Sen bu araca yüksek megan diyorsan ne işin var bu forumda? Aracı alamaman isabet olmuş! Araçla ilgili bir fikrin olmadığı açık. Size para verip buraya salıyorlar galiba aracı kötülemeniz için! Çok komik oluyorsunuz :) Sizin mantığınızla Peugeot 308 de yüksek 3008'imi :D |
YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (12. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler bakalım biraz daha deneyimleyelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende yok belki el freni kapatınca ses yapıyordur. El frenini kendiniz çekip bırakarak deneyin
Hocam bu tiplere açıklama yapmakla zaman harcamayın, direk bloklayın. 3008 sayfasına da bunlar yıllarca geldi, aracı sürekli kötüleyip gitti. Garip insanlar...
Ben 2019 yılında 3008'i ilk aldığımda kendi çevrem dahil Peugeot'a okadar para verilirmi diye çok duydum. Bu tarz yorumları yapanlar genelde tok kapıcılar, boş araçlara dünyanın parası verip kendini akıllı sanan tipler. Ne oldu peki? Peugeot'un 3008 ile başlattığı yenilenme markayı bambaşka yerlere taşıdı.
Austral'da Renautl'u aynı yerlere taşıyacak. Biraz otomobil zevki ve kültürü olan, arkadan gelecek modelleri takip eden zaten bunu görebilir. Zaten ayakta kalmak isteyen her firma bu yenilenmeyi yapmak zorunda.
Diğer yandan evet Renault ucuz modeller üretti/üretiyor, çünkü sen fakirsin kardeşim ne kadar ekmek o kadar köfte! Adam sana göre araç yapıyor! O yüzden dünyada üretimi biten içten yanmalı motorlu Megan hala bizde şirket aracı olarak üretiliyor. F1'de yarışan bir marka sana süper araç yapar da alabilecekmiyim diye kendilerine hiç sormuyorlar.
-
O ses yolcu koltunun altından geliyor ve normal. Mild hibrit sisteminin pili o bölgede duruyor ve o ses sigortadan geliyor yanlış hatırlamıyorsam. Pil ile alakalı yani. Başka markalarda da benzer sesler var.
-
Benim sol kapida tam kafamin ust kısmında çıtırtı oluyor. Ayrıca ön iki kapı açılırken her kademede çıtlıyor. Biraz daha sorunları biriktirip topluca goturcem
Arkadaslar acc yokmus dogru mu? Otonom var diyor acc nasil olmaz?
Araçta daha şimdiden trim sesleri başladıysa geçmiş olsun
2020 kamiq aracım var açıkçası çok memnunum seri hızlanma içi dışı sesi vs neyse .... sizce onu satıp bunu alsam mı ailem bşraz büyüyecek tek çocuk için kamiq gayet yeterki ama yeni üyeler katılınca bagaj kapasitesine ihtiyaç olabilir değer mi sizce ?
Hocam araç başarılı. Konfor kullanım olarak sınıfında iyi bir noktada kamiq de hoş ama imkan varsa geçikebilir.
1 milyon 800 bin TL ye daha iyi seçenekler var bence değmez
Su konuya birisi netlik getirsin. Bende çozemedim bu olayi,sitede baktim anlayamadim, bayide bilmiyor st hic birsey bilmiyor sadece araç yok demeyi biliyor ancak
Yok. Serit takip var cc var siz kendiniz birlestiyorsunuz
Sizde bu araç var mı?
Nasıl olsun bayide araç yok ki
zaten daha iyi seçenekler varmış boşuna beklemeyin
-
Renoyu sevmem ama austral gerçekten olmuş, içine oturup inceleyen yüksek megane olmadığını anlar.
-
Arabayı teslim alamadım aldığım anda bakacağım ilk şey bu olacak ama sonradan öğrendiğim kadarıyla ACC yok, çünkü sitesinde ve teknik broşürde de ACC nin olduğuna dair herhangi bir ibare yok.
-
Sağolun hocam
Austral çok beğendim bir haftadır kullanıyorum.Segmenti diğer araçlardan geri kalır yanı yok aksine fazlası var diyebilirim.Satılan donanım Alpine Esprit sonradan bu donanım isteğe bağlı gelecek ,şimdi alabilecek durumu olanlara almalarını tavsiye ederim,üstelik bu enflasyon ve kur artışı ortamında karlı çıkarlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X