Şimdi Ara

yeni server hakkında önemli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu post kasmak falan için deil bayadır topic açılmıyo bu konuda ama biz arkadaşlarla uzun zamandır bekliyoruz ne zaman gelecek neyden sonra gelir bilgisi olan varmı lütfen post kasıyosun diyenler gelipde sorumun amacını bozmasınlar her gün topic de açmıyorum en son 8 gün önce açtım topic kirliliğide deildir bilgisi olanlar aydınlatsınlar lütfen

• Bir şey söylücem burdakiler nerden bilsin ne zaman geleceğini hayır gm bu forumda da haberimiz mi yok
    tamam post kasmıyorum diyosun da ne olursa olsun böyle bir topic saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ano16 -- 24 Temmuz 2007; 13:36:00 >
  • sitesinde her hangi bir resmi açıklama yok tahminler üzerine konuşuluyor sadece herkezin ağzında eylül başı diye işitiyorum ama ne kadar doğru tartışılır....
  • ewt bayadır topic acılmıodu dedin ki ben bi topic acıyımda hatıralarımız UP lansın.
    biz münetcilmiyiz??
  • Şuan yeni bir server gelecek diye bir durum yok.. bana göre en az 5-6 ay daha gelmez gelmesin de geldikçe eski serverlerin Oyuncu kapasitesi düşüyor.
  • 8 Kişi charları sattık yeni server bekliyoruz hergun msn de acaba dogru bişemi yaptık die tartışıyoruz artık ne beklicek sabrımız kaldı nede kasıcak cok zamanımız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ano16

Bir şey söylücem burdakiler nerden bilsin ne zaman geleceğini hayır gm bu forumda da haberimiz mi yok
    tamam post kasmıyorum diyosun da ne olursa olsun böyle bir topic saçma

lan adam gibi konuş günde en az 150 gereksiz saçma topic var git onlara konuş buda saçma bi topic deil bilgin yoksaa yazma bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.