Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.329
Cevap
116
Favori
239.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault Austral a kapora verdim yazıldım ama aradan geçen surede çok zamlandı kredi çekip almak yada hakkımı devretmek arasında kararsız kaldım ne yapmalıyım?

• Aykutasil kullanıcısına yanıt

Bence almayın hocam . Renault'a 1.8 milyon verilmez yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykutasil kullanıcısına yanıt

ben bu aracı almadan önce tonale, c5 ve 408 arasında kalmıştım. c5in sadece dizel gelmesi ve kokpitin fazlasıyla plastik olması sebebiyle eledim. Tonale ile ilgili izlediğim videolarda şanzımanının henüz iyi olmadığı söyleniyordu ve aynı bantta alınabilecek edizione specialenin cam tavan olmaması içeriyi çok kasvetli yapıyordu. 408in ise tavanının ciddi anlamda basık olması hoşuma gitmedi ve kadran direksiyon yapısına, sedan-suv arası bir formda olmasına hala alışamıyorum. Ayrıca motoru çok zayıf.

Bu kadar araştırma sonrasında da fiyat performans olarak bu araç mantıklı geldi. Ferah sorunsuz şanzıman nispeten iyi performans ve yeni teknoloji. Ben memnunum. Araç da sonuçta bana yapışmadı beğenmezsem satarım 1 sene sonra

• Ben Austral'ın 408 ile kıyaslanabileceğini düşünmüyorum. Renault tarafında kasa olarak 408'in rakibi yeni gelecek Rafale'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frd0101 -- 19 Temmuz 2023; 20:57:59 >
  • Autrail bagimsis suspansiyon mu

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Değil. Arkalar burulma kirişli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3008 mi Austral mi

• karadurak kullanıcısına yanıt

Zevk meselesi derdim çünkü 3008 de gerçekten güzel araç. Ancak 3008 eskidi artık, zaten seneye yeni kasası gelecek. Ben 3008'den geçtim ve Austral'dan gayet memnunum. Tek aradığım şey 3008'in soğutmalı ve geniş konsol gözü. Ayrıca o küçük direksiyonu da severdim ama insan herşey alışıyor :)

• Frd0101 F kullanıcısına yanıt

Bende şuan 2022 model Allure paket 3008 var 1 senedir kullanıyorum memnunum. Teknolojik açıdan daha donanımlı oldugunu düşündügüm için Australe geçemeyi düşünüyorum. 3008 sattığım zaman direk austral alabiliyorum hemen hemen kafa kafaya.

Pejo'dan renault'a geçmeye deger mi sanmıyorum hocam . Buradaki lerin cogunlugu araca sahip olduğu için değer diyeceklerdir ama bence değmez. 3008 şuan ki kasasiyla bile austral'den daha modern ve premium duruyor. En fazla 5008'e falan geçilir yada en kötü yeni çıkacak 3008'e geçerdim ben.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Pejo tasarım olarak hala daha premium bir araç hocam onda sıkıntı yok zaten severek biniyorum. Ben farklı araçları tecrübe etmeyi seviyorum o yüzden bir aracı uzun süre kullanamam. amacım daha donanımlı ve güncel bir araca geçip 1-2 yıl da onu kullanmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 20 Temmuz 2023; 22:39:55 >

Doğrudur bu araç parasının aracı değil sadece. Fiyatı gereksiz yüksek . Ayrıca Renault yeni modellerinde daha farklı bir tasarım dili kullanıyor. Tahmin et tasarımcısı kim :) pejo'nun tasarimcisini işe almışlar. Yeni tasarım dili gerçekten çok güzel ama bu araç biraz demode kalıyor. Resmi atıyorum

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER

İlla farklı araçlara geçmek istiyorsan qashai , Tucson , Sportage gibi araçlara da bakmanı tavsiye ederim .

Senin araç daha yeniymiş bence bir süre daha kullan. Aracını 2. elde muhtemelen istediğin fiyata satamazsın, o yüzden elinde yeni bir araç varken üste para vermeye değmez.

Ayrıca fiyat nasıl kafa kafaya onu da tam anlayamadım senin aracın sıfırı şu an 1.772.500. Diğer yandan Austral'ın liste fiyatına aldanma, o fiyata araç yok çünkü gelen araçlarda hep opsiyonlar var.

• Frd0101 F kullanıcısına yanıt
    Ben filodan araç alıyorum firma tanıdık. Bunu verecem direk Australe yazacaklar fark vs yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    qashai , Tucson hiç bana hitap etmiyor hocam ama sportech güzel o da tabi fark ister :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vierna V kullanıcısına yanıt

Ben de 408 ve tonale arasındaydım. Australi kadjar örneğinden ötürü tercih etmedim, reno bu haltı sürekli yiyor talisman vs güzelim aracın artık esamesi okunmuyor. C5a hiç tercih edilesi değildi zaten. Yeni 3008 ve toyota chr'ı beklemeyi de istiyordum aslında

Ben 2.elde hali hazırda değer kaybettiği için tonaleyi tercih ettim, 2.el aldım tabi ki :) Şanzıman evet özellikle motor soğukken ve düşük devirlerde hoşuma gitmiyor, özellikle hibrit toyotanın pürüzsüzlüğünden sonra. Bunun sebebi de elektrik motorunun şanzıman içinde konumlandırılması diyorlar. Baya elektrikte gidebiliyor bu arada. Ve performansına göre çok tutumlu bir motor olmuş, yol tutuşla birleşince keyifli bir araç oluyor. Şehirdışında suvden ziyade sportif bir araç gibi hissettiriyor. Belki ilerde sunrooflu bir veloce paketi denersiniz. Alfa romeo çok cömert, donanıma boğmuş aracı

• masterap M kullanıcısına yanıt

Sizde tonale var sanırım hocam . Benimde hayalimde ki araçlardan birisi . Bence biraz iddialı olacak ama segmentinin en yakışıklı ve kaliteli araçlarından birisi . 3008'e 2 milyon vereceğime kesinlikle tonale alırdım . Ayrıca Kızılay dağıtmış gibi her köşe başında olan araçlar hoşuma gitmiyor sıkıcı geliyor bana.

Güle güle kullanın Allah inşallah bir de bana nasip eder şöyle mavi veya yeşil renk bir tonale YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER 

• masterap M kullanıcısına yanıt

Evet isim konusunda haklısınız geçmişe baktığımızda ancak Renault geçmişten ders almış gözüküyor verilen röportajları göz önünde bulundurduğumuzda. Bir de elektrikli/hibrit çağında isim yenilenmeleri çok fazla artık. Firmalar yeni sayfalar açıyorlar. Austral'ın yakıt kapağının büyüklüğüne baktığımızda ileride plug-in hibrit de gelecek gibi ama isim konusunu çok dert etmiyorum.

Diğer yandan VW'de neredeyse bildiğimiz tüm modelleri öldürüyor ID ürün gamı ile. Oluyor yani bu işler :)

• Kablosuz android auto otomatik baglanmasin istiyorum bunu nasil kapatabilirim? Wirelessi kapatinca da surekli olarak bağlanmaya calisip baglanti hatasi diye uyari çıkarıyor ekranda dikkatimi dagitiyor

• Aracı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak, şerit takip sistemi şeridi sürekli ortalayacak şekilde çalışmıyor mu ? yoksa araç herhangi bir şerit çizgisine yönelince direksiyon ile şeride geri sokmak için sadece manevra mı yapıyor ? yarı otonom araçlarda şerit çizgilerini sürekli ortalayıp ona göre gidiyordu araçlar o sebeple soruyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.