Şimdi Ara

Yeni Server da Char Yapılandırması (kararsız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben 3 yapılandırma arasında kaldım sıralayım hemen :D

1)1hand+2hand+cleric (bunlardan herhangi biri yerine axe derseniz lütfen açıklayın hepsine sp yetmez sadece2 si )

2)blader (fire+bic.+(bunların yanında ne olacagına kararsızım)

3)wiz+cleric (bunun bi ayrıntısı yok zaten)

Ayrıca bir academy 'm olcak onu da hesaba katalım (kasma vs. )
    Pvp ve job war yapmadan bu oyunun güzel olmayacağı taraftarlarından biriyim bu arada :D
    Sizce hangisini açmalıyım...

bide bu yapılandırmaların + ve - lerini de paylaşalım

1) + ları 2 h kasmada yardım eder 1h ise pvp ve job var da dull statusu ve knock back le ii iş görür.
    Cleric buffları ve tank bufflarıyla str lere karşı neredeyse kral olur.
    1)- leri çok yavaş olur ve diğer avrupalı arkadaşları gibi 15 sn tren bekliyor :D
    Yavaşlığı yuzunden uzaktan saldıran tüm yapılandırmalara karşı zayıf düşer.

2)+ sı olarak PvP ve 1-1 job war da etkilidir
    Pek bi - si yok sadece az vurur ve yavaş kasar

3)+ sı herkesin bildiği gibi hızlı kasar ve guzel plv yapar :)
    - si dayanıksız pt ve giant canavarlarını cleric sayesinde anca keser

lafı çok uzattım eklemek istediginiz bişey varsa ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caput06 -- 6 Mart 2009; 16:34:17 >

• İsteklerin doğrultusunda sana bu Build gider diye düşünüyorum, 1H Warrior + 2H Warrior / Cleric (veya Warlock) da olabilir . . .

Misal 1H Warrior / Warlock olursan ;

- Pvp'de, Job'da iş görebilirsin. Ama özelliklie Pvp de. Ama Fw gibi mevzularda Cleric olmanı önerebilirim. Ha tabi şu olursa bence daha iyi olur. Mesela sen 1H Warrior / Warlock'sun eğer sana extradan cleric ile destek çıkacak birini bulabilirsen Fw'de de çok güzel takılırsın . . .

- Ama sadece 1H yapasan kasarken çok yavaşlarsın, o yüzden Kasarken 2H yap derim, ama benim fikrimi sorarsan ben yan olarak Warlocktan yanayım . . .
  • up
    cevap için teşekkurler
    warlock kasma da da işe yarar mı sence cleric kadar?
  • bu arada bir şeyi unuttum pvp de değil de fw de fln force bow arkadaşım olacak bunu da hesaba katalım
  • Warlcok kasmada işe yaramaz, zaten str olacağın için Warlcok'da Mag vuracağı için hiç bir işe yaramaz. Warlcok tamamen Yan build olacak . . .

- Ama Cleric On numara olur . . .
  • Plvl gibi şeyler için 2handed işini görür 1h+clericlede tank olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkurler ee başka yorum yok mu :D
  • 2 Handed aç hepsini en iyi şekilde yaparsın.

Blader açarsanda yanına Lighting aç.
  • Hiç acele etme derim .Karekterin kasması icin gereken skill leri ac kafi 100Lvl gelince skill lerin getirisi götürüsü nasıl olacak .Önce bunları görmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ablay -- 6 Mart 2009; 19:12:17 >
  • wizz/cleric/bard kas neden dersen onglarda pfarm ve daha sonra plv yaparsın bu sayede istediğin charı ve daha fazlasını yaparsın bardda koşma clericte res işini görür
  • Force bow yap derim.Zevkli chardır . Unique kesmek ıstıyorsanda Wizard-Bard tercihimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.