Şimdi Ara

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
52
Favori
98.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam hocam hayırlı olsun güle güle kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bezdumda B kullanıcısına yanıt
    amazon tr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi sonuç veren 2010sus kodlu işlemciler made in china olup made in malaysia olanlardan daha iyi sonuç vermiş :)

• FoxPark kullanıcısına yanıt
    2010suslar 2019PGS ve PGTlerden iyi mi hocam? Satın alacam ama karar veremedim.
  • Bezdumda B kullanıcısına yanıt
    2010sus lar yüksek oranda iyi çıkmış pgs hiç örnek yok pgt ise iyi örnek var forumda

• 2019 pgs sahibi arkadas bugun falan test edicekmiş bende de pgs var ama daha test edemem biraz bekleyin ona gore karar verin. bir mağazada 2010 sus vardı hatırlamıyom hangisi oldugunu ama yukarıda yazdım.

• zzonerr Z kullanıcısına yanıt
    tabi öylede ram lerin özelliklerini bakabildiğimiz bir yer varmı be mi değilmi ?
  • hakanhan68 H kullanıcısına yanıt
    Taiphoon burner programı hocam. Read dediginizde belleği okuyup tüm ayrıntıları döküyor

• bugün merakımdan işlemciyi söktüm 2001sut yazıyor 1.12 volt 4.2 ghz ile stabil kullanıyorum aıda64 20dk max 70 dereceye çıktı. prime testlerinde mavi ekran hatası almadım.
  • sonerhac kullanıcısına yanıt
    Maalesef bu günde test sarktı. 3600xin iadesinin tamamlanmasını bekliyorum işlem yapmak için bazı sebeplerden ötürü, 2 ürünü aynı anda iade vermiştim, kablo iadesini kabul etmişler ama işlemcide bir değişim yok müşteri hizmetleri işlemci depoya ulaşmış dedi ama bir değişim yok, belki test ediyorlardır bozuk mudur diye bilemiyorum yarın yaparım testi.
  • 2009PGT 2019PGT den sonra sıra 2013SUS da pazartesi elimde olacak.

Yeni Ryzen 5 3600 @ 4.5ghz 1.225V

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

2009PGT 2019PGT den sonra sıra 2013SUS da pazartesi elimde olacak.

hacı sen nabıyon :d serimi topluyon koleksiyoncu mısali :d
  • Yok hocam bizimkisi hobi alıyorum test ediyorum satıyorum.

• Arkadaşlar benim ecs g31t m7 anakartım var onboard ekran kartondan bağlıyorum monitöre görüntü yok bi artı daha bilgisayar power switch den açılmıyor resttartan açılıyor sadece fanlar dönüyor bileşenler ısınıyor ama görüntü yok

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Yok hocam bizimkisi hobi alıyorum test ediyorum satıyorum.
    olurda uzun ekran kartı satın alır kasan işe yaramazsa haber et kasana talıbım :d
  • techno_store mağazası ile iletişime geçtim ürünün bf2010 sus olduğunun teyitini aldım fiyat 1349 TL r5 2600 modeli emekli edelim mi ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

techno_store mağazası ile iletişime geçtim ürünün bf2010 sus olduğunun teyitini aldım fiyat 1349 TL r5 2600 modeli emekli edelim mi ne dersiniz ?
    tech burada olmasın o magaza? bana techno store 2019 sut demişti tech burada ise 2010 sus demişti. degerleri iyiydi sanırım 2010 sus kullananların memnun eder.

• sonerhac kullanıcısına yanıt
    Hayır techno_store mağazanın adı verilen bilgi bu yöndeydi magic'e sordum mesai pazartesi başlıyor dedi 2010sus kullananlar memnun ise bir kaç destekleyici yorumdan sonra siparişe geçeceğim.
  • Ürün siparişe geçilmiştir hafta içi elimde olur bakalım 4.4 4.5ghz gibi değerleri 1.3v altı voltaj ile görebilecek miyiz soğutma konusunda derdimiz yok odunu bol bol verebiliriz :) normalde 3600xt bekliyordum ama görüyorum ki yeni sürümler hiç fena sayılmaz fiyatta düşünüldüğünde xt modellerin min 200 TL pahalı olacağı kanaatindeyim 30w tdp kazanımı da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThE LoSt

techno_store mağazası ile iletişime geçtim ürünün bf2010 sus olduğunun teyitini aldım fiyat 1349 TL r5 2600 modeli emekli edelim mi ne dersiniz ?
    bence değiş hacım bende fark etmez diyordum 25 2600 4.0 ile 144hz monutorde 144hz doldurmuyordu r5 3600 geçtim 144hz monütör sabit dedim bi kaldıram dikey eşitlemeyi bi baktım yer yer 180 160 arası değişiyor stock olarak sonra işlemciyi 4.4 yaptım fpsde 10 flan arttı sıcaklıklar 65 derecede sabit kalıyordu sonra işlemciyi 4.2 geri çektim voltage 1.050 ayarladım işlemci sıcaklıgı 45 53 arası dalgalnıyor :D pubg pc de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Second sister -- 4 Temmuz 2020; 15:38:11 >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.