Şimdi Ara

Yeni serverda ırkınız ne olacak(Manes galiba) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
2.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her zaman karus forever dı ama bu sefer insan olcam insanlar nerde cokluk orda .... hesabı orc olmıcam bu sefer (aslında yine orc olcaktım bunlara rağmen satmıcaktım ama arkadaşımın 10 arkadaşı insan olunca maalesef insan olmaya karar verdim)
  • ben asla karus olmam çünki adalet için savaşırım her çoğu serverda karuslar agır basio bu yüzden human olcam
  • "her çogu serverda" demek gibi bi gaflette bulundum özür dilerim
  • bende mage açmayı düşünüyorum deru döncekler bende size lrlr verebilirim??
  • ben orc ve orclarla beraber donanimhaber diye bir clan kurup kolluk ytakalım yanlız bunu isteyen arkadaşlar 24 saat online olcak :))
  • arkadaşlar ırk larınızı duyduk şimdide nicklerinizi duyalım
  • Shelli karus assasinlere bitiyorum..

Assasin olcam,karus
  • anlattığım gibi hep çok kişi olan taraf ezik kalmıştır server mesela olimpia ya kadar hep insanlar çok kişiydi kalabalıktı serverlarda (www.knightonlineranking.tk dan bakabilirsiniz) ve de hep o serverlarda orclar yeniyordu savaşları sonra czde üstünlükleri tartışılmazdı olimpiaya ve edanaya gelince bunlarda tam tersi olarak insanlar azınlık kaldır orclar çok kişi oldu ve de sonuç ortada bu serverlardada insanlar üstün yine öyle olcak bence

edit: nickimi söylemeyi unutmuşum kimse çalmasın ama Blackened olucak nickim çalınırsada başka bişi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fen0men0 -- 25 Haziran 2006; 12:54:05 >
  • karus assasin aççam nickimi sölemeyim şimdiden belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 25 Haziran 2006; 13:03:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Orc warior doğdum orc warior ölcem.Bu sefer inadım inat sadece lvl kascam.DH clanı kurmayı da boşverin bence.Kurcaksınız 2 hafta sonra bozulcak.Bu arada anlaştığım arkadaşlarımın hiç biri yeni servera geçmiyo.Eğer gerçekten lvl kasmaya niyetli olan varsa beraber kasalım.Belli bi lvle(65 civarı) kadar pk yapmayı düşünmüyorum.Gerçekten bu konuda ciddiyseniz beklerim

gel kasalım ama orc olmaya hiç alışık değilim hep human asasian doğdum alıştırırsın artık orc luğa beni
  • eeevt bende human rogue olcam ya archer ya asas ama belli değil nick PaTaToE YADA t2come olabilir ... bu arada ıce age tam olarak ne açıklarmısınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: anexdet

Ben Edanada :GeneraL: nickli bir prest im ama yeni server dede acıcam bir prest yada warrior belki orada buluşur tanışırız iyi oyunlar.

general seni biliyorum geçen bi gece savaşında komutan olmuştun hatta escape_81 diye bi adama zorun mu ne vardı ben pm filan atmıştım sana moradonda diye hatırlamazsın ama söyleyem dedim

yazmayı unutmuşum edanada bikaç gün önce actım bi tane char ama başlarsam karus olurum ya priest ya da warrior açarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZgNcR -- 25 Haziran 2006; 15:00:14 >
  • tabıkı ORC

Adımı duyarsanız sasmayın sımdı wermek ıstemıyom nıck calanlar olabılır
    izmir de yenı servere geccek o kascak bızı nasıl olsa adam cafe sahıbı
  • bende tabiki orc warrior olcam
  • Son kararımı verdim orc priest açacağım ve okllar açılmadan masteri açacağım
    quote:

Orjinalden alıntı: hardcs

bende tabiki orc warrior olcam
  • HUMAN MAGE ilk sıralarda görürsünüz İLERde tabi!!
  • tabiki HUMAN orc hic olmadım olmamda cunku biz insanız asasin olcam nick sf
  • quote:

Orjinalden alıntı: veron

ORC

orc orc orc orc hatta orco
  • YENİ SERVER AÇILINCA CYPHER KAPANICAK DİYORLAR
    DOGRULUK PAYI NEDİR ACABA ?
    BEND ARKADAŞTAN DUYDUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnGeR2011

YENİ SERVER AÇILINCA CYPHER KAPANICAK DİYORLAR
    DOGRULUK PAYI NEDİR ACABA ?
    BEND ARKADAŞTAN DUYDUM

Kapanacağını zannetmiyorum ama Cypher de ne zaman ne olacağı belli olmaz orası Knight Online dan bağımsız çalışıyo
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.