Şimdi Ara

Yeni sattığım aracın ilanını gördüm (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
29.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
378 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi ben de bu tipleri anlamıyorum ya. Bakalım bu fiyata alan çıkacak mı diye diye 3-5 tane keyfine ilan koyan y*v$ak yüzünden piyasa ne hale geldi.
  • Bunu artık neredeyse herkes yapıyor piyasada böylece şişiyor ederinin çok fazlasına ilan verip belki biri düşer biri çıkar hesabıyla çakal ğibi pusuda bekliyorlar.Aslında şu dönemde yurt dışından ikinci el araç ithal edip satışı yapıla bilir hem getiren kazanır hem devlet hem millet kim kaybeder bu adam ğibi çakallar yalancı dolandırıcı olmuş galericiler(işini düzgün yapanı tenzih ederim) soğanı patatesi samanı mercimeği ithal edenler neden buna izin vermez bilmiyorum al sana ikinci eli düşürecek çözüm.yoksa bu yükselişin sonu yok bizim millet zaten hırsatçının önde diğeni buna yeni Elazığ depreminde de gördük.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swayne

devletinde el atması zor gibi geliyor bana. çünkü bu ikinci el piyasısına razı olmayan gidip sıfır araç alıyor.

Alıntıları Göster
    Burada 20 liraya satılan telefon kabini 1 dolara aliyordik ona bile el attilar, bu vergisiz galericilere de atarlar umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kaliteye saygı duydum, ama bu biraz ağır olmadımı yav.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Meyvenin içindeki glikozu hesaplıyorlar. Asıl glikoz, fruktoz vs. gibi şuruplar olup olmadığına bakman gerekir içindekiler kısmından.

• Arabayı satan kişi bakımını yaptırmaz. Alan kişi ertesi gün ilana koyduğu için bakımını yaptırmaz. Ekspertizdeki motor testini saymıyorum bile. Bu kadar el değiştiren arabanın ömrünün yarısı gider.

• Piyasa üç kağıtçı çakal adamla dolu, sözde müslüman ülkeyi, bizim kadar paraya tapan başka millet yok

• efe_yakub E kullanıcısına yanıt
    Toplum olarak herşeyi hakediyoruz aslında
    !!!

• Almayın bu kadar basit.
    Gidip sıfır da almayın.

Sen aç gibi sıfıra ikinci ele saldırır isen daha çok artacak bu fiyatlar. Kış ayındayız birde.
    Bunu yazı tatili bayramı var. O zaman seyredin şamatayı
  • Daha yeni aracımı satarken gelen mesaj.
    Yani küfür etsen boş ciddiye alsan olmuyor.
    İnsanı Yıldırız bu tipler. Yeni sattığım aracın ilanını gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Hocam bak alsat yaparsın adam ticaret yapıyor sonuçta yalansız dolansız yapmak kaydı ile al satçı değilim onu söyleyim alsat yapman için uyguna alıp değerinde satman lazım zaten alırken kazanman lazım,
    2. Elin bu durumda olmasının en büyük nedeni acaba arabam bu para edermi diye 150 etmeyecek arabayı 170 e, sıfırı 160 olan arabayı 165 e koyanlardır gerçek satıcı bakıyor piyasa bu benim arabam daha çok eder diyor buyrun cenaze namazına

Alıntıları Göster
    Al satçılar Türkiye'nin en büyük parazitlerinden. Ne üretiyor ne hizmet sunuyor. Üstüne üstlük arabayı soyup soğana çevirip satıyor. (Bagaj havuzlarını, orijinal paspaslarını söküp, orijinal ses sistemini dandik ürünlerle değiştiriyorlar.) Ekonomiye 1 kuruş katkıları yok. Bu mudur yani ekmek yemek?

• Araç 2. el piyasası uçuk elbet son alıcıda araç patlayacak.
    Al-sat olayı geçen başıma geldi arkdaş aradı Jetta var dedi müşterisi hazır hemen 2000 kazancaz dedi. Daha alamdan satmış arabayı :)
  • Benden aldığı aracı iade etmek ve para almak için türlü laflar eden arkadaş 10 bin fazlasına koymuş ilanı. Aynı şey.
  • Malum sarı site artık amacının dışına çıkıyor.İnsanlarımız da ahlak yok o yüzden ticaret yapıyor güya aklınca.
  • Arkadaşlar size bir bilgi paylaşayım,

Mesela araç 4-5 yaşında adam ilana ilk sahibinden yazmış ama bakıyorsun aracın plakasına yeni seri tescillerden. ( Örneğin istanbul da şu an C serisi plaka 3 + 3 karakter şeklinde. )

Bakın burada çelişki vardır, aldatmaca vardır.
  • ulan şu adamlara öyle küfürler etmek istiyorum ki...gel gör ki forum kuralları
  • Devlet bu olaya el atmak için neyi bekliyor acaba ? Serbest piyasanın bu kadar gerizekalıca kullanıldığı başka ülke yoktur herhalde . Piyasa yükseldikçe enflasyonda artıyor kimsenin umrunda değil . Kanun ile bu tür faaliyetler bir şekilde sınırlandırılmalı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPHAR3X

Devlet bu olaya el atmak için neyi bekliyor acaba ? Serbest piyasanın bu kadar gerizekalıca kullanıldığı başka ülke yoktur herhalde . Piyasa yükseldikçe enflasyonda artıyor kimsenin umrunda değil . Kanun ile bu tür faaliyetler bir şekilde sınırlandırılmalı .
    Serbest piyasa olduğu sonucuna nerden vardınız? TCMB kararlarından mı?

• İlanlara al-satcılar aramasın,ilgili kişilerin telefon numaraları savcılığa şikayet dilekçesi ile verilecektir diye bir ibare düşmek gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.