Şimdi Ara

Yeni sattığım aracın ilanını gördüm (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
29.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
378 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ticaret ne var bundan adam parasini odedidimi sana bitti ister yakar ister satar satarsa uzulceksin o fiyata o yuzden takip etme
  • 6 aydan önce aracını satmak isteyene uygulanacak vergi düzenlemesi biran önce yürürlüğe girmeli. Hatta daha baska önlemler de almalı devlet bu konu ile alakalı. Yoksa ucu bucağı yok bu işin. Herkes oturduğu yerden para kazanma aşkıyla yanıp tutuşuyor. Yalan söyleyip insanları aldatması umurunda değil. Ne kadar yalancı, ne denli yobaz bir millet olduk Allah'ım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende geçenlerde kullanmadığım sıfır gibi bi eşyayı ikinci el sitesine koydum bir kişi utanmadan yazmış alsatcıyım ona göre bi fiyat derseniz sevinirim diye yazmış bende cevap verdim bidaha yazmadı Yeni sattığım aracın ilanını gördüm

• Emin olun yazdığı fiyata yakın bir fiyattan satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Al satçılar Türkiye'nin en büyük parazitlerinden. Ne üretiyor ne hizmet sunuyor. Üstüne üstlük arabayı soyup soğana çevirip satıyor. (Bagaj havuzlarını, orijinal paspaslarını söküp, orijinal ses sistemini dandik ürünlerle değiştiriyorlar.) Ekonomiye 1 kuruş katkıları yok. Bu mudur yani ekmek yemek?

Alıntıları Göster
    Hocam İnan ki çok daha büyük parazitler var mesela emlakçı oturduğu yerden bir ev satıyor 50.000 lira komisyon istiyor senden ben işim gereği büyük makineler satan firmalarla görüşüyorum sürekli hiçbirinin üretim umurumda bile değil yurt dışından makine bir milyona getiriyor Burada 2 milyona satıyor inan bugün seninle Paran olsa sende araba alıp satarsın en kolay para kazanma yöntemleri Bunlar Maalesef işini yalansız dolansız yaptığı sürece sorun yok araç sahipleri daha çakal artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 20 Şubat 2020; 11:1:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkahmet

Daha yeni aracımı satarken gelen mesaj.
    Yani küfür etsen boş ciddiye alsan olmuyor.
    İnsanı Yıldırız bu tipler.
    Biz 30 bin liraya bir yıl çalışıyoruz adama bak be ekmek yiyeyim bahanesi ile bizim bir yılda kazandığımız parayı bir araç alım satımında kazanacak bu nasıl ülke böyle

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Aynen millet ne kafayla araba alıyor bu fiyatlara gerçekten anlamıyorum.
  • yüksek fiyat yazmanın bir diğer düşüncesi de ben bir olta atayım takılan biri çıkar denk getiririm demek oldu. hepimiz aynı gemideyiz. kimi zaman alıcı kimi zaman da satıcı olarak araçlarımızla imtihan oluyoruz. genellikle satarken ne tür bir davranış sergiliyorsam alırken daha fazlasını karşımdaki kişiden görüyorum. etme bulma dünyası tam anlamıyla yaşanıyor. full dolu depo ile aracımı sattım. istesem doldurmazdım ama alan kişi bari geri dönüşünde kafası rahat gitsin dedim. bir sürü ekstra araçla birlikte verdim. son aldığım aracında hiç eksiği yok aldığım adam muayene dahil yeni yaptırmış. triger değişmiş kışlık yazlık lastik verdi vs...
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Maalesef 220.000 TL artık araç için çok büyük bir meblağ değil. Fiyatlar akıl almaz şekilde yükseldi. 2-3 sene önce passat aldığımız paraya şu an clio alamıyoruz. Bırakın D segmenti C segment araçlar bile bayide 200k +
  • 28.5 a arabamı satmıştım.Adam zaten söylemişti al satçı olduğunu.Expertizin yapan vatandaş arabanın kazalı olabileceğini ön konsolun kaplama olduğunu airbag in bu kaplamayla kapandığını söylemesine rağmen hiç pazarlık etmeden sorun etmeden aldı adam.Tabi expertizin işgüzarlığıda olabilir.Hasar kaydı yoktu.Güneş yanıklarını boyatmış,tavana folyo çektirmiş 31.5 e ilana koymuştu arabayı.Bizim al satçı insaflıymış.İyi de bi insandı.Al satçı olcaksanızda böyle olun arkadaşlar.

• sen euroyu, doları 6 tl nin üstüne getirene kızma, otomobil üstündeki vergileri bu kadar arttırıp insanları sıfır araçlardan uzaklaştırıp ikinci ele mahkum edene kızma ondan sonra neymiş al-satçıymış. bir ara bu forumda liselilerden yakınırdık şimdi zeka fakirlerinden yakınıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B3C93D2DD

Biz 30 bin liraya bir yıl çalışıyoruz adama bak be ekmek yiyeyim bahanesi ile bizim bir yılda kazandığımız parayı bir araç alım satımında kazanacak bu nasıl ülke böyle

Alıntıları Göster
    izmirde biri vardı 235e bmw 40 yıl özel seri 25 bin kmde 235e alıp 255e satmıstı 1 ay olmadan.. ne paralar dönüyor
    benimde arkadas focus titanıum xenon far sunroof hatasız 130a düşürdü suan satsa tertemiz 160 170i var
  • ekmeğe sövdürecekler sonunda o olacak. mantığa bakar mısınız?
  • İpin ucu kaçtı bi kere , kolay kolay düzelmez.
    Geçen ay eşim için baktıgım marka model vermiyim 125bin tl ye temiz baktığım araçlar şuan olmuş 155bin tl.
  • hearthland kullanıcısına yanıt
    O biraz okuyanin ic dunyasi.

1.Sahibinden'de ikinci el bir koltuk aliyor. Sen de eve arkadaslarini cagriyorsun, pat adam geliyor. Ben o koltugu sattim almaya gelecekler diyor...
    2. Daha ileri versiyonu, Ev aliyorsunuz. 1+1 Mobilyali daha cok kira getiriyor. Adam Oradan buradan 2.el esya toplayip(buzdolabi bilumum makinalar) iste ihtiyac var bilmem ne diyerek pazarlik yapip alip eve koyup kiraya veriyor...
    3. Arabayi aldin Hanima dedin iste bak bunu aldim falan begendin mi falan. Hanim gitti arkadaslarini gosterdi. Hanimin arkadaslari kocalarina soyledi, pat senin araba cikiyor satilik...

Boyle bir hayatta, evleniyorsun esinle ziyarete gidiyorsun her bayramda farkli evde, ve her daim arka camda satilik tabelasi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukclkk

Aynen millet ne kafayla araba alıyor bu fiyatlara gerçekten anlamıyorum.
    arabalar 10bin fazla olunca ses etmezler, baska birseyde bin lira fazla istesen kıyameti koparırlar
  • İşin ucu fena kaçtı maalesef.Sorsan ticaret derler.Eskiden ticaretin de bir ahlakı vardı.Artık böyle şeyleri ahlaksızlık olarak görmeyen bir güruh var.Sana ne adam istediği fiyata satar der geçerler.Halbuki işin altındaki o ince naif çizgiyi görmüyor artık insanlar.Vicdan meselesi bu,anlamak hissetmek lazım.Herşey para değil bu hayatta.
  • 10.000 fazla verip o galericilerden araç alıyoruz ama benzinde krş. hesabı yapıp "en az nasıl yaktım" fotoları çekiyoruz. Garip bir çelişki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lapry

İşin ucu fena kaçtı maalesef.Sorsan ticaret derler.Eskiden ticaretin de bir ahlakı vardı.Artık böyle şeyleri ahlaksızlık olarak görmeyen bir güruh var.Sana ne adam istediği fiyata satar der geçerler.Halbuki işin altındaki o ince naif çizgiyi görmüyor artık insanlar.Vicdan meselesi bu,anlamak hissetmek lazım.Herşey para değil bu hayatta.
    ne vicdanı pazarda taze fasulyenin kilosu 25 tl olmuş, sivri biber 30 tl sen arabadaki artıştan mı dem vuruyorsun? ticaretin hangi alanında vicdan var? devlette var mı? taksicilere ötv indirimli araba. namusuyla para kazanıp almaya çalışanlara ötv kazıklı arabaç bu mu vicdan?
  • 18inde ankarada otonomiye A4 bakmaya gittik.

Benim favorilerde 275.000 Tl olan ilanı kaldırıp. 269.000 e yeni ilanla açmışlar. ( aynı firma )

Benim arabayla takas yapalım dedik ama baktık o iş olmayacak bize 1 gün max süre verin biz dönecez dedik çıktık. çıktıktan 1 saat sonra parayı cash ayarladık aradık 261.000 TL ye anlaştık. Kaparo vermeye gelin dediler yola çıktık. saat 4.30 felan olunca dedikki arayıp iban alalım eft yapalım aradık biz arabayı başka esnafa sattık boşuna gelmeyin dediler.

Arabanın ön tampon değişik, 12.000 TL hasar kaydı vardı. Daha oto teste sokunca başka birşey çıkarmı bilmiyoduk.

buyur sana araç başka galeri +40.000 TL fiyat. ve nokta sorun yok yazmış. Bide çıkarsa öderim yazmış. Zevkine en pahalı yerde oto teste sokup ödettiricen bunlara.

wowwodaki eski ilanı hala kadırmamışlar :
    - Dün gıcığına wowwoyu aradım bu arabayla ilgileniyorum diye. Onlarda 12.000 tl hasar kayıtlı ön tampon değişik görünüyor sistemde ama aracı satıcı kaldırmış sanırım sistemde aktif olarak görünmüyor dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smookeus -- 20 Şubat 2020; 11:35:6 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.