Şimdi Ara

Yeni sattığım aracın ilanını gördüm (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
29.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
378 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.elde talep falan yok. Kolay para var. Ayfonu taksitle operatör bayilerinden alıp cash paraya satan tipler araba al satçısı oldu. Kim kime kaktırabilirse. Adam bi şekilde harç borç en düşük seviye araç alıyor. Sata sata ilerliyor. Alıcılar binici mi. Yoo. Onlar da aynı mantık. En son kimin eline kalırsa öpülüyor işte. Muhtemelen gerçek alıcıdır o da yolundu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu bu beyin yakan fikirleri gördükçe gülüyorum

bende geçen hafta pazartesi araba verdim adamda 10bin koyup ilana vermiş.. ee şimdi adama küfürmü edeyim? bana ne kardeşim ben istediğim parayı aldım rızam ile sattım.. bu arada 10 gün içinde de fiyatlar 3-5 bin yükseldi.. arz talep meselesi bunun adı.. pazardaki fiyatlara bu kadar tepki vermeyen tipler var.. ülkede herşey iki katına çıkmış araba fiyatlarıda yüzde 60 yükselmiş adamların dikkatini bu çekmiş. birde ölücü kesim var devamlı takipte birinin malı düşsede onu kapsam diye bekleyenler.. işte asıl burada ağlayanlar o ölücüler diyorum bende.. herkes aynı şeyi yazıyor tam ben alacaktım ama al satçı almış ilana koymuş falan filan.. onada nasip deniyor ama kabullenemiyor bazı tipler..araba fiyatları yükselir kardeşim sıfırı çok arttı ikinci eli yerindemi duracak.. fiyatı yükselten al sat yapanlarmış yada galericilermiş.. o zaman şu sonuç çıkıyor kıyaslama yaptığımızda 'avrupada araba alan satan yok onun için oradaki fiyatlar bizim ülke gibi devamlı yükselmiyor'.. avrupada araba gökten iniyor al sat yapan yok

uygun arabayı görünce alacaksın fiyatının düşmesini beklemeyeceksin kısaca.. ben arabamı sattım zarardayım ama yapacak birşey yok.. alanda içi dolu para kazansın ne diyim başka..

• Sattığın arabanın neden peşinden koşuyorsun arkadaşım ? bence senin derdin al satcılar değilde senin sattığın fiyattan daha fazlasına gidecek diye üzülmen olmasın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH deki bazılarının zoruna gitmiş olan ekmeğinde olan bir zihniyettir.

Ekmeğinde olan şahıs internette ilan açar ve DH de arkasından dedikodusu yapılır. Bazıları küfür eder, bazıları hakaret ne yapsan konuşulacaksın zaten burası TÜRKİYE takma abicim sen ekmeğine bak.

Konuyu açan şahıs muhtemelen ucuza mı gitti düşüncesiyle izini sürmüş :) üzülme be canım rızkın bir yerden gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F84D677 -- 19 Şubat 2020; 22:0:12 >
  • Almadığı aracı ilana koyan da gördüm

• 220.000 tl lik aracı yürütmeye maaş nasıl yetiyor orası muamma. 220 bin tl lik araç için özel kapalı garaj ve müstakil ev gerekli.

Yeni sattığım aracın ilanını gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 19 Şubat 2020; 22:7:27 >
  • Alsatçılar adam değildir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 aydan 1 seneden önce satılmasın satılırsa şu kadar vergi olsun vs diyorsunuz da; bu adamlar yüzünden kurunun yanında yaş neden yansın peki ? Ben aracı aldım ama bi sebepten memnun kalmadım binmemmi lazım zorla benim günahım ne ? Ya da dünyanın bin bir türlü hali var allah korusun sağlık sorunu o oldu bu oldu paraya sıkıştım 2 ay sonra satmam gerrekti yine günahım ne ? Bu adamların köküne kurutacam diye al satla hiç alakası olmayan insanlara da neden zorluk çıkarılsın ?

• Satmasi neysede kusurlari yazmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: selamolsun1

6 aydan 1 seneden önce satılmasın satılırsa şu kadar vergi olsun vs diyorsunuz da; bu adamlar yüzünden kurunun yanında yaş neden yansın peki ? Ben aracı aldım ama bi sebepten memnun kalmadım binmemmi lazım zorla benim günahım ne ? Ya da dünyanın bin bir türlü hali var allah korusun sağlık sorunu o oldu bu oldu paraya sıkıştım 2 ay sonra satmam gerrekti yine günahım ne ? Bu adamların köküne kurutacam diye al satla hiç alakası olmayan insanlara da neden zorluk çıkarılsın ?
    Denemeden araştırma yapmadan almayın sizde
    Sağlık sorunu Vs gibi acil durumdan araç sattığınızı ispat edersiniz vergi ödemesiniz
    Bunlar düzenlenebilir
    Tabii grip oldum paraya ihtiyacım var diyenler ile gerçekten ihtiyaçtan satanı ayırt etmek lazım

Yoksa tümden bir vergi gelse, ayırt etmeksizin herkes 2. El vergisi ödeyecek dense daha mı iyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Multistrada

Denemeden araştırma yapmadan almayın sizde
    Sağlık sorunu Vs gibi acil durumdan araç sattığınızı ispat edersiniz vergi ödemesiniz
    Bunlar düzenlenebilir
    Tabii grip oldum paraya ihtiyacım var diyenler ile gerçekten ihtiyaçtan satanı ayırt etmek lazım

Yoksa tümden bir vergi gelse, ayırt etmeksizin herkes 2. El vergisi ödeyecek dense daha mı iyi ?

Alıntıları Göster
    Hocam araştırarak alıyosun bazen ama pratikte işler farklı olabilir. örneğin ben tam 1 ay önce bir araç aldım 1 aydır hala boyutlarına alışamadım trafikte parkta ciddi ciddi zorluk yaşıyorum.. alışırım dedim ama yok yani sıkıntı.. satsam mı diye düşünmüyor dğlm.. bunun gibi türlü türlü masum sebepler olabilir kısa süre sonra satmak için.. bazen evdeki hesap çarşıya uymayabilir yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamolsun1 -- 19 Şubat 2020; 22:43:11 >

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Çok fakir düşünüyorsunuz. b segmenti suvcuklar c segmenti sedanlar bu fiyata satılıyor artık. Sizin hesaba göre tüm bu kişilerin kapalı garajı olması lazım ama yok öyle bir dünya.

• Corona virüsü yanlış ülkeyi vurdu.

• Ilk ve tek aracim var 2 yillik daha satmayi düşünüyorum ve sizin dedikleriniz gibi siteye baktığımda en yuksek yazan adamin aracindan daha az km daha bakimli goruyorum kendi aracimi boylelikle biraz daha üstünü düşünüyorum.
    Sonra donup bakıyorum bu araca bu para verilmez el insaf. Vazgeciyorum.

• Peki sattıktan sonra neden aynı arabanın ilanlarına baktınız ki

• Biniciyseniz alın 0 araç, en az 5 6 yıl bakın keyfinize. Sahibindene de arada gülmek için bakarsınız benim gibi. Örneğin clio 5 yok diye bir muhabbet dönüyor ama kuzenim geçen hafta gitti kaporasını verdi ve bu ayın 28inde 1.3 otomatik aracı gelecek. He 0 fiyatları da hiç adil değil ama sahibindendeki 0 satıcılarından biraz uyguna veriyor bayiler.
    Gerçekten araca ihtiyacı olupta şunların yarattığı suni piyasa yüzünden araba bulamayanlara üzülüyorum.

• Hıyar ya bu zihniyet. Benzerini de benim araç sattığım adam yaptı. 17.000TL'ye sattım aracımı. 2 ay sonra 22.000TL'ye Sahibinden.com'da ilana koymuş. Başka telefondan alıcı gibi aradım, ne zamandır sizde falan dedim. 6 aydır bende, diyor. 🤣🤣🤣🤣

O fiyata satamayacağı belli. Piyasayı yükseltiyorlar. Bilinçli mi yapıyorlar yoksa biri düşer kar mı yaparız zannediyorlar, bilmiyorum.

• Araç piyasası metin2 nin 2009 yılındaki para hileli hali gibi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.