Şimdi Ara

Yeni Renault Clio için geri sayım başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
8.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni mitsubishi colt icin de geri sayim o halde, hayirlisi

• Fiyatına göre iyi araç oluyor clio lar. 1.5 dci, tsi gibi yakıt üreten nadir motorlardan.
  • 1.5 dCi'sız Clio çıktığı gün dizel için tehlike çanlarını konuşmaya başlayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwartevis -- 10 Nisan 2018; 2:1:48 >
  • 0.9 motor şehir dışında da uzun yolda da kullanışlı ve eğlenceli bir motor :) lpg uyumlu, şahsen kullanıyorum efsane
  • ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    Adamların bize göre motor üreteceğini sanmıyorum yakın gelecekte seve seve benzinli,hibrit ya da elektrikli araç kullanmak zorunda kalacağız.
  • 0.9 motoru kaldırıyor reno.
  • hacılar araç güzel
  • İ20 ile Auris çiftleşmiş clio5 doğmuş. Clio 4 gayet güzeldi. Yeni de makyajlanmıştı. Clio 5 için doğru zaman mıydı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bavci82 -- 10 Nisan 2018; 20:42:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizel yoksa Hybrıd olabilir.Ama günde kaç kez şarj edecez onu da ? Telefon gibi powerbank mı taşıcaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

piyasanın yeni şahinleri renolar
    forumun trolüde sensin
  • bu görünümde değil arkadaşlar...boşuna yorum yapmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: hazarRS

Arabanın arkadan görünüşü:

Sesli haykırdım
  • boş yapma reno 1.5 dci siz bu arabanın satmayacağını sende biliyorsun
  • EDC çok patlak.almayin aldirmayin.yeni nesil bir sanziman şart

• 1.5 dci en güncel versiyonlarının sandero ve dusterlarda önümüzde ki aydan itibaren piyasaya çıkacağını düşünürsek,Renault clio da kullanmama gibi kendi ayağına sıkmalık durumu göze almaz.

Yani her halükarda ülkemizde mutlaka 1.5 dci en güncel haliyle clio’da yerini alacaktır.
  • 1- bu kasada da dizel motor olacak fakat son dizelli kasa olacağı kesin gibi.
    2021 sonrasında binek halk araçlarında dizel motor seçeneği kalmayacak gibi görünüyor.

2. ne hikmetse tüm bu dizelden kurtulma planları vw'in ceza yemesinden sonra ortaya çıktı.

3. tüm bunlar çevre için yapılıyor diye anlatılıyor ve yerine elektrikli araçların geleceği söyleniyor.
    fakat hem elektik üretimi hemde batarya üretimi hala çevreyi kirletmekte.
    dizel'de en azından kullandığın kadar kirletiyorsun. elektrikli araçlarda kullanmadığın batarya da doğayı kirletecek.

gerçekten çevreci bir çözüm bulunmadan dizelin ortadan kaldırılmasını politik gerekçelere bağlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazarRS

Arabanın arkadan görünüşü:
    O bu değil miydi yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• orcnd kullanıcısına yanıt
    Bataryalar artık geri dönüşümlü olarak üretilebiliyor bunun en büyük örneği toyotanın hibrit modelleri.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.