|
Yeni Renault Express Van ve Express Combi Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
1.5 dCi daha bitmemiş demek. En azından hafif ticariler için.
-
Fiat Doblo daha ucuzken bunu kim alacak ? Taliant dan sonra 2. çuvallayış, Renault un gidişatı gidişat değil bu kafayla batar aha buraya yazıyorum.
Birebir aynisi yollarda pek gorünmediğinden tutulmayan model Dacia Dokker bile daha ucuz..
-
önden, yandan ford kuruyer
arkadan doker
böyle melez işlerle renault çöker
-
Caddy zannettim.
-
Renault Kangoo'yu getirme tut bunu getir. Renault Taliant'ta yaşadığı hayal kırıklığını bunda da yaşacaktır
-
Dacia Dokker'in Renault logolusu, Taliant gibi aynı. Çok bir şey beklememek lazım.
-
Öyle demeyin, Dacia Avrupada satış rekorları kırmış hocam. Burada da rekorlar kırar. Forumun Dacia satış temsilcisi öyle diyordu.
-
daciayı reno diye satıyorlar
-
Daha otomobil türünde çıkar diye düşündü herkes ama kamyonet mantığında çıkmış yine. Fiyatları da haliyle makul seviye de kalmış. Bol miktarda satar yine.
-
bu sınıfta led far ve hayalet gösterge multimedya gibi yanları ile caddy iç mekan işlevsellik ve 1.5 dizel otomatik seçeneği ile rifter ve kardeşleri olduğu sürece diğer markalar ciddi adımlar atmalı.
doblo ucuz ve sağlam hadi diğerleri ne yapıyor belli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkaya asimetrik yerine yukarı açılan kapı koyup, biraz sportif görünüm katılmış otomobil sınıfı bir lüks model daha gelirse pazarı etkileyebilir. Tabiki de fiyatta abartıdan kaçınmalılar yoksa tam bir fiyasko olur.
-
dCi yazsa da büyük ihtimalle bluedci gelecek. Bu da psa grubun yaşadığı adblue sorunu 3-5 sene sonra bunlarda da risk demek.
-
Şaka maka insanımız binek araçlardaki yüksek ÖTV oranları sebebi ile bu tarz yük taşımak amaçlı üretilmiş araçlara mahkum ediliyor.
At yerine konuyoryz resmen.
Dacia Renault olacak iken Renault Dacia olmuş
-
kangoo ile ne farkı var? bilgisi olan var mı?
-
kendi gözümle şahit olduğum psa nın yaşadığı adblue sıkıntılarına bayiler sanki ilk defa duyuyormuş gibi tepki veriyorlar.
-
Benim bizzat başıma geldi. Bayi hemen işlemi onaylayın yoksa bugün araba yetişmez diye sıkıştırdı, kalsın araba deyip genel müdürlüğe ulaştım, biraz bastırdım vs. 4600den 1460a indirdim.
Aracı alırken bu sorundan haberdardım, seçeneklerin çoğunda olan çift kavrama şanzımanın riskleri yerine adblue riskini tercih ettim. Araç sahiden adblue dışında sorun çıkarmadı (2015 model 3008, 2019da alıp yakın zamanda sattım).
quote:
Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster1.5 dCi daha bitmemiş demek. En azından hafif ticariler için.
Ticari için tabi bitmez. Ticari ile binek araçların emisyon standardı aynı değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: gercekbekokangoo ile ne farkı var? bilgisi olan var mı?
En başta şaseleri farklı yeni kangoo önümüzdeki ay veya sonrası gelecek ,en son scenic yani scenic 4 şasisi kullanıyor , express ise dokker ile aynı zaten onun faceliftlisi dacia M0 diye bir platform kullanıyor
Yeni kangoo çok daha sessiz çok daha konforlu çok daha kaliteli
Yeni kangoo boyut olarak da express den daha geniş daha uzun
Expresin avantajı fiorinodan büyük doblodan küçük
En son 1.5dci motoru kullanan en uygun fiyatlı araç olması , 6 ileri 95hp 1.5 dizel ve dolu paketi 187.000 iç hacmide corier ve fiorinodan ferah bagajı da onlardan büyük
Aşağıdaki resimler yeni Kangoo
KANGOO İÇ
EXPRESS
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 22 Eylül 2021; 20:51:7 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Dacia Dokker'in Renault logolusu, Taliant gibi aynı. Çok bir şey beklememek lazım. |
renault mu batacak ? yahu boş beleş cahilce yorum yapmayın ayrıca dünyayı Türkiye den ibarette saymayın |
Fiat Doblo daha ucuzken bunu kim alacak ? Taliant dan sonra 2. çuvallayış, Renault un gidişatı gidişat değil bu kafayla batar aha buraya yazıyorum.
Birebir aynisi yollarda pek gorünmediğinden tutulmayan model Dacia Dokker bile daha ucuz.. |
Benzer içerikler
- türk telekom hat iptali e-devlet
- instagram gizli hesap görme
- iphone zil sesi yapma
- twitter video indirme nasıl olur
- video edit programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X