ee bundan sanane yani benim ne olcagımdan her server acılırken bole gereksiz topcler acılıyo ya yeter o adam ne olcaksa olsun sen ne istiyosan onu ol
ORC
Çoğu kişi orc olacak.Sen human ol
quote:
Orjinalden alıntı: SaccA
30 unda geliyor diolar
bir DH clanı kuralım ben şimdiden söyliyeyim ben battlepriest Buffer+Healer
KARUS .
el morad deşmeye hazır mısınızzz
Orc warior doğdum orc warior ölcem.Bu sefer inadım inat sadece lvl kascam.DH clanı kurmayı da boşverin bence.Kurcaksınız 2 hafta sonra bozulcak.Bu arada anlaştığım arkadaşlarımın hiç biri yeni servera geçmiyo.Eğer gerçekten lvl kasmaya niyetli olan varsa beraber kasalım.Belli bi lvle(65 civarı) kadar pk yapmayı düşünmüyorum.Gerçekten bu konuda ciddiyseniz beklerim
priest olcam 62 ye kasıcam orc istiyorum ama harita falan hiç bilmediğim için elmorad olcam galiba
quote:
Orjinalden alıntı: ali_emre
Orc warior doğdum orc warior ölcem.Bu sefer inadım inat sadece lvl kascam.DH clanı kurmayı da boşverin bence.Kurcaksınız 2 hafta sonra bozulcak.Bu arada anlaştığım arkadaşlarımın hiç biri yeni servera geçmiyo.Eğer gerçekten lvl kasmaya niyetli olan varsa beraber kasalım.Belli bi lvle(65 civarı) kadar pk yapmayı düşünmüyorum.Gerçekten bu konuda ciddiyseniz beklerim
gel beraber kasalım ben de rouge açcam.2 kişi deru döneriz :D
bende öküz gibi kasmayı düşünüorum :P
BEN ORC ASAS OLACAM ARKADASTA MAGE OLACAK ORC 4 KİŞİ DONERİZ ALİ_EMRE SEN BEN Bİ DDEE ARK
Human warrior olacam ama clan kuralım,beraber kasalım gibi planlar yapmayın bence.çünkü server açıldığında herkes kendi derdine düşüyor
quote:
Orjinalden alıntı: TheRock
Human warrior olacam ama clan kuralım,beraber kasalım gibi planlar yapmayın bence.çünkü server açıldığında herkes kendi derdine düşüyor
ewt geçen seferde edanada clan kurcaktık sözde ama kuramadık herkes kendi derdinde idi hiç bir yardımlaşma yoktu.
ben human ve bir kaç arkadaş human olcaz 10 kişi filan clanda kurcaz clanı ben kurcam isterseniz sizden gelmek isteyen olursa alabilirim gelmek isteyen varsa pm den yazsın msn adresimi filan verebilirim
Ben Orc olacağım birlik olalım
quote:
Orjinalden alıntı: NuM
quote:
benide ekleyin bende priestim artık buffermi olsam healerim
quote:
Orjinalden alıntı: herscher
quote:
Orjinalden alıntı: NuM
quote:
benide ekleyin bende priestim artık buffermi olsam healerim
bende gelebilirim rog olarak
yeterrrrrrrrrrrrr buunlailgili 4 topic açıldı ilk iki tanesine neyse dedim human olcak lar orc olcaklar diyeidi 3. ye de kızdım ama yeter artık sizinki 4. oluyo azcık araştırın bulunca o topici uplaın yeter artık yaa
tamam sen upla biz ona geçeriz
bende ORC olcam ass lvl 65 kadar kasmayı düşünüyom bende hiç pklık yapmıcam zaten lvl 65 olunca ağlatırız cz yi