Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.338
Cevap
117
Favori
241.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eşleşmiş cihazlar kısmından senkronizasyonu bozarsanız otomatik bağlanmayacaktır diye düşünüyorum...

• Vierna V kullanıcısına yanıt

Aynısı var hocam ama kapı mı üst taraf mı tam anlayamadım ? Tahminim sol üst airbag kısmından ya da oradaki emniyet kemeri ayarlı aparattan geliyor. Çünkü benzeri sağ tarafta da var.

• ACC özelliği bulunan yurtdışı versiyonlarda ilgili aktivasyon butonu direksiyon üzerinde sol tarafta görünüyor. Bizler de bu buton malumunuz boş ve ACC mevcut değil. Konuyu hiç görüşen oldu mu aktivasyon yapılabilir mi ? Çünkü araçlarımızda Radar ve kamera mevcut.

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER

radar mevcut

• sansar61 S kullanıcısına yanıt

Maalesef şerit ortalama yok hocam. sadece şeride sokma var.

Bluettoth u kapatın

• bdurdu B kullanıcısına yanıt

Bence mümkün olmayacaktır... Sadece yazılımla halledilebilecek bir şey neden TR paketinden çıkartılır onuda çok anlamadım, burada Renault'un ciddi hatası var. Diğer yandan, coğrafya kaderdir deyip böyle konuları dert etmeyi şahsen bıraktım.

• Bu Avrupalıların tamamında özellik kısıp Türkiye ye göndermek moda olduğu için artık şaşırmıyorum, bayide ki satışçı arkadaşa bu durumu sorduğumda bu multimedya ekranının ufak olması ve acc gibi mevzuların Türkiye ye gönderilen araçların Asya kıtasına üretilen araç kotasından gelmesinden kaynaklandığını söylemişti...

• Megane E-tech açıklanmış ekran ve multimedya sistemi aynı hatta sanırsam bazı güvenlik sistemleri Austral'den az ama Megane'da ACC getiriyorlar, çok farklı kafalar yaşıyor Mais te ki yetkililer sanırsam...

onu yaptığımda bluetooth üzerinden müzik dinleyemiyorum. benim tek amacım android autoya ben isteyince bağlansın

aracı servise gösterdim. henüz daha australle ilgili eğitimler devam ediyordu. şikayetler renoya topluca bildirilecek ve renodan ne şekilde işlem yapılacağına dair bilgi beklenecekmiş. ama benim tahminim kapının gergi tarafında yaptığı çıtlama yolda giderken de oluyor ve sol üst tarafa doğru ses yapıyor. bu arada sorunun gergide değil iç tarafta olduğu söylendi.

ama o zaman da devamlı tekrar eşleme gerekiyor. bilemedim yani bunu isteğe bağlı yapmak çok mu zor acaba.

• bagaj havuzu, kauçuk paspas, basamak vb aksesuarları sordum daha hiçbiri yoktu. sonra gelecekmiş. bir araç satılıyorsa ve aksesuar kataloğu varsa bunları da satışa koyarsın. bu noktada renault'un amacını anlamadım.

Hocam android auto ile bağlandığınızda kumandadan müziği değiştirebiliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheTurk61 T kullanıcısına yanıt

Evet medya kontroldeki yuvarlagi cevirince sonraki ya da onceki müziğe geçiyor

Bende android auto bağlıyken , Bluetooth medya sesi sekmesi pasif gözüküyor, aktif ettiğimde yine pasif hale geliyor. Bunla bağlantılı olarak müzik sesi az geliyor, Bluetooth üzerinden ayar menüsüne girince düzeliyor. Servise soramadım henüz, umarım basittir çözümü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheTurk61 T kullanıcısına yanıt

Farklı telefonla denediniz mi? Telefondan kaynaklı olacağını düşünüyorum ya da sesi hıza uyarla varsa düşük hızda kısık seste çalar bilemedim

• Merhabalar, aracın multimedya kısmı nasıl acaba? Sözde Android tabanlı ama ülkemize gelenlerde gplay servisleri yok sanırım? Memnunmusunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Android 10 tabanlı, dokunmatiği, hızı, işleyişi ve ara yüzü gayet güzel dizayn edilmiş ve sorunsuz çalışıyor. Yurtdışında ki versiyonlarında gplay servisleri de mevcut google maps, spotify vb. uygulamalar çalışıyor ancak ülkemize gelende bu servisler kapatılmış olarak geliyor...

Yıl sonunda gelecek olan full hybrid modellerde multimedya ekranının yurtdışı ile birebir özellikte ve büyüklükte geleceği söyleniyor ama onuda gelince göreceğiz...

Cevap için teşekkürler. Acaba sadexe yazılımsal bir kısıtlama mı var, yoksa donanımda mı farklı? Birde araçta wifi bağlantısı mevcut mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saitates kullanıcısına yanıt

Hocam bence yazılımsal bir kısıtlama var çünkü cihaz android tabanlı,kısıtlama olmasa gplay servisleri için muhtemelen az önce yazdığım uygulamaların tamamını kurabiliyor olurduk.Wi-fi bağlantısı da mevcut ancak kısıtlamalar sebebiyle kablosuz ağa bağlasak ta bir işe yaramıyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.