Şimdi Ara

Yeni Renault Symbol Şanzuman Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracı yeni aldım daha tam alışmadım geçen 130-140 ile giderken 4.vitese geçirirken geriye takar gibi oldum sonra 4 e geçirdim hafif de bi gıcırdar gibi oldu bunun acaba bi zararı olmuşmudur bu şekilde 2 kez yaptım aynı hatayı şuan da pek bişey yok ama ilerde bişeyler çıkarmı diye de düşünmeden edemiyo insan anlayan bi arkadaş bilgi verirse sevinirim

• bi problem olmaz olsa o anda olurdu o dediğini biz bilerek yapmıştık sonuç hüsran olmuştu 130 140 la giderken aniden geriye takınca oluşacak problem epey gürültülü olur o yüzden korkmayın rahatlıkla kullanın
  • O hızlarda zaten Geri Vites'e asla Takılamaz. Sürekli yaparsanız vites dişlilerine senkromenç'e zarar verirsiniz uzun vaade'de Sorun çıkartır. Symbolda Mandal yokmu nasıl geçirmeyi deniyorsunuz ?
  • 140 ile giderken niye 4'e atıyosun?
  • Arkadaşım anlamadığım bişi var........neden bilerek yapmak gibi bi denemeye girdiniz ki......yoksa sizin aracınızın şanzımanındaki dişlilerin tanesi ciklet fiyatına mı..........

1970 model murat 124 gibi arabası olması için bile dua eden insanlar varken bu kıymet bilmemezlil neden onu anlamıyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: rburakk

bi problem olmaz olsa o anda olurdu o dediğini biz bilerek yapmıştık sonuç hüsran olmuştu 130 140 la giderken aniden geriye takınca oluşacak problem epey gürültülü olur o yüzden korkmayın rahatlıkla kullanın
  • Anladığım kadarıyla yüksek devirde düşük vitesle gidiyorsunuz, baskı balatanız yani debriyajı kesinlikle değiştirmeniz gerekiyor, böyle kullanmaya devam ederseniz sorun büyür. Bende yakın zamanda debriyajı değiştirdim gacır gucur ses yapardı viteslerde sorun kalmadı
  • 130-140 la giderken 4'e atmak ilginçmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Opel Astra mı Hyundai i30 mu
    11 yıl önce açıldı
    Renault fluence arıza hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten çoğu arabada o hızlarda seyrederken geri vitese geçiş otomatik olarak kilitlenir. Yani istesenizde geri vitese geçemezsiniz.
  • arkadaşlar bende symbol 1.5 Dci Authentique var arabada kirpit yakdım araba çalışmadı neden olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nadir.kaan -- 14 Temmuz 2011; 17:55:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.