007 0 kullanıcısına yanıt

Hayir 2023 modelde de boyle. Telefon bağlanınca duzeliyor o da biraz sure aliyor dediginiz gibi. Cok sacma bi sistem.

• kurul K kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, aracınız 1.3 mü yoksa 1.2 miydi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sefa kullanıcısına yanıt

Saçma bir sistem değil, siz bu teknoloji ile ilk defa karşılaşıyorsunuz. Forumu okusanız aslında anlardınız. Araçlarımızda saat uydudan güncelleniyor, dolayısı kapalı otoparklara girince saatin güncellenmemesi normal. Böyle durumlarda telefondan da güncelliyor.

Diğer yandan şikayet etmeye değmeyecek kadar önemsiz bir konu, diyelim sabah otoparka girdiniz araç henüz saati güncellemedi, yahu telefon zaten yanımızda değil mi...

• Frd0101 F kullanıcısına yanıt

Aracla hic kapali otoparka girmiyorum calisip kapanmasindan sonra bile saati guncellemiyor tekrar calismasini bekliyor bir mantigi ve sistemi yok cok sacma ve kullanissiz, ayrica zaten Turkiye zaman dilimi yok bu bile sacmalik multimedya sistemi tamamen cop

• Başka hiç bir araçta yaşanmayan saçma birşey bu araçta varsa, bu saçmalıktır. Çok güzel akıl vermiş arkadaş telefona bakın diye :)

• İyi ki dolmusa otobuse binin dememis…

• volkanbirol V kullanıcısına yanıt

1.2 full hybrid.

• Vierna V kullanıcısına yanıt

tamam da eski arabam clio 1.0 otomatiğe göre kıyaslarsak, şehir içinde de benzer yakıyor bu araba. özellikle kütlesine göre bence bu fena değil hatta iyi de sayılabilir.

eleştirinize gelirsek bu araba özelinde 12V mild hibrit benim için yok hibrittir. 5 para etmez ama ben bunu bilerek aldım zaten. herkese de bunu bilerek almasını tavsiye ederim. fazla bir beklenti olmamalı ışıkta ya da ilk kalkışta sanki birisi arabayı itiyor gibi bir şey verdiği güç bu kadar bahsedilene göre. uzun yolda bu zaten bir halta yaramaz. şehir içinde illa ki vardır bir faydası ama yüzde kaçtır orasını bilemem, çok düşüktür tahminen.

ağırlık konusunda bir fikrim yok. şasiden dolayı olabilir ağırlık ya da güvenlikle ilgili olabilir. çünkü 12V yok hibrit kısım çok fazla ağır değildi diye aklımda kalmış önceki araştırmalarımda. rakipleri kaç kg bilmiyorum ama çok fark yoktur diye düşünüyorum. tuscon, tiguan, 3008 vb. ağırlıklarına bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebjkwade -- 5 Kasım 2024; 11:38:32 >

• Kurshoo kullanıcısına yanıt

ağırlık konusunda size çok fazla katılmıyorum onlar da hafifletebilse 200 kg fazladan malzeme kullanmak istemezler herhalde :D

kırpma konusuna gelirsek size bu yeter diyorlar ya da fiyatlandırma olarak Türkiye şartları ve fiyatlarında bunun daha doğru olduğunu düşünüyorlar. ben ikincisi olduğunu düşünüyorum. daha önceki gönderilerde de dediğim gibi bu biraz da tercih meselesi tabii. kimisine göre getir 3 milyonsa da almak isteyen alsın düşüncesi var ama marka en dolusunu görünce alt pakete rağbet azalır diye düşünerek en üst olarak orta paketi getiriyor olabilir. sonuç olarak vw tiguan fiyatına gelirsen elindekini de kaybedebilirsin. siz sanıyor musunuz adamlar 3 milyona araba satabilecek durumda olsalar kar marjları artacak olsa dursunlar. harman kardon da getirirler, icon da getirirler, koltuk soğutma da getirirler. unutmayın 1 tane kendimize araba almak için 1.2-1.5 tane de devlete alıyoruz. fiyatın ilk geliş fiyatı üstünden 200 bin artması demek son tüketici olan bizlere 450-500 bin liraya kadar yansıyor.

ekim ayına kadar satılan arabalardaki küçük ekran yerine büyük ekranla getirme işini 1.5 sene çözememiş olma ve sonrasında da google hizmetlerini veremiyor olma basiretsizliklerine girmicem. orada sonuna kadar haklı herkes. google hizmetleri verilememesi gerçekten ekranın yapısıyla ilgiliyse müşterilere fiyat farkı ile ekran değişimi hakkı tanınabilir mesela. ama asıl problem insanların Renault Türkiye'nin sözüne güvenmemesi ve yalan söylediğini düşünmesi. bu imaj kaybının maddi bir karşılığı yok. gerçekten böyle bile olsa insanları inandıramıyorlar. marka için asıl üzüntü verici olay bu bence.

• Herkese merhaba, bende şubat ayında austral mildhybrid full opsiyonlu aldım,fren yapınca ıslık sesi geliyordu servis balata ve diskleri degistirdi ses düzelmisti aradan 1 ay gecti ve ses yine basladi fakat eskisi kadar cok degil artarmı bilmiyorum tekrar servise götürmek istemiyorum gercekten can sıkıcı bir durum 0km aldıgım aracın nasıl balatası hemen biter onun dısında aractan memnunum

• FIRAT BABA F kullanıcısına yanıt
    Asbestli balatalar yasaklanınca çoğu marka yerine başka bir zararsız kimyasal koyma konusunda zorlandı ilk başlarda ama bazıları çabuk çözdü, bazıları çözemedi. Tiguan 2024 de bile olabiliyor. Maalesef Austral gibi Qashqai ve hatta Qashqai e-Power bile böyle, çok memnun olduğu çok taktığından halde balata sesinden aracını satan e-Power sahibi gördüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FIRAT BABA F kullanıcısına yanıt

balata sesi bende de var belli bir fren kullanımından sonra bitiyor ertesi gün binince tekrar başlıyor ancak araç içine gelmiyor ses. yazın camlar açıkken dikkatimi çekti. beni rahatsız etmedi ama kronik midir adi balatadan mıdır bilmiyorum.

• 1.2 full hibrit araçta da balata sesi mevcut. Frene basınca ıslık çalıyor. Her zaman olmuyor ama bazen oluyor. Bakıma götürdüğümde söyleyeceğim.

• Tesekkurler bilgilendirme icin

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.