Şimdi Ara

Yeni serverda ırkınız ne olacak(Manes galiba)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
177
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ee bundan sanane yani benim ne olcagımdan her server acılırken bole gereksiz topcler acılıyo ya yeter o adam ne olcaksa olsun sen ne istiyosan onu ol
  • ORC
  • Çoğu kişi orc olacak.Sen human ol
    quote:

Orjinalden alıntı: SaccA

30 unda geliyor diolar
  • bir DH clanı kuralım ben şimdiden söyliyeyim
    ben battlepriest Buffer+Healer
  • KARUS .

el morad deşmeye hazır mısınızzz
  • Orc warior doğdum orc warior ölcem.Bu sefer inadım inat sadece lvl kascam.DH clanı kurmayı da boşverin bence.Kurcaksınız 2 hafta sonra bozulcak.Bu arada anlaştığım arkadaşlarımın hiç biri yeni servera geçmiyo.Eğer gerçekten lvl kasmaya niyetli olan varsa beraber kasalım.Belli bi lvle(65 civarı) kadar pk yapmayı düşünmüyorum.Gerçekten bu konuda ciddiyseniz beklerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • priest olcam 62 ye kasıcam
    orc istiyorum ama harita falan hiç bilmediğim için elmorad olcam galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Orc warior doğdum orc warior ölcem.Bu sefer inadım inat sadece lvl kascam.DH clanı kurmayı da boşverin bence.Kurcaksınız 2 hafta sonra bozulcak.Bu arada anlaştığım arkadaşlarımın hiç biri yeni servera geçmiyo.Eğer gerçekten lvl kasmaya niyetli olan varsa beraber kasalım.Belli bi lvle(65 civarı) kadar pk yapmayı düşünmüyorum.Gerçekten bu konuda ciddiyseniz beklerim

gel beraber kasalım ben de rouge açcam.2 kişi deru döneriz :D
  • bende öküz gibi kasmayı düşünüorum :P
  • BEN ORC ASAS OLACAM
    ARKADASTA MAGE OLACAK ORC
    4 KİŞİ DONERİZ ALİ_EMRE SEN BEN Bİ DDEE ARK
  • Human warrior olacam ama clan kuralım,beraber kasalım gibi planlar yapmayın bence.çünkü server açıldığında herkes kendi derdine düşüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheRock

Human warrior olacam ama clan kuralım,beraber kasalım gibi planlar yapmayın bence.çünkü server açıldığında herkes kendi derdine düşüyor

ewt geçen seferde edanada clan kurcaktık sözde ama kuramadık herkes kendi derdinde idi hiç bir yardımlaşma yoktu.
  • ben human ve bir kaç arkadaş human olcaz 10 kişi filan clanda kurcaz clanı ben kurcam isterseniz sizden gelmek isteyen olursa alabilirim gelmek isteyen varsa pm den yazsın msn adresimi filan verebilirim
  • Ben Orc olacağım birlik olalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuM

quote:

Orc warior doğdum orc warior ölcem.Bu sefer inadım inat sadece lvl kascam.DH clanı kurmayı da boşverin bence.Kurcaksınız 2 hafta sonra bozulcak.Bu arada anlaştığım arkadaşlarımın hiç biri yeni servera geçmiyo.Eğer gerçekten lvl kasmaya niyetli olan varsa beraber kasalım.Belli bi lvle(65 civarı) kadar pk yapmayı düşünmüyorum.Gerçekten bu konuda ciddiyseniz beklerim

benide ekleyin bende priestim artık buffermi olsam healerim

• quote:

Orjinalden alıntı: herscher

quote:

Orjinalden alıntı: NuM

quote:

benide ekleyin bende priestim artık buffermi olsam healerim

bende gelebilirim rog olarak

• yeterrrrrrrrrrrrr buunlailgili 4 topic açıldı ilk iki tanesine neyse dedim human olcak lar orc olcaklar diyeidi 3. ye de kızdım ama yeter artık sizinki 4. oluyo azcık araştırın bulunca o topici uplaın yeter artık yaa
  • tamam sen upla biz ona geçeriz
  • bende ORC olcam ass lvl 65 kadar kasmayı düşünüyom bende hiç pklık yapmıcam zaten lvl 65 olunca ağlatırız cz yi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.