slm, 1-ısıtmalı ön koltuklar, 2-bel bölgesi masajlı ön koltuklar, 3-elektrikli ön koltuklar, 4- 4 yöne oynar kafalıklar, 5-ısıtmalı ön cam |
YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (10. sayfa)
-
-
Şu an bu fiyatlara araç var midir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet 110 km den sonra bariz rüzgar sesi geliyor, hatta uzun yolda bir miktar ıslık gibi ince bir ses de geldi ara ara. Bir de sol ön kapıda cızırtı var biraz, açıp kapatırken bile duyuluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 6 Temmuz 2023; 15:1:28 >
Austral'ı bir süredir kullanıyorum ve yorumlarımı paylaşmak istiyorum. Daha önceki aracım 3008 idi ve gerçekten harika bir araçtı, özellikle tasarımı yüzünden diğer tasarımlar çok sönük kalıyordu benim gözümde. Ancak Austral daha ilk görüşten kendini sevdirdi.
Genel olarak araçtan çok memnunum, almayı düşünenler var ise hiç beklemesinler. Fiyatının hakkını veren, modern bir araç. Uzun yıllar birlikte olacağız gibi duruyor...
Sevdiklerim:
- İç tasarımı göz alıcı ve malzemeleri çok kaliteli
- Motor performansı gayet yeterli.
- Far teknolojisi ve aydınlatma çok başarılı.
- Yakıt tüketimi makul seviyede.
- Ses sistemi premium olmasa da başarılı, şahsen ben daha fazlasına ihtiyaç duymuyorum.
- Kablosuz Apple carplay harika çalışıyor, o yüzden büyük ekran ile gelmemesini hiç dert etmedim.
Sevmediklerim:
- Fiyatı makul tutmak için bazı şeyler kırpılmış. Bunlar ilk başta biraz ne gerek vardı dedirtiyor. Örneğin Güvenlik paketi olan bir araçta ACC olmaması saçma gelmişti ama sonra düşününce aslında kendi adıma uzun yolda kırk yılda bir kullanacağım bir özellik olduğu için hiç takılmıyorum şu an. Ellerimizi tamamen direksiyondan çekip A noktasından B noktasına gidemediğimiz sürece ACC'nin çok anlamı yok bence, hele ki Türkiye gibi trafiğin kaos olduğu yerlerde.
- Orta konsoldaki el dinlendirmeye daha tam alışamadım, olmasa da olurdu.
- Direksiyondaki ses düzeneği bana gereksiz geliyor, ancak bir renault klasiği olduğu için sanırım vazgeçmiyorlar.
- Araç anahtarı/kartı biraz daha küçük olabilirdi.
- Yine maaliyetten kaçılmış, elektrikli bagaj var ama ayakla açılmıyor. Yani oraya bir sensör koyacaksın altı üstü!
-
Ben şahsen çok rahatsız olmadım, gelen ses de aracın hacmini ve aynaların büyüklüğünü göz önünde tuttunca biraz normal gibi.
-
-
Opsiyonsuz 1.500 civarı gelecekse yeni seriler,bulması zor olsada illaki SUV niyetiniz yoksa yukarıda ki AUDI A3 SEDEN modellerine donanım ekleterek neredeye aynı fiyatlara yakın olacağı için AUDİ tercihim olurdu benim.
-
Bu araba bulunan bir araç değil ki. Yoksa herkes bunu alır.
Accyi şehir içi trafikte bile açıyorum bu segmentteki bi otomobilde olmaması çok acı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kişisel fikrim olsada şehir içinde açmazdım. Uzun yolda belki faydalı olabilir ancak her sistem süper verimli çalışmıyor. Yıllardır İstanbul trafiğinde araç kullanıyorum hiç ACC ihtiyacım olmadı. Hatta şehir içi trafikte faydan çok zarar bile olabilir kaza riski açısından.
Araçta varsa kullanılmaya çalışılıyor ama bence bunlar hep oyuncak. Tesla'daki sistem bile tam anlamıyla düzgün çalışmıyor ki o sistem diğer markaların çok ilersinde.
-
Merhabalar, Renault bayileri Sasi nosu belli aracin yurtdisindan yola cikip/cikmadigini,nerde oldugunu,ne zaman Tr ye/gumruge gelecegini gercekten goremiyor mu?Bilmiyor mu?Gemi gelecek kapagi acilacak kimin araci cikarsa icinden oyle mi gelip gelmedigi ogrenilecek?!?! Yada bayiler goremiyoruz deyip bizi oyalamaya devam mi ediyor?
Arabayı çok beğendim ama ankaradaki bayiilerin hepsi yok çekiyor alan arkadaşlar nasıl alabildiniz acaba kaskosu filan ne kadar tutuyor. Full hibritte çok iyi ama ne fiyatı ne de ne zaman geleceği belli arabaya nasıl ulaşabilirim fikri olan varmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adaptif cruze controll ACC Yokmu bu araclarda guvenlik paketi bile olsa
Hocam benim aracın plakası çıktı, sigortası kaskosu yapıldı ama hala nerede olduğuna dair bayide ki satışçılardan haber alamıyorum bu sebeple sadece şasi nosundan birşey söylememeleri normal geliyor artık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansar61 -- 12 Temmuz 2023; 16:37:35 > -
Kaskosu 15bin, sigortası 5bin küsürlü rakamlar tuttu...
-
sizin hasarsızlık var mıydı?
-
Tez zamanda ulasir size insallah
Şerit takip falan var ama ACC yok, oradan kısmışlar. Ancak hergün ihtiyaç duyacağınız tüm özellikler var. Bence bu konu çok takılınacak bir konu değil. ACC'de de elleri sürekli bırakma şansınız olmadığı için, normal CC ve şeritte tutma ile zaten ACC'nin fonksiyonuna yaklaşıyorsunuz uzun yolda. Tabi olsa daha güzel olurdu. Aracın fiyatını düşük tutmak için bazı şeyler kısılmış sanırım. Dahası, radar olan bir araçta ACC neden olmaz o da ayrı konu...
Diğer yandan, Kasım gibi ful hibrit gelecek tabi fiyatı biraz yüksek olacak ve o araçta bütün donanımlar olur. O aracı biraz cazip kılmak için de yapılmış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frd0101 -- 12 Temmuz 2023; 20:43:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X