Şimdi Ara

Yeni serverda ırkınız ne olacak(Manes galiba) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: spacedog

yeterrrrrrrrrrrrr buunlailgili 4 topic açıldı ilk iki tanesine neyse dedim human olcak lar orc olcaklar diyeidi 3. ye de kızdım ama yeter artık sizinki 4. oluyo azcık araştırın bulunca o topici uplaın yeter artık yaa

ya sanane nie çok topic açılması sana batıo???

Nie bana değilde u topice başka cevap werene değilde sana batıo zaten yok işte bu4. topic yok işte bu konu önceden açıldı dienlerer gıcık oluom ben daha yeni gödrüm bu konuyla ilgili topici naapcaz şimdi ????
  • Beyler şimdi benim arkadaş da benle kascak.Oda warior açcak.Ben şimdilik kalabalık partyle kasmak istemiyorum.Eğer niyeti ciddi olan rogue ve priest varsa pm atsın bana konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 23 Haziran 2006; 17:19:32 >
  • tabiki hummannnnnnnnnnnnnn

• human priest buffer/healır
  • Yukarı.

Bu konu hakkında daha çok topic açmayın lütfen.Bu topic altında konuşalım.Hatta bu konu bi süre üst konu olsun.
  • Oynarsam Karus olacağım..
  • human priest açacam
  • asasin açıcam ama item kasmak çok çok zor oluyo asasinle
    warrior açsam diyorum onlada fazla oynayabilecegimi sanmıyorum
    ne açacagımı bende şaşırdım
    ama asasin gibi geliyo fullp +7 giyer 2 tane +7 mirage aldımmı (lvl 62)
    cz benim o zaman

ORC DOGDUM ORC ÖLÜCEM (geçekte insan )
  • haklısın herkes orc olcak ya human daha zevkli güçlülere karşı güzel olur
  • human olurdumda human ın elbiseleri tenekeden farkı yok
    evdeki soba ya benziyo elbiseler
    orclar saha sempatik hep orc oldum halada orc olcaum bu gidişle
    ama orc çogunlukta olunca lvl kasma slotları dolu olucak büyük ihtimal
  • deadly canım bak burda bişey tartısıyoz işine bak canım
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeviLaGenT

deadly canım bak burda bişey tartısıyoz işine bak canım

bunun neyi tarsıyon analamıyorum coq gereksiz bi topic 5125158 tane yeni serwer topic i war bence patlatılması gereken bi topic her canı sıkılan yeni serwer die topic acıyor sende tarsıyon
    ama pardon sen yenisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly_ -- 23 Haziran 2006; 19:22:58 >
  • orc olunur mu yaw o ne oyle yeşil yeşil pöf iğreeanç
    İnsan olmak war ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnightS of ZB

orc olunur mu yaw o ne oyle yeşil yeşil pöf iğreeanç
    İnsan olmak war ya

haklısın kardes

4ever HUMAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnightS of ZB

orc olunur mu yaw o ne oyle yeşil yeşil pöf iğreeanç
    İnsan olmak war ya

hehe deneme amaçlı 1 kere insan olmuştum ama 2 gün dayanamadım
    kendimi eskiden evin ortasındaki kömürle yanan sobaların üretim merkezinde hissettim

• formda yeniyim eger mesajım yanlış bi yere giderser sry neyse yeni server açılırsa her zaman olduğu gibi rogue archer olucam ve bu sefer başka hiçbir char açmadan onu kasıcam kimseyi kasacak adam da yok iyi oynayan iyi yükselecek bide şu orc niye seçersiniz anlamıyorum yeşil kafalı garip yaratıklar özünüze dönün biraz insan olun human yani el morad dimi yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Orc warior doğdum orc warior ölcem.Bu sefer inadım inat sadece lvl kascam.DH clanı kurmayı da boşverin bence.Kurcaksınız 2 hafta sonra bozulcak.Bu arada anlaştığım arkadaşlarımın hiç biri yeni servera geçmiyo.Eğer gerçekten lvl kasmaya niyetli olan varsa beraber kasalım.Belli bi lvle(65 civarı) kadar pk yapmayı düşünmüyorum.Gerçekten bu konuda ciddiyseniz beklerim

beraber kasmak istiyorsan beraber oynayalım beraber parti falan kurarız eger istiyorsan orc olurum ama eger istemiyorsan human olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: TreEBearD

formda yeniyim eger mesajım yanlış bi yere giderser sry neyse yeni server açılırsa her zaman olduğu gibi rogue archer olucam ve bu sefer başka hiçbir char açmadan onu kasıcam kimseyi kasacak adam da yok iyi oynayan iyi yükselecek bide şu orc niye seçersiniz anlamıyorum yeşil kafalı garip yaratıklar özünüze dönün biraz insan olun human yani el morad dimi yaaa

herkes elmorad olsa
    ozaman hayatımıaz ARENAda gecerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly_ -- 23 Haziran 2006; 19:28:23 >

• sabri hayatında kac tane charın oldu canım kesde işimize bakalım tmm mı canım hatırlamıyosun herhalde gökhan bana charının ss gönder dediğin gunleri :
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.