Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.339
Cevap
117
Favori
241.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben aracı dün teslim aldım bir güncelleme yapıldığını sanmıyorum. servis tarafı içinde araç çok yeni o nedenle duyduğum kadarıyla personel eğitimleri devam ediyormuş. dün biraz kurcaladım aracı. çok fazla bir içerik yok kısıtlanmış bir çok şey android olmasına rağmen. mesela araç Wifi den modeme bağlanıyor (cep tlf bağladım). aslında dahili gps i de var google maps açık olsa onu muhtemelen kadrana da yansıtabileceğiz. yurt dışı versiyonlarında gördüm dahili google maps i kadrana yansıtıyor çok da güzel duruyor. bu işin uzamanları vardır illaki aramızda belki bir çözüm bulunur :)

• Renault çözüm merkezine araçtaki porblemli gördüğüm hususları ilettim. Konu ile alakalı dönüş yapacaklarını söylediler. Bakalım ne olacak?

Aracımdaki problemli gördüğüm hususlar ise şöyle;

* Ön park sensörleri çok geç tepki veriyor.

* sürücü kapısından çıt çıt sesi geliyor.

* Sağ arka kapıdan tak tak ses geliyor.

Kapılardan gelen sesler farklı.

Son durumu yine buradan paylaşırım. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlara belki yardımcı olur.

• ben araçta USB girişi göremedim.. android işletim sistemi olduğu için bilerek mi koymadılar acaca

• Kadjardan geçiş yapmayı planlıyorum ama kadjarın yakıt tüketimi bunun yarısı. Araç güzel ama yakıt tüketimi yüzünden soğudum. Bu mild hibrid beni hiç cezbetmedi. Epower nissanlar qashqaiye baktım, kadjardan geçilecek bir araç gibi gelmedi bana hiç ama elektrikli araç anlamında çok daha iyi bir teknoloji sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • skull67 S kullanıcısına yanıt

Bende ekran altında 2 tane usb c giris var sizde nasıl yok?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.A M kullanıcısına yanıt

Ön park sensörlerinin mantığını ben de anlamadım. Aracı R konumuna almadan park icin yanaştığımda aktif edemiyorum mecbur önce geriye takıp sonra tekrar ileri alıyorum. Manuel olarak aktif edilmeli

• Vierna V kullanıcısına yanıt

o var hocam type C bağlantısı. USB girişi yok dedim ben, yani usb bellek takılacak bir yer göremedim.

• Benim bir ricam olacak araç sahiplerinden,

Temmuz ve Ağustosta araçlarını teslim alan arkadaşlar,

Ruhsatta muayene geçerlilik tarihiniz:

Fatura Tarihiniz:

• Arkadaşlar audi a4 2.0tdi ı satıp yerine austral aldık.Araç mat füme ,konfor paketli , gelişmiş güvenlik, cam tavan , elektrikli bagaj vs en full model

Sormak istediğim şey , bunlara kaplama yaptırmak istiyoruz, ancak mat araca nasıl PPF yapılıyor, matlığını etkiliyor mu ?

hocam 2 tarih birbirinden farklı aralarında 1 aydan fazla zaman var

• HoLY.oNE kullanıcısına yanıt

bayiler yapmayın diyor

• Vierna V kullanıcısına yanıt

O zaman sadece piano black yerlere yaptırmak mantıklı

• HoLY.oNE kullanıcısına yanıt

Evet bayi benim araçta da bir yerleri kapladı hiç bakmadım nihayetinde bir sey olursa boyatırız vs sokakta duran bir eşya sonuçta

• bu yaya ve bisiklet güvenlik sistemi çalışıyor mu kendisi mi fren yapıyor belli bir hızın altındayken. deneyimleyen oldu mu? birde neden sadece yaya ve bisiklet önde araç varsa da yapmıyor mu :)

• YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER

Usb bellek dediğiniz şey type c bağlantı ile de olur. Sizin dediğiniz klasik type a bağlantı bu devirde artık eski teknoloji kalıyor.

Hocam halk olarak kullanım kılavuzu okuma alışkanlığımız yok değil mi :) Ama ben okudum, size de tavsiye ederim aracınızı tanımanız için. Araçta çok güzel aktif güvenlik özellikleri var.

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER
  • Frd0101 F kullanıcısına yanıt
    Google transle ile çevirmişler anlamak için 40 takla atıyorsun yok muydu adam gibi tercüman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.