Şimdi Ara

Yeni serverda ırkınız ne olacak(Manes galiba) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
177
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her topice aynı cewabı wermekten bıktım bende karus warrior açmayı düşünüyom. artık beni cz dm de görürseniz şaşırmayın...
  • Benim ne olcağım belli deil serwer açıldığı gün görcez
  • Ben Edanada :GeneraL: nickli bir prest im ama yeni server dede acıcam bir prest yada warrior belki orada buluşur tanışırız iyi oyunlar.
  • yeni serverda assasin acacagim Human ilk kez :))
  • SenS yapma be bende Karus olmayı düşünüyodumSen demez miydin 4ever karus die
    Neyse olmazsa human olurum zaten arkadaşla tartışacaz daha human karus konusunda(ben karus istiyodum)
  • human mage olacam
  • human rogue açacağım
  • human preist buffer -healer daha sora haeler-debuff olcam cz için beraber kasmak isteyenlerle kasabilirim
  • Gereksiz topic
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolcetin

ee bundan sanane yani benim ne olcagımdan her server acılırken bole gereksiz topcler acılıyo ya yeter o adam ne olcaksa olsun sen ne istiyosan onu ol

topici acan adam aldınmı ağzının payını
  • quote:

ee bundan sanane yani benim ne olcagımdan her server acılırken bole gereksiz topcler acılıyo ya yeter o adam ne olcaksa olsun sen ne istiyosan onu ol

şikayet et kardeşim alla alla adam sormuş ne güzel sen nesin kendini ne zanlediyosun begenmiyosan şikayet et töbe töbe...ben karus olcam ali_emre arkadaşımla beraber
  • quote:

Orjinalden alıntı: sacmasapan_bir_isim

quote:

ya siz kimsiniz böle dalga geçiyosunuz milletle adamın açtıgı konu bence gerekli sence gereksiz ee bunu neden şikayet etmeyip buraya yazıyosunuz anlamıyorum sizi ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sacmasapan_bir_isim

quote:

belki cogunluga gore ve Donanimhaber'e gore Char acmayi dusunuyor. forum arkadasligini dusunuyordur belki
  • human forever
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deadly_

quote:

Orjinalden alıntı: DeviLaGenT

deadly canım bak burda bişey tartısıyoz işine bak canım

bunun neyi tarsıyon analamıyorum coq gereksiz bi topic 5125158 tane yeni serwer topic i war bence patlatılması gereken bi topic her canı sıkılan yeni serwer die topic acıyor sende tarsıyon
    ama pardon sen yenisin

topic açmayın diosan topice yorum yapma

Bende Human olucam inş. priest

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaccA -- 24 Haziran 2006; 19:08:18 >

• Biz okul olarak clan kurcaz Çemberlitaş Anadolu Lisesi (Ç.A.L)isme baq isteyen gelebilir ben warrior açıcam 60 olup paso dm doncez clana gelicek priest aranıo
    tabiki HUMAN
  • Sabredemiyorum ya şu yeni serverın açılışını.5gün 5 yıl gibi gelcek
  • Human Female Assassin açmayı düşünüyorum
  • beyler yeni serverda bende human asas açıcam bi arkadas ortamım yok hepsi oyunu bıraktı edanada 55 lwlim onu bırakıcam birlikte kasıcak arkadaslar arıyorum
  • Ben gelmeyi düşünmüyorum açıkcası.Hatta oyunu falan bırakmayı düşünüyorum.Öyle duruma geldim ki kız arkadaşım şikayet etmeye başladı.Konuşurkan bile aklım oraya gidiyo.Bugun gidince CZ mi gitsem diyorum.

Ama kız çok bozuluyo bu işe yüksek ihtimal bırakıcam.

İMZAMA SADIK KALICAM

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.