|
Bildirim
|
bu zihniyet deprem olduktan hemen sonra kira fiyatlarını arttıran zihniyettdir,sorsan türkiye kenetlendi bir kez daha gurur duyduk yardımseverliğimizle,yersen çok yardımseveriz
|
Formda al satçı çok,
onlara göre, al - sat'çı piyasa yükseltmez , vergi kaçırmaz al satçılar melektir |
Böyle insanları hiç sevmiyorum bende. Evdeki koltukları yenilediğim için eski kullandığım koltukları ücretsiz şekilde durumu olmayan birine vermek istedim ilana koydum ücretsiz ihtiyacı olana vereceğim diye bir sürü insan istedi ama gelen giden olmadığı için veremedim. Daha sonra afgan iki kişi geldi abi eşyamız yok verirmisin diye veriyim alın dedim koltuklarda tertemiz güzelce hepsini verdim arkası açık kasalı bir araç ile gelmişlerdi 5 dakika içinde yükleyip götürdüler. Neyse aradan 2-3 gün geçti bir de ne göreyim benim ücretsiz verdiğim koltukları açıklamaya hikaye uydurarak ilana vermişler işte yok aile kullandı koltukları tertemizdir ilk sahibi bizdik bayiden almıştık falan filan bir de utanmadan fiyat belirlemişlerdi. Adamı aradım ağzıma geleni saydım hayrını görmeyin o koltukların dedim kapattım suratına. Bundan sonra kimseye bedava bir şey vermiyeceğim. İnsanlık ediyorsunuz ama karşılığı bu oluyor maalesef.
|
Asla al satçı galericiye araba satmam,şüphe duyduğum gibi vaz geçerim, üstüne düzgün kişilere araba satarım her zaman hor kullanacak kişileri anladığımda direkt iptal eder satmıyorum derim.
Not: uzak yerden geleceğim diyip yol masrafı+yeme içme+dönerken ki benzin+sigorta+noter masraflarını da bana kitleyip aracı ölü fiyattan almayı teklif eden kişiler vardı. Dalga mı geçiyorsun sen dediğimde napayın ben de ekmek yiyeceğim arabadan al satçıyım ben demişti utanmadan. Ölücüye, alsatçıya galericiye araç satmayın, arabanın şuradı şöyle diye mırın kırın yapan adamı tersleyin satmıyorum diyin, kimsenin derdiyle uğraşmak zorunda değilsiniz, içinize sinmeyen adama da vermeyin. |
Millette aracı sattıktan sonra malum sitede kontrol etme hastalığı başlamış. Boş verin sizden çıktıktan ne yaparsa yapsın alıcı.
|
Arttırıyorum,
bu zihniyet depremde ölen insanların kollarındaki bilezikleri çalan zihniyetidir. |
Tek çare bu
6 aydan önce satarsa aracın kasko değerinin %10 u vergi olarak alınacak Ayrıca 1 kişi yılda sadece 2 araç alabilecek Ehliyeti olmayan kimsenin araç sahibi olması yasaklanacak |
Bedavaya arabaya bineyim, benzin parasida cebime kalsin derdinden.
Böyle tipler utanmasa... Karisina kızına oğluna acıyorum boylelerin... |
böyle hocam artık devlet bil el atmadan düzelmez, bende astra k kacırdım 116 ya 1 ay önce gecen gördüm 132 den ilana tekrar girilmiş.... ne diyelim
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_yakub -- 24 Şubat 2020; 16:15:59 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 19 Şubat 2020; 12:16:24 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_yakub -- 24 Şubat 2020; 16:15:44 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 23 Şubat 2020; 3:26:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|