Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Kurshoo
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.192
Cevap
104
Favori
214.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER

• Bugün test sürüşü yaptım Ankara Mais'te. Çok güzel bir araç ancak ekranda ortalama yakıt tüketimi 14L gözüküyordu. Ben de Mais etrafında kısa bir tur attım benim tur özetini 12L gösterdi. Kadjar'la 5L yakmaya alışmış bir adam için endişe verici geldi bana. Şimdi bunlar hibrid olduğundan hesaplı olmaları gerekmiyor mu, bilmiyorum. Şu an Mais'de sergiledikleri opsiyonları epey dolu aracın fiyatı 1.5 milyonun üzeri. Bildiğiniz üzere yakın zamanda zam yedi. Listeye adımı yazdırdım. Benim eski araca (Kadjar 2015 icon sahibiyim, aracım 162 bin KM) Mais 800 bin TL veririz diyor. Bakalım sarı siteyi de deneriz, araç gelecek haberi gelirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 15 Haziran 2023; 19:35:49 >
  • Ön sipariş verenler lansman fiyatından alabildiler mi yoksa kur farkı vs onlara da çalıştı mı? merak ettim :) Dün bi kaç yeri aradım, ne aracın tekrar ne zaman stoklaşacagıyla ilgili bişey söyleyebiliyorlar ne de fiyatla ilgili. yine klasik düzen işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozz89 -- 16 Haziran 2023; 8:7:32 >
  • ozz89 kullanıcısına yanıt

Ön sipariş verenlerden lansman fiyatıyla alan kişi sayısı bir elin parmaklarının sayısını geçmez onlar şanslı olanlar oldu (1190 + opsiyonlar), birde benim gibi kaporayı yatırıp sıraya girmiş ama hala aracı teslim edilmediği için her kur farkından gelen zam direk olarak yansıtılanlar var ki şuan için gözüken (1453 + opsiyonlar) ödenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansar61 -- 16 Haziran 2023; 11:19:0 >
  • 2.el sitesine düşmeye başladı araçlar,2 ilan var birisi 1.8milyon diğeri 2 milyon yazmış

Düzenleme yapayım 6 ilan olmuş, alanlar teker teker ilana koyacak sanki.Biz niye böyleyiz ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 17 Haziran 2023; 19:5:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mendieta58 kullanıcısına yanıt

Almayacaksın elinde patlayacak ama alanlar oldukça bu zihniyette böyle devam eder malesef

• Bugün bakayım dedim sarı sitede 1.8milyona ilana koymuşlar :))
    Alacak keriz çıkacak mı acaba merak ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • birisi 2050 den satacağını sandı diğerleri gelince 1870 e düşürmüş daha çok düşer kimse o fiyata almaz

• cwr kullanıcısına yanıt

megane 4 icon paketin ön göğüs kısmı leon un içinden geçer bana göre hani golf falan deseniz tamamda leon un iç kabinde ne görsel tasarım var Allah aşkına gayet sıkıcı bir tasarım ayrıca birçok leon kullanıcısı paket farketmeksiniz trim seslerinden şikayetçi isterseniz leon klüp forumuna bakın herkes sakız bantlarla trim sesi kesme derdinde leon apaçi arabası değil benim gözümde atanamamış çakma golf dür..Çok kullandım o yüzden gayet iyi bildiğim bir araç ha sakın megane fanı sanmayın beni hiçbir markanın fanı değilim ama 0 km gayet kaliteli austral almış bir insana 3-4 yaşında tiguan niye almadın diyen adam cahil o.çocuğunun tekidir o tip insanlara hiç tahammül edemem zaten pek çevremde o tip o.ç. lerden yok çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 18 Haziran 2023; 22:39:32 >
  • ozz89 kullanıcısına yanıt

Bayiler bu işe çanak tutuyor.Soruyorsun araç yok ne zaman gelir bilinmez.Sıraya yazmıyoruz kimseyi,yazsak bile 5 ay sonra gelirse o gün fiyatı neyse ondan satarız diyorlar.Adam 5 ay sonra bu belki 2 milyon olacak diyip o 1.8 milyonu bile bile veriyor malesef

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt

Olayın bu noktalara gelmesinde birinci sorumlu tam olarak dediğiniz gibi bayiler, aracı liste fiyatından vermeyi geçtim sıraya almak için elden para almaları sonrasında dediğiniz gibi müşterinin gözünü korkutup 2024 başında sıra size gelir geldiğinde de fiyat neyse ondan alırsınız demeleri sonucu alıcıyı direk olarak sarı siteye itiyorlar orada da işte böyle kar etmek için bekleyen galericilere ve diğer bir şekilde aracı satmak için almış satıcıların insafına kalıyorsunuz...

• Selamlar, bugunki Euro artisi ile konfor paketsiz hali 28.000 Euro olan Australler sadece kur farki ile 1.615 TL. Oldu sanirim..

• Son zamdan bu yana Euro kurunda zaten %11 artış oldu, bugün yeni liste açıklasalar opsiyonlar hariç 1600 liste fiyatı yazacaklardır buna birde diğer masrafları ekleyeceklerinden bayramdan sonraki Temmuz liste fiyatı arabanın minimum 1600 ile 1700 arası birşey çıkacaktır ki bu opsiyonsuz fiyatı, 1190'dan başladığımız yolculuk bayram sonrası 1650 civarı ile devam edecek gibi duruyor :)

• YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER
  • slm,konfor paketsiz 1.715.500 TL YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER 

• tilgaz kullanıcısına yanıt

iconic 200 hp gelsin sen ozaman fiyatı gör :D

• Araç gerçekte resimden daha güzel duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kapı fitillerinden ses alma sorunu yaşayan kullanıcı var mı?

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Konfor pakette neler var

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.