aksesuar kısmı için örnek vermiştim mesela arka tampon koruması da yoktu. en azından bi paspas olmaz mı ya başka bayiler ücretsiz veriyor bunları |
YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (16. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aracın bagajı cidden 500lt mi? Bana 400lt falan gibi geliyor. Octaviada 3 kamp sandalyesi standart dururken 4 bavul koyuyodum bunda sandalyeler nerdeyse yarısını kaplıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar mat saten gri kullanan var mi? Boyasi ile ilgili ppf kaplamaya seramige karsi garanti vermiyor reno.. uygulayan var midir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı Sorun benim arabamda da var. çıt çıt ses yapıyor bozuk yolda. Benim tahminime göre kapının içinden geliyor ses sanki pencereyi aşağı yukarı oynatan sistemden kaynaklı gibi.
-
ben de aynı şekilde düşünüyorum ama bende ilave olarak kapılar açılırken de kademelerde çıtlama var. artık bi denk getirince gidecem bakalım
-
Gri Satin araç kullanan yok mu
Mat gri de macun yok. Sacın uzerine direk boya uygulanmış, yani pasta cila tamir bakım yapılması mümkün değil
ppf de seramik de para tuzağı. Aracı sadece bir sonraki sahibi için iyi tutarsınız. Verdiğiniz paranın da karşılığını hiç bir zaman alamazsınız. Araçlar eşyadır, kullanıma bağlı belli eskimeler olur ve bunlar normaldir. Şahsi fikrim pamuklara sarmaya gerek yok...
-
Diger markalardakilerde mi ayni sekilde formentor filan. Bunlarda da boyacinin yapacagi bisey yok mu?
Onceki aracmda ppf vs yapmadm ama bunun boyasi biraz hassas diye dusunmustum acikcasi
Aynı problemi ben de megane sedan da arka park ta yaşıyorum. Önceki aracım lineada arka sensörler o kadar mükemmel çalışıyordu ki kamera bile olmadığı halde 10cm'e kadar rahat yanaşıyordum. Megane geç tepki veriyor bazen malesef temastan sonra ötmeye başlıyor. Geri görüş kamerası olmasa sıkıntı olacak resmen.
Demek ki reno da genel bir sıkıntı bu durum.
Merhaba,
Austral alma arefesindeyim, araçtaki memnuniyet duyduğunuz yada beğenmediğiniz özellikler nelerdir?
Yakıt tüketimi şehir içi şehir dışı nasıl?
Cvt şanzıman ile hızlanmasından memnun musunuz?
Şimdiden teşekkürler,
beğenmediğim demeyelim de olsa iyi olurdu diyeceğim şeyler var.
mesela ayak aydınlatması, arka ambiyans aydınlatma, soğutmalı torpido ya da orta kol dayama, adaptif hız sabitleme, şerit ortalama asistanı. 2 milyona araç alıyoruz 15-20binlik masraflardan kısmak bana komik geliyor. bir de vites kesinlikle solda olmalıydı. en kötü ihtimalle sinyal verilirdi silecek çalıştırmak yerine çünkü seri hareket yapmak gerektiğinde genelde karıştırıyorum yerini.
ayrıca kapılar çok hafif. güvenlikle ilgili kaygım yok ancak ilerleyen süreçte fazla göçük izi olabilir gibi geliyor.
hep dsgli araç kullandım. sakin kullanırım ani hızlanmalar yapmam gerekmedikçe. dolayısıyla bu aracın şanzımanında olumsuz bir durum görmedim. sessiz ve hızlı. elektrikli oluşunun bir faydasını da görmedim. zaten anladığım kadarıyla klima, abs gibi elemanların çalışması içinmiş. yakıta pek bir katkısı olduğunu düşünmüyorum. ortalama 10lt ile geziyorum istanbulda. gittiğim mesafeler genelde 10 kmlik dur kalk trafik. 1.4, 1.5tsi motorlarda da bu oranı görüyordum. şehir dışı da 6.0-6.5lt olur muhtemelen.
-
Bizde bugün kısmetse acarı teslim alacağız. baya yorucu ve stresli bir süreç oldu zamlardan dolayı. Biz Haziran başında anlaşmıştık. kaporasınıda 4-5 haziran gibi verdik. ama faturanın temmuz sonuna doğru kesileceği söylendi. MAIS öyle söylemiş ve Gümrük işlemleri olmadan fatura kesilmiyormuş. özetle 20 Temmuzda faturası kesildi. Teslimat için 10 gün kadar Bursa Merkez Depoda bekledi nedeni ise sevkiyat araçları yokmuş. tam bir trajedi. Ruhsatı aldım Bayiden bir şey dikkatimi çekti. faturası 20 sinde kesilen aracın muayene geçerlilik tarihi neden 12.06.2026 olur? Fatura yada tescil tarihine göre olması gerekmez miydi? sırf bayi faturayı geç kestiği için ben 100 bin TL fazla ödeme yapmış olabilir miyim sorusu uyandı. Temmuz başında kesilmiş olsa idi 100 bin daha az ödeme yapacaktım. Benzer durumu yaşayan var mı acaba merak ettim
-
Renault iyidir hoştur ama asla 2 milyon verilecek bir araç degildir. Kapının hafif olması bile dandikliğine işaret . Yüzüde şimdiden eskidi .
Yerli ve yabancı youtube'da bir sürü test var. Onları bi inceleyin, sonra da araç içinize siniyorsa çok düşünmeyin. Artık hemen hemen her araç iyi, gerisi zevkler ve renkler. Hangi marka araç alsanız illa bir eksik bulabilirsiniz.
Bir sürü CVT çeşiti var, bu araçtaki gayet iyi bir sistem. Ben ilk kez CVT kullanıyorum ama bir eksisini görmedim. Yakıt sınıfına göre makul, performans yeterli.
-
Ben bir hafiflik hissetmedim, bence kapılar normal. Diğer yandan NCAP'den iyi bir puanla 5 yıldız almış bir araç, kapılar isterse samandan olsun. Bana göre takılacak şeyler değil.
-
Aracınızı kazasız belasız, iyi günlerde kullanın. Muayene geçerlilik süresi aracın ithalat tarihinden itibaren başlıyor diye biliyorum. Şirket aracım Clio'nun da tescil tarihi 27 Nisan ama muayenesi 7 Nisan'a kadar geçerli.
yazılım güncellemesi gelmiş deniyor. servise giden oldu mu?
-
çok teşekkür ederim. içimde bir şüphe olmadı değil arada 1 aydan fazla süre olunca. araç gümrükten geçti ama faturayı özellikle mi kesmediler malum temmuz ayında 2 - 3 kez daha zamlandı :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X