Şimdi Ara

Yeni serverda ırkınız ne olacak(Manes galiba) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muratalib

BEN ORC ASAS OLACAM
    ARKADASTA MAGE OLACAK ORC
    4 KİŞİ DONERİZ ALİ_EMRE SEN BEN Bİ DDEE ARK

beni de ekle beraber olalım msn al xmen30000@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeviLaGenT

sabri hayatında kac tane charın oldu canım kesde işimize bakalım tmm mı canım hatırlamıyosun herhalde gökhan bana charının ss gönder dediğin gunleri :

senden fazla oldugunu sende biliyorsun bende ben kabul ediyorum senin charın daha iidi ama senden fazla charım oldu lol^^

• humanız human gideriz
  • bu konuyla ilgili 5000000000000000000. kişisin bu yüzden sana süpriz bir hediye vereceğiz

ben mod olsam seni banlardım
  • OFff yeter artık bıktımm sızden arastırmadan konu acmayınız

halla hallaTıkla bıda arastırmadan konu acma
  • 6 gün kaldı hadi bakalım başka topic açılmasın
    UP
  • quote:

Orjinalden alıntı: HitmaC

OFff yeter artık bıktımm sızden arastırmadan konu acmayınız

halla hallaTıkla bıda arastırmadan konu acma

Hangi konu?Anlamadım?O topic kapanmış galiba.Araştırma yapmadan konu açmayınız plz
  • BEN TABİKİDE ORC OLCAM HUMANLARA ÖLÜMM
  • beni saymayın
    bi char daha kasacak halim kalmadı
    olimpia da kalacam
    gerekirse server da bir tek ben kalırım bi char daha kasmam
  • bende yeni servera geçiyorum ve ciddi bir char kasıcam öss nedeniyle bırakmıştım ve 7-8 aylık bi gaz var üstümde tamda össnin bitişine denk geldi server
  • sonuna kadar insan olurum orclar ne o öle yaratık gibiler bide hiç yardımlasma yok arkadasım actı char kimseden ne parti nede baska bişe adamlar civciv kasmaya bile üseniyo parti baskanı mageye cekermisin dedim kıllıgına bana yürü dedi ben maneste human olcam nickimde JACKALBORIS olur
  • orclar yardımlaşmazmış ben her serverde orc açtım sadece cypherde human açtım ve adamlar slm bile almıyar çoğu havalı adam allahın selamını almıyo orcların %95 i verdiğin selam ı alır ama humanlarda %10 u alsa yine iyidir orclarda lvl kasmasıda kolaydır cz raven genelde orclarındır ve çok iyi lvl kasılr humanlarda ölemi el morad harpy troll apos orclarda cz daha ön plandadır ex için

bu arada yeni serverde orc warrior açıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _retrayt_ -- 24 Haziran 2006; 15:45:13 >
  • human
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuM

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Orc warior doğdum orc warior ölcem.Bu sefer inadım inat sadece lvl kascam.DH clanı kurmayı da boşverin bence.Kurcaksınız 2 hafta sonra bozulcak.Bu arada anlaştığım arkadaşlarımın hiç biri yeni servera geçmiyo.Eğer gerçekten lvl kasmaya niyetli olan varsa beraber kasalım.Belli bi lvle(65 civarı) kadar pk yapmayı düşünmüyorum.Gerçekten bu konuda ciddiyseniz beklerim

gel beraber kasalım ben de rouge açcam.2 kişi deru döneriz :D

bende orc warriorum bende iyi bir birlik kurmak istiyorum isterseniz birlikte kasarız orc warriorum bende benide aranıza alınnnnnnnnnnnn

• Ben Human rogue olucam neden derseniz eski k.o ya geçiş olcakmış ve ben eski hartitada boss yerlerini iyiy biliyorum ayrıca shell pauldron gerisi çitin erkek rogue çok seviyorum

ırk=human
    server = cyper (bırakıorum)
    nick=lazzz
    lvl =70
    jop=prest
    itemler (+8ms +9 prest elbisesi ezik olan) bide uniq takı)
    NOT : CYPER BATTI MALESEF BENDE BIRAKIYORUM LVL 70 OLSANDA ADAM OLAMASSSIN O SERVERDA
    NP :400 K
  • quote:

Orjinalden alıntı: T3COME

Ben Human rogue olucam neden derseniz eski k.o ya geçiş olcakmış ve ben eski hartitada boss yerlerini iyiy biliyorum ayrıca shell pauldron gerisi çitin erkek rogue çok seviyorum

Eski k.o ya geçiş falan olmayacak
  • valla neresi azsa o olcam bu gidişle humanlar az kalıcak
  • nasıl yaa bişeyler diolarya 15 temmuzda olcakmış adını unuttumda bişeyler olcakmış yane ama olmasada söyleyem size ilk günde 42 olcam 3 günde 50 yane ilk kasan ben olcam inş
    size bi sorum var lotto olurmu sizce ?????
  • benim edenada var 50 lvl archery ama geçsemmi yeni server a sizce napayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: T3COME

nasıl yaa bişeyler diolarya 15 temmuzda olcakmış adını unuttumda bişeyler olcakmış yane ama olmasada söyleyem size ilk günde 42 olcam 3 günde 50 yane ilk kasan ben olcam inş
    size bi sorum var lotto olurmu sizce ?????

senin dediğin olay ice age.Ice age gelincede senin eski ko dediğin oyunun üstüne gelen k.e nın üstüne bi ek paket daha gelicek ve eski k.o dan daha da uzaklaşacak eskiye dönmeyecek tam tersi yenilenecek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.