Şimdi Ara

Yeni şarkım Çok komik oldu Geliştirildi... (Trance)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.reverbnation.com/zukonamira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeSyndrome -- 6 Kasım 2011; 1:08:01 >

• hocam üzerindeki seslerle değilde netten bulduğunuz daha güzel seslerle kullansaydınız keşke fl studioyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evoque

hocam üzerindeki seslerle değilde netten bulduğunuz daha güzel seslerle kullansaydınız keşke fl studioyu.
    yeni şarkı daha yaptım 2. şarkım Nolaro ismi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeSyndrome -- 1 Kasım 2011; 2:10:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

hocam üzerindeki seslerle değilde netten bulduğunuz daha güzel seslerle kullansaydınız keşke fl studioyu.

+
  • Yeni şarkı geldi

@mertcanylmaz sampling yapmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSyndrome

Yeni şarkı geldi

@mertcanylmaz sampling yapmak istemiyorum
    "Şarkı" değil de "Parça" diye tabir etsen, bu konuyla içli dışlı biri gelip de dalga geçmez en azından.

Ayrıca başarılarının devamını dilerim, Trance müzikle ilgilenen Türk sayısı az. Amatör de olsa en azından bir ucundan başlamışsın. BeeGee dışında adından söz ettiren yok ne yazıkki. O da yaptığı organizasyonlarla, FG'nin kurucusu olmasıyla, Armin van Buuren'ı İstanbul'a getirmesi vs. hem organizasyon anlamında, hem elektronik müzik kültürünü insanımıza yayma konusunda sağlam adım atmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

"Şarkı" değil de "Parça" diye tabir etsen, bu konuyla içli dışlı biri gelip de dalga geçmez en azından.

Ayrıca başarılarının devamını dilerim, Trance müzikle ilgilenen Türk sayısı az. Amatör de olsa en azından bir ucundan başlamışsın. BeeGee dışında adından söz ettiren yok ne yazıkki. O da yaptığı organizasyonlarla, FG'nin kurucusu olmasıyla, Armin van Buuren'ı İstanbul'a getirmesi vs. hem organizasyon anlamında, hem elektronik müzik kültürünü insanımıza yayma konusunda sağlam adım atmıştır

Parçada derim şarkıda derim merak etme şarkı diyenlerle alay edenlerden biride bendim ve bu işe yeni başladım Deneysel takılıyorum Hiç trance müzik bilgim yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

Parçada derim şarkıda derim merak etme şarkı diyenlerle alay edenlerden biride bendim ve bu işe yeni başladım Deneysel takılıyorum Hiç trance müzik bilgim yok

Alıntıları Göster
    Bence biraz kulak deneyimini arttırsaydın. Trance müzik en son geçilecek elektronik müzik tarzıdır. Ben 8 yıldır dinliyorum elektronik müziği. Commercial ile başladım, house, tribal house, progressive house geçişleri yaptım. En son Trance müziğe geçiş yaptım. Remixler falan yapardım önceleri ama artık uğraşmıyorum. Dinlemekle yetiniyorum. Ama uğraş güzel bir şeydir. Producer olmayı hedef ettiysen kendine, bol bol uğraş derim. Yarı prof. olunca demolarını plak şirketlerine gönder. Olumlu yanıt alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: EVOV3

Bence biraz kulak deneyimini arttırsaydın. Trance müzik en son geçilecek elektronik müzik tarzıdır. Ben 8 yıldır dinliyorum elektronik müziği. Commercial ile başladım, house, tribal house, progressive house geçişleri yaptım. En son Trance müziğe geçiş yaptım. Remixler falan yapardım önceleri ama artık uğraşmıyorum. Dinlemekle yetiniyorum. Ama uğraş güzel bir şeydir. Producer olmayı hedef ettiysen kendine, bol bol uğraş derim. Yarı prof. olunca demolarını plak şirketlerine gönder. Olumlu yanıt alabilirsin.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Alıntıları Göster
    Yorum bekliyorum

• quote:

Yorum bekliyorum

Alıntıları Göster
    Kardeşim bile daha iyisini yapardı, vakit kaybı olmuş senin için.
  • yorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: motiongeneer

yorum
    @Drummer yapsın o zaman insanları demorolize etmeye yönelik eleştirileri iyi bilirim

Sebepleriyle birlikte yemem bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeSyndrome -- 4 Kasım 2011; 17:57:03 >
  • quote:

@Drummer yapsın o zaman insanları demorolize etmeye yönelik eleştirileri iyi bilirim

Sebepleriyle birlikte yemem bunları

Alıntıları Göster
    2.41 e kadar zaman kaybı, sonrası idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

Başlangıç melodisine ve onun değişimleri kötü değil bence hangi house müzikçisi string kullanıyor söylermisin pek fazla yoktur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

Başlangıç melodisine ve onun değişimleri kötü değil bence hangi house müzikçisi string kullanıyor söylermisin pek fazla yoktur

Alıntıları Göster
    Yeni şarkı v ar
  • quote:

Yeni şarkı v ar

Alıntıları Göster
    delarin ve salarin den sonra yalarin mi gelicek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotali Fakir

delarin ve salarin den sonra yalarin mi gelicek?

Saladin o
  • Yeni şarkı beyler
  • müziği bırak bence sen.. başka iş bulursun kendine dert etme.. herkes sanatçı müzisyen olcak diye bi kural yok.. kasaplık yap, manavlık falan yap ne bilim işte anladın sen..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.