ARKADASLAR BZ DOSTLARIMLA TÜM CHARLARIMIZI SATTIK YENİ SERVERİ BEKLİOZ NE ZAMAN GELECEĞİNİ BİLEN WARSA LÜTFEN SOLESN VEDE NE ZAMAN GELECEĞİNİ NERDEN BAKABLRM
Eosa gelin daha 1ay bile olmadı.YEni servera daha çok var
yeni server hemen gelmez bence, çünkü daha yeni bi server geldi(Eos)
yeni serverin gelceği bile belli değil
yarın gelicek
eos açılalı kaç gün oldu daha arkadaşım istersen eos ta başla daha 90 yok :D
quote:
Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_
Şikayet mesajı başarılı ile yaratıldı.
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsinize.
Pencereyi kapa ?
Tahminim hemen gelmez, Çünkü daha yeni geldi.
quote:
Orjinalden alıntı: Pessimistyle Rapper
quote:
Orjinalden alıntı: _Game_Shadow_
Pencereyi kapa ?
Pencereyi kapa ?
Mesaj yazmadan belirtebilirdin...
Nedir şu türklerdeki yeni server sevdası anlamadım bi türlü Yeni servere geçip 0'dan başlayıp ilk 90 olup sun set düzme hayali olan arkadaşlar sevinmesin boşuna Hangi serverde arkadaşınız bol ise orda oynayın daha fazla faydasını görürsünüz
maşşalah nediyimki .. daha yeni 2 tane geldi siz her dakka server isterseniz k.bakmayn ama o iş yaş iş :)
quote:
Orjinalden alıntı: Silent Force
Nedir şu türklerdeki yeni server sevdası anlamadım bi türlü Yeni servere geçip 0'dan başlayıp ilk 90 olup sun set düzme hayali olan arkadaşlar sevinmesin boşuna Hangi serverde arkadaşınız bol ise orda oynayın daha fazla faydasını görürsünüz
kardesm biz arklarla bütün 90lıkc harlarımızı sattık yeni serveri beklioz sadece sorduk ALLA ALLA bilmeyenlere baksana sacma sacma seyler yazmıslar
quote:
Orjinalden alıntı: kafadar
maşşalah nediyimki .. daha yeni 2 tane geldi siz her dakka server isterseniz k.bakmayn ama o iş yaş iş :)
Aynen o iş yaş iş :)
Bende yeni serverı bekliyorum AOC oynadım ve gördümki herşey görüntü değil sro oynamaya devam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme