Şimdi Ara

Yeni sattığım aracın ilanını gördüm (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
4
Favori
29.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
378 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benzerini ben de yaşadım.yapan yaptığıyla kalsın hocam boşverin bir de aklınızda bulunsun böyle durumlarda. öğrencilere verin eşyanızı. biz öğrenciyken bize koltuk takımı vermişti komşumuz. herkesin duasını aldı. insan öğrenciyken çok ihtiyacı oluyor. ben de eski bulaşık makinemizi öğrencilere verdim. her gördüklerinde teşekkür ederler
  • smookeus S kullanıcısına yanıt
    1.4 motor araca 300 bin tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Skodacılar açıklasın 👀
    ne skodası ya adam gözümün önünde 2 gün önce 23bin liraya tofaş doğan aldı 2001 model hemde hatasız filan değil ön çamurluklar değişmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philae

benzerini ben de yaşadım.yapan yaptığıyla kalsın hocam boşverin bir de aklınızda bulunsun böyle durumlarda. öğrencilere verin eşyanızı. biz öğrenciyken bize koltuk takımı vermişti komşumuz. herkesin duasını aldı. insan öğrenciyken çok ihtiyacı oluyor. ben de eski bulaşık makinemizi öğrencilere verdim. her gördüklerinde teşekkür ederler
    Değerli yorumunuz için teşekkürler hocam Ben çabucak elimden çıksın diye vermiştim bir de bugün gelicem yarın gelicem diyipte almaya gelmeyen bir sürü insan vardı inanın bıkmıştım artık. Bedava bile veremiyorsunuz koltukları düşünsenize Apartmana koyduğum için hemen vermek istedim koltukları. Kirlenir toz olur diye. Hiç öğrenci istemedi benden isteseydi verirdim zaten ama isteyen çıkmadı. Bende bu şahıslara verdim ama ne bileyim böyle olacağını. Adamlar bildiğin ücretsiz aldıkları koltukları değer biçerek ilana koymuşlar açıklamaya da bir sürü hikaye yazmışlar. Ne diyeyim. Hakkımı helal etmiyorum.

• Aracı sattıktan sonraki süreç sizi bağlamaz. Ortada yalanlar dönüyorsa elbette hak ettiğini bir gün bulacaktır.
  • Ben son birkaç aydaki anormal fiyat artışlarının mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum. nasrettin hocanın bindiği dalı kesmesi gibi galerici ve al satçılar da kendi bindikleri dalı kesiyor. Devlet çok yakında ev satışlarında ki gayrimenkul değer artışından vergi alması gibi 2. el araç satışlarında da elde edilen kardan vergi alacak...
  • Bu iş özellikle bizim hobi olarak yaptığımız spor olan off-road arazi araçları piyasasında çok oluyor.

Geçenlerde 228'e sattığımız araca pasta cila yapıp 268'e vermişler. Şimdi bunu bu paraya alan adam satarken daha aşağısına satar mı size?

İşte böyle böyle oluyor fiyatlarda tavan yapıyor, daha da yapacak gibi duruyor.
  • Paranın kölesi olmak böyle bir şeymiş demekki. Allahtan böyle hayat yaşıyan pek kimse yok çevremde. Vallahi zor durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devlet bu işe el atar inş. bu ekmekci pezev. tövbe tövbe.

• quote:

Orijinalden alıntı: LouisVuitton

Aracı sattıktan sonraki süreç sizi bağlamaz. Ortada yalanlar dönüyorsa elbette hak ettiğini bir gün bulacaktır.
    Anladığım kadarıyla burdaki önemli olan şey sattiktan sonraki değil. Satarkenki süreç. Alıcılar (puşt olanlar) satıcıların insiyatifini kullanıp ucuza almaya çalışıyor. Karşı tarafa acitasyon yapıp,onların acıma duygularını kullanıp iş yapıyorlar.
    Bu şerefsizler yüzünden insanlardaki duygu her geçen gün azalarak toplumun hissizlesmesine sebep oluyorlar. Sonra millet neden böyle duyarsız oldu deniyor.
    Benim gözlemim bu şekilde.

• 20 yıllık araçları efsane diye diye 40 bin 50 binlere koyuyorlar.
  • efe_yakub E kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş 😨 ilanı paylaşın isterseniz görsün millet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaş belli ki senin zoruna gitmiş ama adamın aracın sorunlarını örtmesinden başka ahlaken bir sorunu yok parasını ödemiş mülkiyeti ona geçmiş çok zoruna gidecekti neden sattın derler adama ... çok titizseniz bildiğiniz insana bildiğiniz aracı satın alın bu kadar basit
  • 92 Şahin 4200 al 1 yıl sonra 3900 e sat

2006 palio 17bin al 1,5 yıl sonra 18e sat

2009 punto 25e al 1,5 yıl sonra 25750 ye sat

2012 punto 38e al 7 ay sonra 33500 e sat

şimdi accent era al 29bin e bakalım bundan ne kadar zarar olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim arkadaş iki sene önce kendi arabasını 25.000 TL dan ilana koydu. 15 dakka sonra biri aradı abi 20.000 veriyorum hemen alayım dedi. bizim arkadaş şok tabi, dedi kardeşim fiyat 25bin sen fiyatı görmedin mi dedi. karşıdaki ne dese beğenirsiniz? "abi biz de al-sat işi yapıyoruz biz de para kazanmayalım mı?" benim arkadaş da soğuk kanlı biridir, "fiyat orada yazan fiyat, ödüyosan al ödemiyosan iyi günler" dedi kapattı telefonu sonra.

inanılır gibi değil. bir de iş diyolar.

gerçi bu herif gene iyi, "ben alıp satacam, ondan az teklif ediyorum" diye açıkça söylüyor bu. gerçek al-satçılar "senin arabanın piyasası 25 değil 20 bin, satamazsın" falan diye yalan söyleyerek dalarlar konuya.

neyse işte, benim arkadaş bir hafta geçmeden 25'den sattı aracı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaqu

Vay arkadaş 😨 ilanı paylaşın isterseniz görsün millet
    Bu konu için fazla gereksiz mesaj aldım, o yüzden tüm yorumlarımı siliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_yakub -- 24 Şubat 2020; 16:15:25 >
  • bence biraz fazla acımasız yorumlarda bulunulmuş, bu bir tür ticaret ürün de araba. bunu borsada da yapan var, hergün 2 kademe aşağıdan alıp aynı anda 2 kademe yukarıdan satış verip, gün içi hafif dalgalanmadan bile para kazananlar var.

• Alan varsa kime ne?
  • Serbest piyasaymış kendi malıymış geçiniz bunları. Piyasa daha önce de böyle değildi. Yine vardı al satçılar. Yine vardı serbest piyasa. Ama fiyatlar uçuk değildi.

1. eller çok pahalı kardeşim. Devletin bir şeyler yapması lazım artık. %160 a varan vergiler nedir ?

Bir kere aldığı aracı 6 aydan önce satamayacak alan adam. Bak bakalım al sat yapabiliyor mu ? Berberin dükkanın önünde 3 tane araba var bu nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navi

bence biraz fazla acımasız yorumlarda bulunulmuş, bu bir tür ticaret ürün de araba. bunu borsada da yapan var, hergün 2 kademe aşağıdan alıp aynı anda 2 kademe yukarıdan satış verip, gün içi hafif dalgalanmadan bile para kazananlar var.
    Bu konu için fazla gereksiz mesaj aldım, o yüzden tüm yorumlarımı siliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_yakub -- 24 Şubat 2020; 16:15:4 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.